bugün
- ekrem imamoğlu69
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız13
- aykolik'in akbilini doldurmak10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri8
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler11
- espressolab22
- anın görüntüsü15
- kisinin 17 yasina verecegi ogut11
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek8
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- erdoğan sonrası hükümet32
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın14
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası41
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- kabataş yalanı17
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır18
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı9
- true nun çaylak olması8

entry'ler (863)
ataerkil sistemin kadın modellemesine ve o modellemeden çıkan entrylere biat etmeyin hemcinslerim.
bu başlıkta sanki tavsiye verenler kadın değil, erkek!
edit: ek.
bu başlıkta sanki tavsiye verenler kadın değil, erkek!
edit: ek.
grease'deki danny zuko (bkz: john travolta) gibi giyinmiş her erkek şüphesiz ki seksi görünecektir.
(bkz: deri ceket)
(bkz: dar beyaz badi)
(bkz: siyah darımsı pantolon)
(bkz: converse)
alternatif olarak;
(bkz: siyah bot)
(bkz: deri ceket)
(bkz: dar beyaz badi)
(bkz: siyah darımsı pantolon)
(bkz: converse)
alternatif olarak;
(bkz: siyah bot)
doğruluğu kanıtlanabilirse özür dilenmesi gereken bir durumdur.
yalnız, klişe olacak ama üniversitedeyken tarih bilgisi çok gelişkin bir ermeni arkadaşım vardı. (bkz: benim ermeni arkadaşım da var) ben, ermeni soykırı konusunda bir karara varmakta nötr kaldığım için, onun fikrini almak istemiştim. "sen soykırım konusunda ne düşünüyorsun var mı yok mu" diye sorduğumda, "öyle bir şey olduğuna inanmıyorum" demişti. savunmaları da daha çok türk tarihçilerin anlattığı yöndeydi ve hayır asimile olmamıştı.
yalnız, klişe olacak ama üniversitedeyken tarih bilgisi çok gelişkin bir ermeni arkadaşım vardı. (bkz: benim ermeni arkadaşım da var) ben, ermeni soykırı konusunda bir karara varmakta nötr kaldığım için, onun fikrini almak istemiştim. "sen soykırım konusunda ne düşünüyorsun var mı yok mu" diye sorduğumda, "öyle bir şey olduğuna inanmıyorum" demişti. savunmaları da daha çok türk tarihçilerin anlattığı yöndeydi ve hayır asimile olmamıştı.
göktürk ii dünyayı terk ederken, mutluluktan dans eden akplidir. başlık ekşi'den araktır.
http://www.youtube.com/watch?v=3_jRBeoLOOE
http://www.youtube.com/watch?v=3_jRBeoLOOE
(bkz: hoşlandığınız kızın sizden hoşlanması)
başlık anlatım bozukluğu itibariyle, herhangi birinin hoşlandığı kızın tüm sözlük aleminden hoşlandığı izlenimini yaratmaktadır.
yorum: bu da başlığı açan adına üzücü bir durumdur.
(bkz: grammar nazi)
başlık anlatım bozukluğu itibariyle, herhangi birinin hoşlandığı kızın tüm sözlük aleminden hoşlandığı izlenimini yaratmaktadır.
yorum: bu da başlığı açan adına üzücü bir durumdur.
(bkz: grammar nazi)
hem adına çalıştığını iddia ettiği halkı, hem de türk askerlerini vurur.
ne idüğü belirsiz kanlı örgüttür.
ne idüğü belirsiz kanlı örgüttür.
uzun bir süre sonrasında ilk kez uğradığım sözlük.
çok ciddi değişimler gerçekleşmiş. kadınların daha fazla sesi çıkıyor; sevindirici. daha da ilginci, dünün en beğenilen entrylerinde "kürt" başlığı altında bir yazarın "insandır, insan insan insan" entrysi bulunuyor.
şaşkınım sözlük.
çok ciddi değişimler gerçekleşmiş. kadınların daha fazla sesi çıkıyor; sevindirici. daha da ilginci, dünün en beğenilen entrylerinde "kürt" başlığı altında bir yazarın "insandır, insan insan insan" entrysi bulunuyor.
