bugün
- gocu28
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- karşı cinste hayran olunan özellik9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- hilal yelekçi3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- arda güler8
- naylon çorap fetişi2
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- trt 13
- milli maçı izlemeyen erkek22
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- carlsberg elephant2
- sadakat2
- japonya2
- deyyus u ekber2
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi2
- karısını döven erkekler2
- bardağı taşıran son damla7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- fransa2
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- enayimiknatisii10
- almanya 7 curaçao 12
- belçika2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- kadınlar neyden hoşlanır10
- başıboş köpek sorunu4
- hollanda2
- biraderane2
- birader2
- avustralya9
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- zamanda yolculuk4
- bungalov ev ücretleri3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- en iyi antidepresan19
entry'ler (497)
siyasetcilerin hiç birinin şerefli olmadığını hatırlatmalıdır.
ne kadar eleştirilirse eleştirilsin türkiye dizilerinin en iyilerindendir.
Atalarının, yaşadığı topraığı canı ile kazandıklarını unutan türktür.
Başlığı açan arkadaş, biraz adam ol dicem ama seni de zor durumda birakmak istemiyorum. (bkz: allahtan kork)
Türkiye tarihinde yapilan en talihsiz ve kücük düsürücü aciklamadir. Söyliyenin bacısına, eşine veya kiz kardesine bir tecavüz etsinler. görürüm ben onun devletini. (bkz: allahim sen bize yardim et)
siz kendinizi yoğun sınav maratonuna kaptırmışsınızdır ve nedense o evde harıl harıl ders calışmanız gerekirken anne ' kızım, misafir geldi. hizmetini yap sonra devam calışırsın' demezmi. (bkz: iptal sayın seyirciler)
kuyruk acısının şiddetli olması sonucunda meydana gelen eylemdir. elde edemiyeceği için mundar demeyi tercih eder insanımsı mahlukat. (bkz: fahişeye pezevenklik yaparken iyidi)
olumlu olmadığı yönde %1oo emin olduğum bakış açısına sahiptir bu parti. zira çıkarılan yasaların hiç biri kadınları/ kızları güvence altına almıyor. tam tersi erkeğin otoriteye hakim olmasını destekleyici maddeler ve kararlar verilmektedir. Ve malesef insanlar kendi annesinin, kız kardeşinin veya eşinin başına bir şey gelmeden durumun ne denli ciddi olduğunu anlıyamıyacaklar. Allah ıslah etsin.
hayata dair iç burkan ayrıntılardan biridir. kalbi sızlar adamın.
Aslında adının ' Miss kötünün iyisi' olarak değiştirilmesi gerekilen yarışmadır. Zaten boya kiloya bakıyorlar. Salla şekli şemali yüzünü.
beyninin sadece %15 ini kullanmaktadır aslında insanoğlu. Oysa kimi çalışmalar ile bu sayıyı yükseltmek mümkündür. Ve daha önceden duymuş olduğum düşünce gücü ile bir objeyi hareket ettirte bilir veya başkasının fikir veya düşüncelerine müdahale edebilirsiniz. (bkz: tecrübe konuşuyor)
ilan ve alışverişte güvenilir adres. http://t.co/Vwmams3
hala etkisinden kurtulamayan insandır.
masum bir genç kıza yumruk attığı andır. (bkz: anlayan anladı)
dahada kötüsü kıza ne otobüste nede emniyette hiç kimse yardım eli uzatmamış. burda bir kıza yumruk atılıyor ve görevliler dahil herkes sineye çekiyor. türkiyede insanlık öldü mü? ister tesettürlü olsun ister spor kıyafetiyle gezsin, herkes özgürdür ve kimin nasıl gezeçeği insanin kendi hür iradesine kalmıştır. Yarın bir gün sizin yakınınızın başına gelse ve kimse yardım etmese, naparsınız? 'napalım oda öyle gezmeseymiş' mi dersiniz?
türkiye'nin online en büyük ithalat cep telefonu haznesi. ismini kurucusu olan efkan akbıyık'ın baş harflerinden almıştır. daha ayrıntılı bilgi için http://www.efcell.net
an itirbari ile twitter kız arkadaşımın ve benim üzerimden prim yapmaya çalışan bodur insan. işin ilginç yanı adamla alakam yok. followlamıyorum bile. şöhrete aç bu bu dombili!
elhamdülillah hepimiz müslümanızda kuranda ergenlik döneminden itibaren tesettür emredilmiştir. 4 ne be? tabi isteyen kapanır isteyen kapanmaz. bu kişinin kendi iradesiyle vereceği bir karardır. ama bu sadece manevi değerleri başkalarının sapıklıkları yüzünden sömürmektir.