bugün
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik2
- nato zirvesi nde avrupalı lidere tabanca hediyesi2
- 500 liralık çorap giymek2
- sözlükte sizi kim tanıyor22
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız22
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat3
- sevgili2
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- kiraz cicegi kolonyasi45
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi6
- şişman kızla sevgili olan erkek2
- ahmet telli8
- meyveli soda içen erkek8
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- 43 bin entry girmek2
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- 2026 dünya kupası30
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- messi vs maradona7
- mehmet okuyan12
- melkor4
- ateist6
- karadedeler olayı5
- şimdiki aklım olsa4
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- kim kimin fakesi10
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı3
- geri zekalı demek hakaret mi3
- trakyalı kadın isimleri4
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- örgüt mensubu5
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- sözlük yazarlarının tatlıları18
- 11 temmuz 2026 pentagon'un 4 ufo belgeleri2
- kuran da namazın olmaması21
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler7
- anın görüntüsü11
Diktatörlüğe nerdeyse %70 hayır demiştir.
görsel
Rizeli Konyalı Siirtli urfalı barzolar yüzünden izmir de eziliyor ayak altında.
Binali 4 gün karış karış gezdi ve aldığı oy %30. Bu utanç size yeter.
görsel
Rizeli Konyalı Siirtli urfalı barzolar yüzünden izmir de eziliyor ayak altında.
Binali 4 gün karış karış gezdi ve aldığı oy %30. Bu utanç size yeter.
atatürkçü insanların şehri.
Bir daha ki seçime kadar bütün izmire gusül abdesti aldırmak lazım yoksa bu mentalite değişmez amk.
(bkz: gavur izmir)
(bkz: gavur izmir)
zamanında zoru severim diye gelip izmir'de aday olmakla olmuyor bu işler.
Bu güzel şehir cumhuriyet'in kalesidir. izmir, Türkiyedir. izmir, mhp'linin de, chp lininde, hdp 'lininde birlikte olduğu şehirdir.
bu şehir bu insanlarla güzel. yoksa gerisi hikaye.
Bu güzel şehir cumhuriyet'in kalesidir. izmir, Türkiyedir. izmir, mhp'linin de, chp lininde, hdp 'lininde birlikte olduğu şehirdir.
bu şehir bu insanlarla güzel. yoksa gerisi hikaye.
havası bugün çok tuhaf olan şehir.
kız çocuğum var, izmirliyim. sen laf soktuğunu sanıyorsun ama sadece boksun. keşke üç gram cesaretin olsa da yüz yüzeyken desen bunu.
kusura bakmayın ama sözlük formatına aykırı olması için ne yapması lazım kişinin? adam bildiğin milletin namusuna laf atıyor. trol falanda bi yere kadar.
kusura bakmayın ama sözlük formatına aykırı olması için ne yapması lazım kişinin? adam bildiğin milletin namusuna laf atıyor. trol falanda bi yere kadar.
ağustostan beri göremediğim. yolları zihnimde dolanır durur.
ince uzun düzgün fizikli kızları ile meshur sehir. Genel anlamda güzeldir. insanları öyle zannedildiği gibi laubali değil gayet iletişime kapalıdırlar. Adres tarif etmeyi pek sevmezler mesela. Kadınları cok avrupai ve medenidir 40+ üstü teyzeler cafelerde gruplasır sohbet eder hiçbiride zannettiğiniz gibi orospu değildir. Şimdilerde izmiride bok ettiler gerçi türbanlıdan suriyeliden nefes alamaz durumda kaldı. Gören şaşırıyor o derece.
16 nisanda yine kendisini göstermiştir.
Belediyenin uğramadığı şehir. Chp olunca tabii.
nefes aldığınızı hissedebileceğiniz tek şehir.
ilerde yaşayabileceğim yerler listesinin başında gelen güzelim şehir.
Türkiye'nin Ege Bölgesinde yer alan illerinden biri. Gezip görmeyi çok istediğim şehir. işten fırsat bulursam gideceğim inşallah.
canım tek aşkım. memleketim. atatürk üm. her şeyim. dünya bir yana sen bir yana be güzel memleketim.
1 kere gitme şansım oldu gidip gördügümle de mutlu oldum. Bu sene tekrar gidecem ama buruk şekilde. Güzel şehir.
Çok farklı albenisi olan bir şehirdir, kesinlikle yaşanabilecek bir yer.
