bugün

/273
An itibari ile donmak üzere olan şehir.
Donduk donduk biz izmirliler böyle soğuğa alışkın değiliz .
yılbaşı için gelenlerini üzmüş şehirdir.

karla karışık yağmur ne lan gay gibi? adanada hava mis gibiydi. ne bileydim ben...
Ihtiyacım olan şehir. En kısa zamanda yerleşmeyi düşünüyorum.
Canım memleketimdir. Şimdilik uzakta olsam da sık sık gittiğim ve ayrılmak istemediğim güzel şehirdir.
(bkz: iki tanımlı entari)
Kar a çiğdem diyen şehir.
hayallerimi bırakıp geldiğim şehirdir. selam ederim her taşına. kordonuna. alsancağına. buca şirinyerine. üçyoluna. susuz dedesine. güneşine. yağmuruna. devasa atatürk silüetine. bornovaya. karşıyakaya ve göztepeye. hatta çiğliye. inciraltında içtiğimiz kahvelerini özledim. unuttun mu beni izmir. ben seni en çok sevendim. çağır beni bir işaret yolla. geleyim kollarına. allahım bana oraya dönmeyi nasip et. gideyim oraya. seveyim yine. çok seveyim hem de.
herseyde biraz sen varsın izmir dediğim şehir burada yasamayı herşeye degisirim.
anneciğim orda.. özlediğim memleketimdir.. canimdir izmir..
olum baya baya kar yağıyo lan.
Cıddı cıddı kar yağıyor. Geçende de böyle olmuştu. Sonra sağanak yagmıstı üzerine:).
Zinanın başkenti.
kar yağan şehir.
o yağanın kar olup olmadığının bi kontr... neyse lan, kar yağıyormuş cidden. ne zaman uzakta olsam yağar zaten.
hayatımın anlamı.
2003 yılında yıllar sonra kar yağışı görüldüğü söylenmiş şehir. bazen yıllarca kar yağmadığı olurmuş hatta.
kıyametin ilk kopacağı şehir.
türkiyenin en güzel şehri.
sabah hafif kar yağan, şu an aşırı soğuk olan şehir.
geçen kışı epey ucuz atlatmıştık. bu sene anamızı sikeceğe benziyor. şimdiden tek oda evimde 200 tl doğalgaz faturası gelmeye başladı.
Bilinen bir app'a göre şu anda hava -5 hissedilen -15 nem %60 olan şehir. Sıçmaya gidenin götü donuyor.
insanını sevdiğim şehir.
30 dk yürüdüm sümüğum dondu. bune lan
evimi yay şeklindeki buz çubuklarla süslememi sağlamış şehir.

işerken sidiğim donuyor lan bu ne soğuk?
her ne kadar zor olsa da belkide gidip okumak istediğim şehirdir.
© copyright 2005 - 2026