bugün
- sudekiray18
- sude bir bottur hesabı yoktur9
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- sözlüğün bekası için çükünüzden vazgecer misiniz9
- anın görüntüsü19
- erkek bedeninde en beğendiğiniz yer neresi10
- herzevekil9
- evde cacık yapmak11
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması12
- medyadan sir gibi saklanan japonya gerçekleri12
- selçuk bayraktar17
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum9
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı8
- kitap okurken müzik dinleyen gizli varoş14
- arkadaşınızın götü yansa üfler misiniz8
- kirpiye verilebilecek isimler18
- as maca13
- büyük israil16
- barbar kral11
- tayyip in tüm mal varlığını bağışlaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- 2025 iran israil çatışmaları20
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- ahmet beyin beyaz bareti13
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması10
- ahmedimi evlendiriyoruz12
- israil'i türklere dost sanmak8
- iran10
- yazarların etnik kökeni29
- uyandın sene 2100 googlede ilk ne aratırsın10
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- ekrem imamoğlu mahkemede terlerken12
- ankara'da su fiyatlarına yüzde 169 zam46
- çok istenilen şeyin olmaması12
- iran ile israil'in zayıflaması türkiyeye yarar mı10
- kansere çare bulan doktorun evinde ölü bulunması9
- 16 haziran 2025 istanbul'da iran yürüyüşü10
- neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar17
- köpeğe it diyince deliren köpekperest14
- bedavadan araplara boşa akan sular17
- kürtlerin türkleri moğol olarak tanımlaması24
- bakkallarda halen torpil satılması11
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır18
- uzun boylu erkek isteyen kısa boylu kız16
- iranın ırzına geçilmiş10

entry'ler (1087)
(bkz: eroin etkisi yaratan şarkılar)
http://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE&list=RDCy44ocuoWhE&index=1
http://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE&list=RDCy44ocuoWhE&index=1
Yeğenime hediye alacağım gece gece kafama nereden esti bu bende bilmiyorum. Kız 4 yaşında bana yardımcı olun. 2 saattir hediye bakıyorum bir tane bile beğenmedim.
titizlik değil onun adı bence. " takıntılı " demek daha doğru olur. Kabul edeceksiniz hepi(niz)miz takıntılı bir ruh hastası(sınız)yız.
Boşuna övmeyin şurada herkes bu burcun ne olduğunu biliyor.
Boşuna övmeyin şurada herkes bu burcun ne olduğunu biliyor.
ileri hattında bulunan oyuncularının acilen son vuruş çalışması gereken takım. Şampiyonlar liginde yarı final oynayacaksın. Bu kadar az yüzde ile finishing yapamazsın. Tosiç bile daha iyi vuruyor şu toplara. Hemen düzelmesi dileğiyle.
Evet cancağızlarım... uzun bir aradan sonra yeniden teşrif etmiş bulunuyorum. Evet, yalnızlığa bende alıştım kafa iznimde. Şu aralar biraz daha rahatım ve dünyaya daha farklı bakıyorum. Yeni hikayelerim ve icraatlerimi sizlerle beraber paylaşmaya, yalnızlığımı öldürmeye geldim. Çok heyecanlıyım lan.
Nerede o istanbuldan bodrumda ki depreme laf atan andaval sürüleri.
Neyse o seviyeye inmek istemiyorum. Geçmiş olsun herkese umarım çabuk atlatırsınız.
Neyse o seviyeye inmek istemiyorum. Geçmiş olsun herkese umarım çabuk atlatırsınız.
Ben yaptım. Kafa yapınız kelliğe uyumlu değilse kesinlikle kestirmeyin. denendi ve tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor bilginiz olsun.
Kilo vermek. Sizi yepyeni birisi yapıyor inanın bana.
Bu Hayatta Gülmemi isteyen Tek Kişi Fotoğrafçıydı ! O da parasını istedi.
16 temmuz gecesi o selaları okumayacaktınız. Dini siyasete alet ettiniz bakın ne oldu ?
Bu ergenlere tav oluyorum. 7,8 sene evvel kardeşim de bu insan gibi dünyayı gezmiş her yeri görmüş her şeyi yapmış gibi etrafa tespit sıçıyordu. Bunların bir de bitmek bilmeyen, her şeyi " ben " bilirim olayı var ona hiç girmiyorum zaten.
yazık lan anana babana. Kimin çocuğuysan artık.
Sen adam olursan herkes adamın kralı orada. Sen köylü görünüp adam yontmaya çalışırsan adamın aklını alır eline verirler kardeşim. Ayrıca sadece orası içinde değil bu türkiye'nin her yerinde böyle. Yaşın büyüdükçe anlayacaksın. Düşünme sen şimdi bunları.
tanım : doğu karadenizin başkenti.
yazık lan anana babana. Kimin çocuğuysan artık.
Sen adam olursan herkes adamın kralı orada. Sen köylü görünüp adam yontmaya çalışırsan adamın aklını alır eline verirler kardeşim. Ayrıca sadece orası içinde değil bu türkiye'nin her yerinde böyle. Yaşın büyüdükçe anlayacaksın. Düşünme sen şimdi bunları.
tanım : doğu karadenizin başkenti.
Gülüşüdür benim için. Bazen güler ya böyle akan sular durur bir an. işte insanda bu duyguyu yeşertebiliyorsa o kadın güzeldir.
Entrye tıkladım beğendim valla.
Okuyacağınız üniversiteye yakın olan yerlerden maddi durumu müsayet olan arkadaşların ailesi ev alsın. Müsayet olmayanlar kredi çeksin öyle ev alsın. (istanbul içi önerilmez.)
3+1 olursa iki tane arkadaş daha yanına çıkabilir. Böylelikle hem 5 sene içerisinde kira vermemiş olursunuz hem de arkadaşlarından aldığı kira ile ve devletten alacağı burs ile beraber maddi sıkıntı çekmeden 5 seneyi bitirebilir. 5 sene sonrasında hem bir tane eviniz olur (normal fiyatından fazla olarak) hem de 5 sene içerisinde ailenize yük olmamış olursunuz.
(bkz: beyin bedava)
yapılmışı var oradan biliyorum.
3+1 olursa iki tane arkadaş daha yanına çıkabilir. Böylelikle hem 5 sene içerisinde kira vermemiş olursunuz hem de arkadaşlarından aldığı kira ile ve devletten alacağı burs ile beraber maddi sıkıntı çekmeden 5 seneyi bitirebilir. 5 sene sonrasında hem bir tane eviniz olur (normal fiyatından fazla olarak) hem de 5 sene içerisinde ailenize yük olmamış olursunuz.
(bkz: beyin bedava)
yapılmışı var oradan biliyorum.
Tribin sadece kızlara özel olduğunu bugün öğrenmiş oldum. Teşekkürler uludağ sözlük.
Ben atarım kardeşim. Atmakla da kalmam üstelerim de. Gururluyum anasını satayım ne yani. Trip de mi atmayalım?
edit : babet çorabım yok hiç olmadı da.
Ben atarım kardeşim. Atmakla da kalmam üstelerim de. Gururluyum anasını satayım ne yani. Trip de mi atmayalım?
edit : babet çorabım yok hiç olmadı da.