bugün

entry'ler (31)

stadı olmayan takımın süper lige çıkarılması

ee demek ki neymiş kardeşim; parası olan değil iyi oynayan kazanırmış..

dedirten olaydır.

yılmaz vural

yaptığı onca efsane şeyden,

süperlige çıkardığı onca takımdan,

düşme hattından kurtadığı sayısı takımdan,

yeri geldiğinde beş kuruş para almadığı takımlardan sonra bile hala mütevaziliğinden ve adamlığın ödün vermeyen hocam benim.

bugünki maçın ardından söylediği o cümleler de bunu kanıtlar nitelikte;

buraya kadar biz gelmedik taraftarımız geldi. biz değil asıl şampiyon onlardır!

semih şentürk

euro 2008'de Hırvatistan'a attığı son dakika golünden başka hayatta pek de bir başarısı olmayan futbolcudur.

ama şu da bir gerçektir ki adamı her gördüğümüzde gözlerimiz hala o 2008 yaz akşamına gider ve spikerin sözcükleri çınlar kulaklarımızda..

"semih semihh semiihh semiihhh"

izmir

göztepe sayesinde artık şanlı beşiktaşımın da senede en az bi' kez uğrayacağı güzelim memleketim benim..

göztepelilerin ya allah bismillah demesi

başlığı açanın aklından şüphe edeceğim bi konu.

Kardeşim akıl yaşınız 0-3 falan mı?

millet uzaya çıkıyor biz hala yok o allah demiş, bu ateistmiş diye tartışıyoruz.

kelime üretmek

hemen bi' kelime uyduruyorum..

mesela bi' iş yapacaksınız ama gücünüz mü kalmadı, yoruldunuz mu? hemen şu absürt kelimemi kullanın;

tarıkmengüçlüleştiremediklerimizden misiniz?

çünkü neydi efenim? tarık mengüç, güç demekti..

beşiktaş diye bir takımın olması

beşiktaş kısmı doğru da takım kısmı yanlış.

Beşiktaş takım değil kulüptür, takımlarn amacı kupa kaldırmak; kulüplerin ise felsefesi, duruşu ve şerefi vardır.

-Poyraz Karayel/Zülfikar

izmir

ülkemin en güzel şehridir.

ülkemin en temiz denizine, ülkemin en güzel havasına, ülkemin en yeşil ormanlarına her şeyden öte ülkemin en sıcak kanlı aklı başında insanlarına sahip; tarih boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, iyonyalıların felsefesine ortam hazırlamış, tertemiz dağı taşıyla tüm şehirleri kıskandırmış başkent ilan edilesi güzel memleketimdir.

izmir büyük bi' köydür diyenleri de duyar gibiyim.
öyledir kardeşim, kocaman binalarla, insanlıktan nasibini almamış yaratıklarla, koca koca fabrikalarla dolup taşmadığı, havası suyu tertemiz olduğu için, izmir bi' köyse eğer; umalım da hep köy olarak kalsın.

üstelik sizin o övdüğünüz, gururlandığınuz tüm şehirleri ülkeleri toplasanız, bi' karşıyaka, bi' bostanlı, bi' konak etmez gözümde.

bir izmirliye sorulacak son sorudur arkadaşım izmir, medeniyetin başkentidir..

deprem

başıma ilk kez gelendir.
izmir'de oturuyorum ve inanılmaz derece acayip şeyler oluyor.
sabah 17.14'de karşıyaka'da rahat 6 saniye kadar sallandım, ilk kez bir sarsıntıyı bukadar yakından hissettim.
anlık bi şey gelip geçti diyemeyeceğim, hala etkisindeyim.
acayip olan tarafı ise depremden sonra gün batarken oluşan kırmızıya yakın turuncu gökyüzüydü ve şu an sokakta acı acı havlayan köpekler..
ne kadar doğrudur bilemem ama bunların pek hayra alamet olduğunu düşünmüyorum.
tanrım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

gecenin şarkısı

''Kabul et sonu yoktu bir gün ayrılacaktık''
-Hakan Altun
https://www.youtube.com/watch?v=HAWnb017q7A

müslüman noel kutlamaz

Noel her yıl 25 aralıkta kutlanan isa'nın doğuşudur önce bi burada anlaşalım. Sonrasına gelecek olursak; isteyen kutlar, istemeyen kutlamaz arkadaş.

ayıları tatlı gösterme çabası

görsel

sinemada sevgili koltuğuna kanka ile oturmak

kanka ile oturup yeni sevgili ile kalkmaktır.

yaran yanlış okumalar

-Bershka
+belçika.

birinin seni sevdiğini zannetmek

tek bir bakışın bile kırk yıl hatrının olduğu şu kalbimizde yaşanması en doğal olaydır. hayal kırıklığıdır.

beşiktaş

hayatımda var olan en güzel şeydir. hayatımdaki herkesin gidişini, marşlarıyla uğurladığım takımdır.
-sen benim her gece efkarım gözümdeki yaşım sigara dumanım..

karım bacım yoluna feda olsun kılıçdaroğlu

aslının Erdoğan'a söylendiği sözdür. troll amaçlı başlıktır.

ev yoğurdu mu hazır yoğurt mu

bim'de satılan, son kullanma tarihinin bitimine birkaç gün kalmış "dost yoğurt"ları.

erkeklerin bakire kadın arama nedenleri

Kızım sen bakire olabilirsin davul patlamamış olabilir fakat tokmağın davulda değmedik yeri kalmamış.

tost yapmak ile yakmak arasındaki ince çizgi

biraz daha kızarsın tam olacak dur 2 dakika daha kalsın diyip kendimi tostçu erol gibi hissettiğim o 2 dakikadan sonra tostumun yanarak çıkması.
-ben zateen yanık seviyorum ki
+he hü canım he hü.
© copyright 2005 - 2026