bugün
- kısa parmaklı erkek3
- günün şiiri20
- zihni göktay6
- hava sıcak üstünü örtme gerek yok diyen sivrisinek3
- deniz göktaş36
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- yeni yazarlara öneriler2
- ragnar rockefeller38
- insanların neden böyle olması6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam3
- türk insanının paraya acımadığı harcamalar3
- velvet34
- 5 temmuz 2026 brezilya norveç maçı6
- uysaljakoben4
- evlenilmeyecek kız tipi2
- sevilen kadının orasını burasını yalamak5
- true'nun 2052 gündür yakındığı durum2
- humiliation2
- diamond bosphoruss denen yazar2
- true nickli yazar7
- mert hakan yandaş2
- viski içen erkek seksiliği5
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- kocaman kelebek girdi dışarıdan4
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- sorumluluk denen yanılsama2
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı3
- hakim savcı ve avukatlar eşittir diyen avukat2
- cennet mahallesi göttingenli ethem3
- 3 temmuz 2026 iü rektörü konuşması2
- 1 lira depozito verilecek diye suya zam yapmak2
- diamond bosphorus15
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız12
- lahmacunun yanında ne içilir10
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- ona bir şey söyle12
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- 665 kırkpınar yağlı güreşleri2
- çocukken içine kapanık olmak5
- türklerin tembel bir millet olması8
- market poşetini tek seferde açamayan insan2
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- bursa da geri dönüşüm tesisinde yangın2
otogar tarafı felç.
Ne yaz yağmuru la yaz maz değil şakır şakır yağıyo normal aq.
forum bornova'da mahsur kaldığım şehir. kışın bile böyle sağanak yağmıyordu lan.
dakikalar sonra su altı şehri olarak tarihe geçecek şehirdir. böyle yağmur mu olur miko ayıp ediyon ya.
memleketimdir. dört dörtlük şehirdir.
(bkz: Sözlük yazarlarının itirafları/#27871895)
Artık Bugünden sonra yaşayacağım yeni şehrim. Yolculuk bittiktan sonra akşam 9 gibi toprağına ayak basıyorum.
görsel
Artık Bugünden sonra yaşayacağım yeni şehrim. Yolculuk bittiktan sonra akşam 9 gibi toprağına ayak basıyorum.
görsel
Şuan fırtına kopan şehir.
Yaz mevsimini teğet geçtik bu sene hep bi sonbahar havasi nerde bu yaz sıcakları.
Kızlarını hep güzel bildigim Ege'nin incisidir.
Laik ve hür bir o kadarda apaci.
malum izmirli kızların yaşadığı yer.
O değilde bostanlıda oturup deniz kabuğu toplamayı özledim. Güzel şehirdir, buca hariç.
Çok kötü deprem olan şehir ılık ılık salıyordum valla rabbim korusunnn.
depremden dolayı geçmiş olsun, önleminizi düzgün alın.
özlenen şehirdir, kaldı 2 ay 16 gün.
Milenyum çağında hala kızları üzerinden trollük yapılmaya çalışılan şehir.
Bornova'ya girerken cidden bok kokan şehir.
rivayetlerin aksine mahalle sakinlerinin cuma akşamları toplanıp kuran yakmadığı şehir.
iZMiRDE EN çok MANiSALILAR YAŞIYOR.
Türkiye istatistik Kurumu 2014 yılı doğum yeri istatistiklerine göre, en yüksek nüfusa sahip üçüncü il izmirde; en çok Manisa doğumlular ikamet ederken, Manisayı yurt dışı ve Erzurum doğumlular takip ediyor.
Türkiye istatistik Kurumu 2014 yılı doğum yeri istatistiklerine göre, en yüksek nüfusa sahip üçüncü il izmirde; en çok Manisa doğumlular ikamet ederken, Manisayı yurt dışı ve Erzurum doğumlular takip ediyor.
yaşadığım şehir daha uzun bir süre burdan ayrılmayı planlamıyorum okuldan ve sevdiğimden dolayı.
Tarihi,kulturel ve jeopolitik bakimdan istanbulun tirnagi dahi olamayacak buyuk bir köydür. Altyapi ve üst yapi bakimindan ankara ve istanbul'un 50 sene gerisindedir. Kendi gorusunden baska insanlarin gorusune saygi duymayan, modern ve medeni olduklarini zanneden,acik sacik giyinmeyi modernlik zanneden insanlarin bol miktarda yasadigi sehirdir. Anadoluda yasayan insanlardan hicbir farklari olmamasina ragmen, kendilerini ustun goren insanlarin da yasadigi sehirdir. Kisaca fazla bir numarasi olmayan, siradan, vasat bir ege sehridir. Bu kafayla giderse de geri kalmaya mahkumdur. Burada yasayan insanlar, diger sehirlerde yasayan insanlara yobaz diyerek onlari kucumsemeye calisirlar ama asıl yobazligi da kendileri yaparlar. Cunku farkli goruslere saygi duymazlar.
sonbaharın ve kışın, yaz ve ilkbahardan daha çok yakıştığı şehir. en azından benim için bu böyle.
havanın kapalı olduğu bir öğleden sonrası, suların bulutlarla karardığı bir kordonu çimleri insanla dolup taşmış bir kordona kesinlikle tercih ederim.
çiseleyen yağmurun eşlik ettiği ve insanları ya evine ya da sağda soldaki kafelere dağıtan kıbrıs şehitleri caddesini, yazın hengamesi ile kıyas dahi yapmam.
inciraltında hafifçe üşüyerek kokoreç yemeyi, yağmurun cilalayıp sokak lambalarının parlattığı sokakları ise değişebileceğim az şey var.
bunlar benim tercihim elbette.
havanın kapalı olduğu bir öğleden sonrası, suların bulutlarla karardığı bir kordonu çimleri insanla dolup taşmış bir kordona kesinlikle tercih ederim.
çiseleyen yağmurun eşlik ettiği ve insanları ya evine ya da sağda soldaki kafelere dağıtan kıbrıs şehitleri caddesini, yazın hengamesi ile kıyas dahi yapmam.
inciraltında hafifçe üşüyerek kokoreç yemeyi, yağmurun cilalayıp sokak lambalarının parlattığı sokakları ise değişebileceğim az şey var.
bunlar benim tercihim elbette.
Gitmek istediğim şehir.
bi fırsat kaç para ulan?
bi fırsat kaç para ulan?
kızları cayır cayır yanan ege ilimizdir.
Turkiyenin en fazla abartilan balon sehri. Neymis medeniymis,kizlari guzelmis,erkekleri efendiymis falan da filan da. Sehir merkezini toplamda 1 saatte gezebileceginiz ufak bir sehirdir. Karsiyaka, kordon,kibris sehitleri caddesi... vb. yerler disinda pek gezilesi gorulesi bir yeri yoktur. Saat kulesi disinda orjinal bir eser yoktur. Kisaca fazla gozunuzde buyutmeyin. Insanlarini da sevgi kelebegi gibi lanse etmeyin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar