bugün

/273
türkiye'de 81 tane il var.

ya güzel izmir ya da gavur izmir diye anılır. bu yönüyle farklıdır. kimse sadece izmir deyip geçmiyor.
Çingenelerin yaşadığı şehir.
geldiğim güne lanet ettiğim şehir. Ulan ülkenin medeni diye ün yapmış şehrinde metrodan inenlere yol veren bir tane insan olmaz mı?
Türkiyenin en yobaz şehridir. Chp nin başına öcalanı koysan çal bir izmir marşı oylar chp ye. Ne devletin yatırım yapmasına izin verir belediye ne kendisi hizmet yapar. Belediye yolsuzluk , hırsızlık da zirvedir. Laiklik , atatürk diye diye izmir yerinde sayar. Diger iller gelişim aşamasındayken izmir yerinde sayar. Tek avantajı deniz olmasıdır. Halkı duyar kastığı hiçbir şeyi uygulamaz saygı yoktur. Bizzat yaşadım gördüm. Medeni olmak konser vermek , entel takılmak değildir. Atatürkçü bir şehir değildir. Chp li bir şehirdir. Chp nin atatürkçülüğü hdp ile aynıdır.
Bucaya gelmeyin 600 bin olduk yeter da. Alt yapımız yok bilader. Hadi hadi bornovaya.
Kordonun büyüsüne yedi düvel aşık. Gözümün bebeği, canım izmirim;

https://youtu.be/Po46Ul1jS1A
izmir'i yaşamadan görmeden atıp tutuyorsunuz ya en çokta buna kıl oluyor insan, gidip gördünmü ortamlarını? insanların samimiyetini? izmir'de bir defa hiç bir şey yoksa huzur vardır hangi yokuştan aşşağı inersen in sahile çıkarsın bir anda yükselen izmirin dağları marşı vardır izmir'i veya başka bir şehri yaşamak gerek o ön yargılarınızdan kurtulun insan ulaşamadiginin delisi olurmuş sizinkide o hesap.
Eğlenme talebinin de arzının da çok ve dengede olduğu güzel şehir.
Çarşıları sokak şarkıcılarıyla doluymuş meğer, oradan ayrılınca fark edilen detaylardan biri.
uzaktan herkesin hayran kaldığı gitmek istediği şehir.

gidince de kendi yaşadığınız yere benzetmek için insanların elinden geleni yaptığı yer.

madem beğenmiyorsun gitme batırma kardeşim yada ayak uydur.
Günaydın izmirimm gene bi sabaha karşı garajında bekletiyosun beni. Sonunda kavuştuk. Hiçbi yer sana benzemiyo beee.
Hastası olduğum şehir.
içinde oldukça fazla laik ve Kemalist bulunduran iğrenç şehir, ivit belediye hizmetleri yeterli değil Etraf kir pasak içinde evet.
Sıcaklığın bugün yine 21-22 derece civarında "yaz günü" şeklinde yaşayacağı şehir..

görsel
iç Anadolu'nun sikik şehirlerinden gelen Çomarların buca'sını beğenmedikleri şehir. Sanki sizin memleketleriniz Paris amk.
Güzel bir dolu yağışı ardından şiddetli bir sağanak yaşanmıştır az önce burada.
ilk defa Balçova ya gittim yok böyle bir yer. Süper. inciraltına gidin gelmek istemezsiniz. Kahvaltı yapın sevdiklerinizle.
Gönüllerin sultanıdır. Geçen hafta eskişehire gittim, kendimi zor attım izmire amk.
Sen izmire asker çıkar sonra ankaraya git. Yunan ordusunda pipiye sürülecek akıl yokmuş. Pipi dedim bak o derece.
hasretinle yandı gönlüm.
kesinlikle güzel bir şehirdir. insanları içten ve samimi.
gurur duydugum memleketim.
aşkın başka olduğu bir yer.
Manisa’nın Köprübaşı ilçesinden Halıkent ile 2.30 saatte gidilen ilimiz. Ayrıca şişirilmiş bir balondur. Eksilerinizi beklerim.
Yalnız bu izmirlilere atılan laf mahkemede hakkınızda delil olabilir bir elazığlı olarak uyarayım

Tck 216:

(1) halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Belediyesi, ulaşımı hariç her şeyiyle mükemmel şehrim.
Buz gibi bu aralar. Düşünmekten yanan beynimi de alıp dışarı çıkıp serinletiyorum. Kendime de sıkı sıkı sarılıyorum. izmir, şahsından nefret eden bir teletabiye bile kendini sevmesini emrediyor. izmir, yine alçak gönüllü bir dost.
© copyright 2005 - 2026