Yaklaşık bir sene sonra taşınacağım şehir. Güzel anılarım var. Yenilerini eklemek için sabırsızlanıyorum.
Akp ye oy vermediği için şeriatçıların nefret ettiği kenttir.
Dün itibariyle şort sezonunun açıldığı ayrıcalıklı şehir.
Mini etek giymenin ve disarida icki icmenin medeniyet sayılmadığı memleketim.
Mini etek giyebilmenin ve dışarıda da içki içebilme özgürlüğünün oluşunun medeniyet sayıldığı memleket.
Bilal'e anlatır gibi yapacağım; beş yıl Ankara'da okumuş bir izmir'liyim. Öncesinde de sonrasında da hep mini etek giyebilmişken Ankara'da hiç giymedim. Çünkü güvende hissedemedim. Çünkü medeni değil.
izmir'de mini etekle bir mekana gidebiliyorum, tek başıma oturup bir kaç kadeh şarabımı içip evime de gece birde güvenle dönebiliyorum. En azından güvende hissedebiliyorum. Bunu ankarada hiç yapmadım, yapamadım.
iste buna medeniyet diyoruz, siz tabi hiç yaşamadığınız için ayırt edemediniz.
Mini etek giyebilmenin ve dışarıda da içki içebilme özgürlüğünün oluşunun medeniyet sayıldığı memleket.
Bilal'e anlatır gibi yapacağım; beş yıl Ankara'da okumuş bir izmir'liyim. Öncesinde de sonrasında da hep mini etek giyebilmişken Ankara'da hiç giymedim. Çünkü güvende hissedemedim. Çünkü medeni değil.
izmir'de mini etekle bir mekana gidebiliyorum, tek başıma oturup bir kaç kadeh şarabımı içip evime de gece birde güvenle dönebiliyorum. En azından güvende hissedebiliyorum. Bunu ankarada hiç yapmadım, yapamadım.
iste buna medeniyet diyoruz, siz tabi hiç yaşamadığınız için ayırt edemediniz.
ülkemin en güzel şehridir.
ülkemin en temiz denizine, ülkemin en güzel havasına, ülkemin en yeşil ormanlarına her şeyden öte ülkemin en sıcak kanlı aklı başında insanlarına sahip; tarih boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, iyonyalıların felsefesine ortam hazırlamış, tertemiz dağı taşıyla tüm şehirleri kıskandırmış başkent ilan edilesi güzel memleketimdir.
izmir büyük bi' köydür diyenleri de duyar gibiyim.
öyledir kardeşim, kocaman binalarla, insanlıktan nasibini almamış yaratıklarla, koca koca fabrikalarla dolup taşmadığı, havası suyu tertemiz olduğu için, izmir bi' köyse eğer; umalım da hep köy olarak kalsın.
üstelik sizin o övdüğünüz, gururlandığınuz tüm şehirleri ülkeleri toplasanız, bi' karşıyaka, bi' bostanlı, bi' konak etmez gözümde.
bir izmirliye sorulacak son sorudur arkadaşım izmir, medeniyetin başkentidir..
ülkemin en temiz denizine, ülkemin en güzel havasına, ülkemin en yeşil ormanlarına her şeyden öte ülkemin en sıcak kanlı aklı başında insanlarına sahip; tarih boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, iyonyalıların felsefesine ortam hazırlamış, tertemiz dağı taşıyla tüm şehirleri kıskandırmış başkent ilan edilesi güzel memleketimdir.
izmir büyük bi' köydür diyenleri de duyar gibiyim.
öyledir kardeşim, kocaman binalarla, insanlıktan nasibini almamış yaratıklarla, koca koca fabrikalarla dolup taşmadığı, havası suyu tertemiz olduğu için, izmir bi' köyse eğer; umalım da hep köy olarak kalsın.
üstelik sizin o övdüğünüz, gururlandığınuz tüm şehirleri ülkeleri toplasanız, bi' karşıyaka, bi' bostanlı, bi' konak etmez gözümde.
bir izmirliye sorulacak son sorudur arkadaşım izmir, medeniyetin başkentidir..
izmir efsanedir. Bir hayat tarzıdır izmir. Buca dan selamlar...
rahatlıkla yaşayabileceğiniz, özgür ve laik bi' şehirdir.
Ne kadar kötü bilirseniz o kadar uzak durursunuz ne kadar uzak durursanız da o kadar iyidir izmirde yaşayanlar için..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar