bugün
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız12
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı33
- said nursi neden evlenmedi10
- kadınsızlık11
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- okumalık kitap önerisi8
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray10
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz9
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- eski tasarıma ne oldu amk9
- son yapılan yemek9
entry'ler (1087)
(bkz: eroin etkisi yaratan şarkılar)
http://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE&list=RDCy44ocuoWhE&index=1
http://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE&list=RDCy44ocuoWhE&index=1
Yeğenime hediye alacağım gece gece kafama nereden esti bu bende bilmiyorum. Kız 4 yaşında bana yardımcı olun. 2 saattir hediye bakıyorum bir tane bile beğenmedim.
titizlik değil onun adı bence. " takıntılı " demek daha doğru olur. Kabul edeceksiniz hepi(niz)miz takıntılı bir ruh hastası(sınız)yız.
Boşuna övmeyin şurada herkes bu burcun ne olduğunu biliyor.
Boşuna övmeyin şurada herkes bu burcun ne olduğunu biliyor.
ileri hattında bulunan oyuncularının acilen son vuruş çalışması gereken takım. Şampiyonlar liginde yarı final oynayacaksın. Bu kadar az yüzde ile finishing yapamazsın. Tosiç bile daha iyi vuruyor şu toplara. Hemen düzelmesi dileğiyle.
Evet cancağızlarım... uzun bir aradan sonra yeniden teşrif etmiş bulunuyorum. Evet, yalnızlığa bende alıştım kafa iznimde. Şu aralar biraz daha rahatım ve dünyaya daha farklı bakıyorum. Yeni hikayelerim ve icraatlerimi sizlerle beraber paylaşmaya, yalnızlığımı öldürmeye geldim. Çok heyecanlıyım lan.
Nerede o istanbuldan bodrumda ki depreme laf atan andaval sürüleri.
Neyse o seviyeye inmek istemiyorum. Geçmiş olsun herkese umarım çabuk atlatırsınız.
Neyse o seviyeye inmek istemiyorum. Geçmiş olsun herkese umarım çabuk atlatırsınız.
Ben yaptım. Kafa yapınız kelliğe uyumlu değilse kesinlikle kestirmeyin. denendi ve tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor bilginiz olsun.
Kilo vermek. Sizi yepyeni birisi yapıyor inanın bana.
Bu Hayatta Gülmemi isteyen Tek Kişi Fotoğrafçıydı ! O da parasını istedi.
16 temmuz gecesi o selaları okumayacaktınız. Dini siyasete alet ettiniz bakın ne oldu ?
Bu ergenlere tav oluyorum. 7,8 sene evvel kardeşim de bu insan gibi dünyayı gezmiş her yeri görmüş her şeyi yapmış gibi etrafa tespit sıçıyordu. Bunların bir de bitmek bilmeyen, her şeyi " ben " bilirim olayı var ona hiç girmiyorum zaten.
yazık lan anana babana. Kimin çocuğuysan artık.
Sen adam olursan herkes adamın kralı orada. Sen köylü görünüp adam yontmaya çalışırsan adamın aklını alır eline verirler kardeşim. Ayrıca sadece orası içinde değil bu türkiye'nin her yerinde böyle. Yaşın büyüdükçe anlayacaksın. Düşünme sen şimdi bunları.
tanım : doğu karadenizin başkenti.
yazık lan anana babana. Kimin çocuğuysan artık.
Sen adam olursan herkes adamın kralı orada. Sen köylü görünüp adam yontmaya çalışırsan adamın aklını alır eline verirler kardeşim. Ayrıca sadece orası içinde değil bu türkiye'nin her yerinde böyle. Yaşın büyüdükçe anlayacaksın. Düşünme sen şimdi bunları.
tanım : doğu karadenizin başkenti.
Gülüşüdür benim için. Bazen güler ya böyle akan sular durur bir an. işte insanda bu duyguyu yeşertebiliyorsa o kadın güzeldir.
Entrye tıkladım beğendim valla.
Okuyacağınız üniversiteye yakın olan yerlerden maddi durumu müsayet olan arkadaşların ailesi ev alsın. Müsayet olmayanlar kredi çeksin öyle ev alsın. (istanbul içi önerilmez.)
3+1 olursa iki tane arkadaş daha yanına çıkabilir. Böylelikle hem 5 sene içerisinde kira vermemiş olursunuz hem de arkadaşlarından aldığı kira ile ve devletten alacağı burs ile beraber maddi sıkıntı çekmeden 5 seneyi bitirebilir. 5 sene sonrasında hem bir tane eviniz olur (normal fiyatından fazla olarak) hem de 5 sene içerisinde ailenize yük olmamış olursunuz.
(bkz: beyin bedava)
yapılmışı var oradan biliyorum.
3+1 olursa iki tane arkadaş daha yanına çıkabilir. Böylelikle hem 5 sene içerisinde kira vermemiş olursunuz hem de arkadaşlarından aldığı kira ile ve devletten alacağı burs ile beraber maddi sıkıntı çekmeden 5 seneyi bitirebilir. 5 sene sonrasında hem bir tane eviniz olur (normal fiyatından fazla olarak) hem de 5 sene içerisinde ailenize yük olmamış olursunuz.
(bkz: beyin bedava)
yapılmışı var oradan biliyorum.
Tribin sadece kızlara özel olduğunu bugün öğrenmiş oldum. Teşekkürler uludağ sözlük.
Ben atarım kardeşim. Atmakla da kalmam üstelerim de. Gururluyum anasını satayım ne yani. Trip de mi atmayalım?
edit : babet çorabım yok hiç olmadı da.
Ben atarım kardeşim. Atmakla da kalmam üstelerim de. Gururluyum anasını satayım ne yani. Trip de mi atmayalım?
edit : babet çorabım yok hiç olmadı da.