bugün
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- ben geldim naneler19
- yazarlara verilmiş lakaplar4
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması6
- ferdi özbeğen9
- pandela43
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- x in memeleri3
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- wednesdayin annesi8
- pandela tarzı entry gir6
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- azgın türbanlı10
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- menekşe moru oje4
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- mmm pandela poposu kocaman5
- izlenmiş en kusursuz film8
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- sözlüğün kahve olması13
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- annenin ölmesi5
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- tai lung ile revani yemek4
- alttaki yazara aşık ol11
- günün iddaa kuponu2
- evlenmekten korkmak10
- anın görüntüsü20
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
' ama oyumuzu arttırdık ki nihahoho ' nidalarındakiler fark etmiyor ki chp nin de oy yüzdesi artmaktadır bu güzide şehrimizde. izmir değerlerle medeniyeti aynı çizgide buluşturmuş ender şehirlerden biridir. kalenin surlarında gedik açabilirsiniz ancak birileri mutlaka kapatacaktır. hadi çav.
aah ahh izmir! benim edalı gelinim...
yine gösterdi laik - atatürkçü insanların hala bulunduğunu. görüyor vallahi bu şehir yobazları ve hortumcuları. yatırımları engellenecek olmasına rağmen doğru bulduğu şeyi yapıyor. tayyip in suratına o 35 çılgın proje yi çarpmasını bildi. akp nin ustalık döneminde antalya, çanakkale, mersin, istanbul, ankara vb. gibi yem olmadı.
ahh ahh izmir! daima dik duran damadım benim...
yine gösterdi laik - atatürkçü insanların hala bulunduğunu. görüyor vallahi bu şehir yobazları ve hortumcuları. yatırımları engellenecek olmasına rağmen doğru bulduğu şeyi yapıyor. tayyip in suratına o 35 çılgın proje yi çarpmasını bildi. akp nin ustalık döneminde antalya, çanakkale, mersin, istanbul, ankara vb. gibi yem olmadı.
ahh ahh izmir! daima dik duran damadım benim...
adamlar kale dedikleri yeri delik deşik etmişler. sonuçlar ortada. yok göçtü, yok carttı, curttu kimse bahane aramasın arkadaş! liderlerini kendileri de beğenmemiş demek ki..
not = ne akp'liyim ne chp'li
not = ne akp'liyim ne chp'li
hala buraya chp'nin kalesi diyen var mı!
artık chp nin kalesi olmayan şehirdir. zira son seçim sonucları bunu açıkca göstermekte. kimisi bu kitleyi cahil olarak nitelendire dursun, bence izmir halkı bazı gerçeklerin farkında. zira izmire hak ettiği değeri yıllardır chp tarafından görmemektedir.
not: izmirliyim. akp li değilim. çok meraklısına.
not: izmirliyim. akp li değilim. çok meraklısına.
son zamanlarda akp medyası ısrarla izmir'deki akp zaferini konuşuyor. bu nasıl zafer pek anlayabilmiş değilim.
2007 genel seçimlerinde akp %30, chp %35 civarında oy almışken, 2011 genel seçimlerinde akp %36, chp %44 oy almıştır.
yani chp ile akp arasındaki fark 2007'de 5 puan iken, 2011'de 8 puana çıkmıştır.
hala izmir düştü, akp'nin zaferi diyenler var. anlaşılan seçim bitse de izmir üzerine oynanan oyunlar bitmiyor.
2007 genel seçimlerinde akp %30, chp %35 civarında oy almışken, 2011 genel seçimlerinde akp %36, chp %44 oy almıştır.
yani chp ile akp arasındaki fark 2007'de 5 puan iken, 2011'de 8 puana çıkmıştır.
hala izmir düştü, akp'nin zaferi diyenler var. anlaşılan seçim bitse de izmir üzerine oynanan oyunlar bitmiyor.
tıpkı güneydoğudaki iller gibi kale mantığıyla kandırılmış ilimizdir. misal bdpli belediyelerden memnun musunuz? hizmeti nasıl diye sor diyarbakırda, aldıkları oyun yarısı kadar olumlu sonuç alamazsın. ya da batman da. e olm niye veriyorsunuz? inadına. neyin inadına aq onlar inadına hizmet etsin lan sana. sen neden ediyorsun? haaa şimdi muhalafet partisi belediyesiyiz diyeceksen sana büyükerşen hocadan bahsederim. geç onu 90lı yılların sonundaki refah partili belediyeleri hatırla. yapacak adam bir şey yapar lan.
off be! manyak şehirdir burası. victor hugo methiyeler düzer, ata'mız iltifat eder, ayrıca türkiye'de ilk işgal edilen ve topraklarımızdan en son düşman atılan şehirdir.
bu yönüyle tarihte ilk ve tektir.
bir ülkenin esaretinin, tutsaklığının ve kurtuluşunun, bağımsızlığının simgesi olan şehirdir.
bu yönüyle tarihte ilk ve tektir.
bir ülkenin esaretinin, tutsaklığının ve kurtuluşunun, bağımsızlığının simgesi olan şehirdir.
otel bulması zor olabilen şehir.
özellikleri iyi olsa fiyatı uçuyor fiyatı uygun olsa kahvaltısı olmuyor.
not:civardaki sözlük yazarlarının tavsiyeleri varsa mesaj butonunu öneriyorum.
