bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı9
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- kola bağımlılığı2
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddaası2
- 9 haziran 2026 belfast olayları2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan17
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- sözlükte yazmanın faydaları8
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması3
- aşk5
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- uysaljakoben12
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- nataşalara para yedirmek9
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi7
- diyanetin abd'deki villaları16
- arkadaşlar bakar mısınız14
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- saraca finch house6
- kötü biri olduğunu bilmek10
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- kemal kılıçdaroğlu13
- kedi9
- true denilen yazar16
- isveç tunus maçı2
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
entry'ler (497)
siyasetcilerin hiç birinin şerefli olmadığını hatırlatmalıdır.
ne kadar eleştirilirse eleştirilsin türkiye dizilerinin en iyilerindendir.
Atalarının, yaşadığı topraığı canı ile kazandıklarını unutan türktür.
Başlığı açan arkadaş, biraz adam ol dicem ama seni de zor durumda birakmak istemiyorum. (bkz: allahtan kork)
Türkiye tarihinde yapilan en talihsiz ve kücük düsürücü aciklamadir. Söyliyenin bacısına, eşine veya kiz kardesine bir tecavüz etsinler. görürüm ben onun devletini. (bkz: allahim sen bize yardim et)
siz kendinizi yoğun sınav maratonuna kaptırmışsınızdır ve nedense o evde harıl harıl ders calışmanız gerekirken anne ' kızım, misafir geldi. hizmetini yap sonra devam calışırsın' demezmi. (bkz: iptal sayın seyirciler)
kuyruk acısının şiddetli olması sonucunda meydana gelen eylemdir. elde edemiyeceği için mundar demeyi tercih eder insanımsı mahlukat. (bkz: fahişeye pezevenklik yaparken iyidi)
olumlu olmadığı yönde %1oo emin olduğum bakış açısına sahiptir bu parti. zira çıkarılan yasaların hiç biri kadınları/ kızları güvence altına almıyor. tam tersi erkeğin otoriteye hakim olmasını destekleyici maddeler ve kararlar verilmektedir. Ve malesef insanlar kendi annesinin, kız kardeşinin veya eşinin başına bir şey gelmeden durumun ne denli ciddi olduğunu anlıyamıyacaklar. Allah ıslah etsin.
hayata dair iç burkan ayrıntılardan biridir. kalbi sızlar adamın.
Aslında adının ' Miss kötünün iyisi' olarak değiştirilmesi gerekilen yarışmadır. Zaten boya kiloya bakıyorlar. Salla şekli şemali yüzünü.
beyninin sadece %15 ini kullanmaktadır aslında insanoğlu. Oysa kimi çalışmalar ile bu sayıyı yükseltmek mümkündür. Ve daha önceden duymuş olduğum düşünce gücü ile bir objeyi hareket ettirte bilir veya başkasının fikir veya düşüncelerine müdahale edebilirsiniz. (bkz: tecrübe konuşuyor)
ilan ve alışverişte güvenilir adres. http://t.co/Vwmams3
hala etkisinden kurtulamayan insandır.
masum bir genç kıza yumruk attığı andır. (bkz: anlayan anladı)
dahada kötüsü kıza ne otobüste nede emniyette hiç kimse yardım eli uzatmamış. burda bir kıza yumruk atılıyor ve görevliler dahil herkes sineye çekiyor. türkiyede insanlık öldü mü? ister tesettürlü olsun ister spor kıyafetiyle gezsin, herkes özgürdür ve kimin nasıl gezeçeği insanin kendi hür iradesine kalmıştır. Yarın bir gün sizin yakınınızın başına gelse ve kimse yardım etmese, naparsınız? 'napalım oda öyle gezmeseymiş' mi dersiniz?
türkiye'nin online en büyük ithalat cep telefonu haznesi. ismini kurucusu olan efkan akbıyık'ın baş harflerinden almıştır. daha ayrıntılı bilgi için http://www.efcell.net
an itirbari ile twitter kız arkadaşımın ve benim üzerimden prim yapmaya çalışan bodur insan. işin ilginç yanı adamla alakam yok. followlamıyorum bile. şöhrete aç bu bu dombili!
elhamdülillah hepimiz müslümanızda kuranda ergenlik döneminden itibaren tesettür emredilmiştir. 4 ne be? tabi isteyen kapanır isteyen kapanmaz. bu kişinin kendi iradesiyle vereceği bir karardır. ama bu sadece manevi değerleri başkalarının sapıklıkları yüzünden sömürmektir.