şaşkınım sözlük.
bolca bulunur çevremde.
tanımı yaptığımıza göre, insan sinirlendiği öfkelendiği durumlarda şiddet gösteremediğinden bunu diliyle ifade etme ihtiyacı duyuyor. ses tonu değişiyor, tükürükleri saçılıyor etrafa, bir nevi ağızdaki tüm kaslar çalışıyor böyle anlarda ama öyle bir durum var ki küfürlerin hepsi cinsiyetçi. özellikle dildeki erkek egemen yozlaşmayla yakından tanışıksanız, bu küfürler sizi rahatsız ediyor. ezberlenmiş küfürleri savurmak istiyorsunuz ama bir kadın olarak bakıyorsunuz, karşınızdaki adam dışında "herkese" küfretmişsiniz. anasına, kardeşine, teyzesine.
pezevenk desen, kadın satan anlamında, adam gocunmuyor.
piç desen, yine anneye gitti küfür.
adama seni sikerim desen, hiç gocunmuyor, ya "neyle?" diye soracak(evet küfrün birinci anlamına bakıyor, he ben sana o kadar sinirlendim ki seninle sevişmek istiyorum gibi algılıyor)
ya da, "tamam" diyerek pişkin pişkin sırıtıyor. daha da nefret ediyorsunuz, öfkeleniyorsunuz ama nafile.
demem o ki. kadınlar için sıkıntılı bir durum. öfkenin sözsel ifadesine ihtiyaç duyuyorsunuz ama edemiyorsunuz.
tanımı yaptığımıza göre, insan sinirlendiği öfkelendiği durumlarda şiddet gösteremediğinden bunu diliyle ifade etme ihtiyacı duyuyor. ses tonu değişiyor, tükürükleri saçılıyor etrafa, bir nevi ağızdaki tüm kaslar çalışıyor böyle anlarda ama öyle bir durum var ki küfürlerin hepsi cinsiyetçi. özellikle dildeki erkek egemen yozlaşmayla yakından tanışıksanız, bu küfürler sizi rahatsız ediyor. ezberlenmiş küfürleri savurmak istiyorsunuz ama bir kadın olarak bakıyorsunuz, karşınızdaki adam dışında "herkese" küfretmişsiniz. anasına, kardeşine, teyzesine.
pezevenk desen, kadın satan anlamında, adam gocunmuyor.
piç desen, yine anneye gitti küfür.
adama seni sikerim desen, hiç gocunmuyor, ya "neyle?" diye soracak(evet küfrün birinci anlamına bakıyor, he ben sana o kadar sinirlendim ki seninle sevişmek istiyorum gibi algılıyor)
ya da, "tamam" diyerek pişkin pişkin sırıtıyor. daha da nefret ediyorsunuz, öfkeleniyorsunuz ama nafile.
demem o ki. kadınlar için sıkıntılı bir durum. öfkenin sözsel ifadesine ihtiyaç duyuyorsunuz ama edemiyorsunuz.
geçmiş olsun dileklerimi ilettiğim oyuncu.
o değil de çok şaşırdım yahu. hem leonardo di caprio'ya benzeyen tipinle gönülleri fethet, hem büyük bir yıldız olma yolunda tüm özellikleri barındır; fakat en sonunda talihin oyununa gel.
o değil de çok şaşırdım yahu. hem leonardo di caprio'ya benzeyen tipinle gönülleri fethet, hem büyük bir yıldız olma yolunda tüm özellikleri barındır; fakat en sonunda talihin oyununa gel.
yüzün yakışıklılığına göre değişir. adam tipsizse, kirli sakal maganda izlenimi yaratır.
çok cesur bir yazar. erkek yazarların sinirlerini bozmak için var. severek takip ediyoruz.
edit: yakışıklı kavramını yalnızca kaslı erkeklerin oluşturduğunu zannetmem. biscolata erkeklerinin özelliği hem yüzlerinin aşırı yakışıklı olması hem de kaslı olmaları. öyle.
edit: yakışıklı kavramını yalnızca kaslı erkeklerin oluşturduğunu zannetmem. biscolata erkeklerinin özelliği hem yüzlerinin aşırı yakışıklı olması hem de kaslı olmaları. öyle.
vatan hainidir.
biri hepimizi(erkek-kız) sabun yapsa ya.
biri hepimizi(erkek-kız) sabun yapsa ya.
"oyyyyyyyyyyyy ölürrrrüm ben şanaaaa hanimişşşşşş aman da amaaan yeriiiiiiiiiiiiim"
(bkz: kedilerin dna mutasyonuna etkisi)
(bkz: kedilerin dna mutasyonuna etkisi)
cevap bile vermeden istediğini giymesi gereken kızdır.
yazıklar olsun. hani uzaylı medeniyetiydiniz. hani!!!1!
hayal kırıklığına uğratmıştır. doğum günümü bile özel gün olarak saymadığımdan, şimdi her gün -daha bir- birbirinin aynısı.