bugün

/273
bugün foça da meydana gelen olaydan sonra yaşanılanlar hakikaten fazla abartıldı. izmir'de pkk'nın varlığı konuşulmuyor, kan vermeye gidenlerle taksiciler konuşuluyor.

arkadaş, şemdinlide on küsur gündür çatışan jandarma özel harekat, izmirdeki karargahında pusuya düştü. o işi kim açıklayacak bize?
http://galeri.uludagsozluk.com/r/izmir-309200/

s*kmiştir.
iktidar yanlılarının her ortamda nefret kustuğu güzel ege şehri.
bugün nasıl ulusalcı, cumhuriyetçi insanların yaşadığı yer olabildiklerini geri kalan tüm ülkeye bir kez daha göstermişlerdir.
http://webtv.hurriyet.com...kan-vermeye-kostular.aspx
gavur denilen ama en vatansever şehirdir. *
Bir kere daha yürekliliğini ortaya koymuş efsane şehirdir.
Şehitler için gereken kanı 15 dakikada toplayarak,kan vermeye gidenlerden otobüs ve taksi parası almayarak nasıl duyarlı nasıl çağdaş bir şehir olduğunu tekrar kanıtlamıştır.izmirli değilim ama bütün izmirlileri çamurun içindeki pırlanta olarak görüyorum iyi ki varsın izmir.
kan bağışı için hastaneleri doldurup taşıran ancak hala aralarında pkk sempatizanlarını barındırabilen şehir. kısacası bir trabzon değil.
bugün hala hor görüp çekemeyen beyin özürlülere gerekli kapağı tıpamış gûzide şehrim.
türk milleti'nin milli hislerinin hala yaşadığını gösteren asil şehir.
bugün memleketin her köşesi işgal edilse, işgale direnecek, kanının son damlasına kadar savaşacak "gavur" şehrimizdir. evet, hiçbir zaman teslim olmayacağız. ölürüz, ama teslim olmayız.
twitter üzerinden " bugün izmir de yaralı askerler için çok kan vermeye giden oldu zira çoğu oruç tutmuyordu, oruç tutan insan kan veremez günahtır " diyebilecek kadar alçalmış yerin dibine girmiş insanlarca hakarete uğrayan insanların yaşadığı şehir.
10 ağustos 2012 cuma günü en düşük sıcaklığı 26, en yüksek sıcaklığı 35 derece olacak şehir.
onun bunun trollük malzemesi haline gelen şehir.

gidip açtığı başlığa yazmazsan, yazarsın. diğer türlü istediklerini elde etmiş oluyorlar.
son bikacgundur baya bi poluler olan sehirdir ve haliyle baydiginin da resmidir.
istanbul'dan daha az çöpü olan şehir. hem mecazi hem gerçek anlamda bu böyle. istanbul'un yüzde kaçını istanbul'dan saymak gerek bilmiyorum. çünkü neresine giderseniz gidin bir sokak arkası yozgat'a, çorum'a çıkıyor. istanbul'un 10-12 sene önceki nüfusu 8 milyonken bugün 14 milyon olduğu söyleniyor. genç jenerasyonumuzun fazlalığı ve üremeleri göz önüne alındığında hindistan olmasına 10-15 yıl kalmıştır. malesef sen tüm iş dünyasını bir kente yüklersen orası patlar.

izmir'in birçok açıdan avantajı var. şehir aslında hala yapılandırılmayı bekliyor. iş dünyasını bekliyor. hakiki insan sayısı istanbul'un çok çok üzerinde. kızları o kadar renkli ki istanbul'daki paçozlarla kıyaslanamaz. bana istanbul hep bulanık bir gölge, izmir parlayan bir güneş gibi gelmiştir. izmir'e adım atınca özgürlüğü, rahatlığı hisseder insan.
+en güzeldir efendim
-trollerin ağzından da hiç düşmezdir!!1
14 ağustos 2012 salı günü en düşük sıcaklığı 22, en yüksek sıcaklığı 32 derece olacak şehir.
15 ağustos 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 23, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
içine her tür insanı barındırsa da kavga dövüş çıkmayan ender şehirlerden. Ayrıca 1 Ay sonra, ömür boyu yaşayacağım şehir olacak.
Geçmişte memleketin dört bir yanı işgal edildiğinde yunanları alkışlarla karşılayandır. Aşırı chp postalı koklamak kafa yapıyor tarihi de unutturuyor herhalde. Kimse demediği halde kendi kendine gavur der kendi kendine ayar falan verir. Güzel şehirdir. Halkı yurdumun her yerindeki gibi kibardır. Sözlükteki ezik solcu havlamalarına aldanıpta önyargı oluşturmayın. Zora partizan değildir. Ezikleri çok havlar o kadar.
Seçimde şamarı yiyince savaş kaybetmiş gibi ağlaşmalarına izmiri milli direniş merkeziymiş gibi lanse ettirmeleri sadece koniktir. Anca face de"izmir ancak zeybek oynarken eğilir" diyip atatürk resmi paylaşmayı bilirler. Cehalete bak izmir anca zeybekte eğilirmiş he??? Duyanda sanacak ki yunanı davulla zurnayla karşılayan izmir değildi? Duyanda sanacak ki izmirde chp %90 oy alıyor?!?! Chp 40 küsürse ak parti 30 küsür. Matematiginizdemi dar? Yoksa çarpıtma ve yalanı bu kadar mı seviyorsunuz? Arada %10 yok lan! Herhalde ak partinin 81 ilin 60 ında olduğu gibi chp ye %50 fark gömseler ne yapacaklar merak ediyorum? Tipik naylon solcu söylemleri işte. Anca klavyesi çok çalışır. 100 kişiymiş gibi konuşur. Sonrada kendi gaza gelir.

Birde izmirli kömür e kendini satmaz derler. Sosyal devletin fakirlere yaptığı yardımı görmezler. Ama kendi belediyeleri 28000 aileye maddi yardım yaptığında gikları çıkmaz. Desene hadi chp izmirlileri parayla satın alıyor diye? Yemez zira postala and içmişler.
ben öldüğümde gömüleceğim yer.
Bazı sözlük yazarlarının hayalindeki üniversite şehridir. Benim için ege ve izmir!
gezmek istediğim ama yaşanılmayası şehir.
18 ağustos 2012 cumartesi günü en düşük sıcaklığı 23, en yüksek sıcaklığı 33 derece olacak şehir.
sanıldığı kadar nezih ve elit insanların yaşadığı bi memleket değildir. çünkü izmirliler aşırı derecede milliyetçi olurlar.
orda gidip üniversite okuyan bi insan bile kendini izmirli sayar. izmirli olan kızlarda garip bi memlekete dönme istekleri vardır.iki lafının başı izmirdir. gereksiz bence. o kadar abaartılacak bi şehir değil.
(bkz: bok var izmirde)
© copyright 2005 - 2026