bugün
- namus takıntısı olan erkek17
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması3
- regl dönemi çirkinliği5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- true'ya arkadan sahip olmak3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- namus4
- kadınlar sözlük5
- ekber ve erşed kanunları2
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- güzel kızların isimleri9
- talkan ve curcan katliamları4
- pernado bey birader3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- diamond bosphorusss2
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- diyete başlama pazartesisi5
- iran'a iltica etmek2
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- kavurmalı yumurta2
- sari renkli seker ibnesi2
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- müzisyen yazarlar3
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- yem borusu çalmak3
- sözlük yazarlarının suları3
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak2
- suni arabistan2
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- alarm ertelemek2
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- ona bir şey söyle14
- aniden gelen boşluk hissi3
- buddy dude23
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- abd iran anlaşması3
- deli1i6
- botların ekşiden başlık araklaması4
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- deliliğin tedavisi10
entry'ler (497)
siyasetcilerin hiç birinin şerefli olmadığını hatırlatmalıdır.
ne kadar eleştirilirse eleştirilsin türkiye dizilerinin en iyilerindendir.
Atalarının, yaşadığı topraığı canı ile kazandıklarını unutan türktür.
Başlığı açan arkadaş, biraz adam ol dicem ama seni de zor durumda birakmak istemiyorum. (bkz: allahtan kork)
Türkiye tarihinde yapilan en talihsiz ve kücük düsürücü aciklamadir. Söyliyenin bacısına, eşine veya kiz kardesine bir tecavüz etsinler. görürüm ben onun devletini. (bkz: allahim sen bize yardim et)
siz kendinizi yoğun sınav maratonuna kaptırmışsınızdır ve nedense o evde harıl harıl ders calışmanız gerekirken anne ' kızım, misafir geldi. hizmetini yap sonra devam calışırsın' demezmi. (bkz: iptal sayın seyirciler)
kuyruk acısının şiddetli olması sonucunda meydana gelen eylemdir. elde edemiyeceği için mundar demeyi tercih eder insanımsı mahlukat. (bkz: fahişeye pezevenklik yaparken iyidi)
olumlu olmadığı yönde %1oo emin olduğum bakış açısına sahiptir bu parti. zira çıkarılan yasaların hiç biri kadınları/ kızları güvence altına almıyor. tam tersi erkeğin otoriteye hakim olmasını destekleyici maddeler ve kararlar verilmektedir. Ve malesef insanlar kendi annesinin, kız kardeşinin veya eşinin başına bir şey gelmeden durumun ne denli ciddi olduğunu anlıyamıyacaklar. Allah ıslah etsin.
hayata dair iç burkan ayrıntılardan biridir. kalbi sızlar adamın.
Aslında adının ' Miss kötünün iyisi' olarak değiştirilmesi gerekilen yarışmadır. Zaten boya kiloya bakıyorlar. Salla şekli şemali yüzünü.
beyninin sadece %15 ini kullanmaktadır aslında insanoğlu. Oysa kimi çalışmalar ile bu sayıyı yükseltmek mümkündür. Ve daha önceden duymuş olduğum düşünce gücü ile bir objeyi hareket ettirte bilir veya başkasının fikir veya düşüncelerine müdahale edebilirsiniz. (bkz: tecrübe konuşuyor)
ilan ve alışverişte güvenilir adres. http://t.co/Vwmams3
hala etkisinden kurtulamayan insandır.
masum bir genç kıza yumruk attığı andır. (bkz: anlayan anladı)
dahada kötüsü kıza ne otobüste nede emniyette hiç kimse yardım eli uzatmamış. burda bir kıza yumruk atılıyor ve görevliler dahil herkes sineye çekiyor. türkiyede insanlık öldü mü? ister tesettürlü olsun ister spor kıyafetiyle gezsin, herkes özgürdür ve kimin nasıl gezeçeği insanin kendi hür iradesine kalmıştır. Yarın bir gün sizin yakınınızın başına gelse ve kimse yardım etmese, naparsınız? 'napalım oda öyle gezmeseymiş' mi dersiniz?
türkiye'nin online en büyük ithalat cep telefonu haznesi. ismini kurucusu olan efkan akbıyık'ın baş harflerinden almıştır. daha ayrıntılı bilgi için http://www.efcell.net
an itirbari ile twitter kız arkadaşımın ve benim üzerimden prim yapmaya çalışan bodur insan. işin ilginç yanı adamla alakam yok. followlamıyorum bile. şöhrete aç bu bu dombili!
elhamdülillah hepimiz müslümanızda kuranda ergenlik döneminden itibaren tesettür emredilmiştir. 4 ne be? tabi isteyen kapanır isteyen kapanmaz. bu kişinin kendi iradesiyle vereceği bir karardır. ama bu sadece manevi değerleri başkalarının sapıklıkları yüzünden sömürmektir.