özellikleri iyi olsa fiyatı uçuyor fiyatı uygun olsa kahvaltısı olmuyor.
not:civardaki sözlük yazarlarının tavsiyeleri varsa mesaj butonunu öneriyorum.
uzun zamandır dediğimiz gibi ak parti'ye yaklaşmakta olan şehir.
cehape zihniyetinin buraya bir şey kazandırmadığı, 'kalemiz işte ya' diyerek sadece şov amaçlı kullandığı bir şehirdi izmir. ve en sonunda halk bunu anladı, ak parti samimiyetine inandı ve sonuç ortada, 4-4.
bu 4-5 yıllık süreçte izmirliler doğru karar verdiğini görecekler. söz verilen projeleri görecekler. ve onları sadece şov için kullanan cehapeye gereken dersi verecekler.
bravo izmirli kankulilerim.
(bkz: #10855074)
(bkz: #11421874)
(bkz: #11246287)
(bkz: #10353216)
cehape zihniyetinin buraya bir şey kazandırmadığı, 'kalemiz işte ya' diyerek sadece şov amaçlı kullandığı bir şehirdi izmir. ve en sonunda halk bunu anladı, ak parti samimiyetine inandı ve sonuç ortada, 4-4.
bu 4-5 yıllık süreçte izmirliler doğru karar verdiğini görecekler. söz verilen projeleri görecekler. ve onları sadece şov için kullanan cehapeye gereken dersi verecekler.
bravo izmirli kankulilerim.
(bkz: #10855074)
(bkz: #11421874)
(bkz: #11246287)
(bkz: #10353216)
içinde bulunmaktan mutluluk duyduğum nadide memleket. nekadar bu koca şehirde yanlızda kalsam tek sırdaşım arkadaşım yoldaşım olur bana.
akp'li bünyelerin gözünü diktiği güzelim şehir.bare orayı rahat bırakın. karınca sürüleri gibi el atmadıkları yer kalmadı.
izmir, bakir güzelliklerini kendine saklayan bir yaban gülü gibidir. ne iskenderiye'nin kokuşmuşluğu ve küflenmişliği vardır ne de rodos'un esmerliği ve ürkekliği.
ege' nin memleketine özlemini dile getirdiği, birkaç yılını izmir' de geçirmiş birini derinden etkileyen slow şarkısı.
fark edilir ki, insan ne kadar uzak kalsa da, ege' nin incisinden kopamıyor.
fark edilir ki, insan ne kadar uzak kalsa da, ege' nin incisinden kopamıyor.
izmir aklına gelince tüyleri diken diken olanlardan mısınız ? Ben öyleyim * , Çünkü izmirliyim ve gurur duyuyorum bu durumdan. izmir keyifli insanların memleketidir. Alsancak semti istanbul'un istiklali gibidir. Sevecen şehir.
gün geçtikçe ıssızlaşan, son 2-3 gündür havasıyla beni mest eden şehirdir. şehrimdir.
millet yazlıklara akın ediyor efenim durduramıyoruz.
edit: eksi oy veren arkadaş, neden eksi oy verdiğini söylersen çok memnun olurum. karma siklemeyen bir yazar olmama rağmen, merak ettirdin bu entryi eksi oylayarak.
millet yazlıklara akın ediyor efenim durduramıyoruz.
edit: eksi oy veren arkadaş, neden eksi oy verdiğini söylersen çok memnun olurum. karma siklemeyen bir yazar olmama rağmen, merak ettirdin bu entryi eksi oylayarak.
izmir'in denizi kadın
Kadını deniz gibidir.
Kadını deniz gibidir.
dağlarında çiçeklerin açtığı,
altın güneşin orda sırmalar saçtığı,
bozulmuş düşmanların yel gibi kaçtığı,
işgali yaşamış dedelerin torunlarının bile işgal zamanlarında yaşananları unutmadığı,
özgür olmanın ne demek olduğunu çok iyi anlamış,
ve kurtuluşunu ata'sına borçlu olduğunu bilen
bir cumhuriyet şehridir izmir.
(bkz: izmir in işgali)
(bkz: kurtuluş)
(bkz: izmir marşı)
(bkz: yaşa mustafa kemal paşa yaşa)
altın güneşin orda sırmalar saçtığı,
bozulmuş düşmanların yel gibi kaçtığı,
işgali yaşamış dedelerin torunlarının bile işgal zamanlarında yaşananları unutmadığı,
özgür olmanın ne demek olduğunu çok iyi anlamış,
ve kurtuluşunu ata'sına borçlu olduğunu bilen
bir cumhuriyet şehridir izmir.
(bkz: izmir in işgali)
(bkz: kurtuluş)
(bkz: izmir marşı)
(bkz: yaşa mustafa kemal paşa yaşa)
bir gün olur da ayrılmak zorunda kalırsam naparım dediğim cennetim.
3 temmuz 2011 tarihinde dışarı çıkacaksanız, kesinlikle akşam 5-6-7 gibi zaman dilimlerini bekleyin.
türkiye'nin en güzel şehri.
tartışmasız.
tartışmasız.
şehrin hafif olan kış soğuğundan şikayet edenlerin cehennem sıcağına söylenmemesi gereken şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar