bugün
- said nursi neden evlenmedi11
- okumalık kitap önerisi9
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız12
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı32
- kadınsızlık11
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray10
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- kıçımın yetkilisi27
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
sol frame'de adını görmek bile özletmiştir.
bu yağmurda bucasından bornovasına gitmem gereken şehir. ah izmirim ah havana hiç güven olmuyor
bir gün belediye başkanı olacağım şehir. işte o zaman izmir bambaşka bi yer olacak. ilk icraatım göçü ciddi bir şekilde kontrol altına almak olacak ki güzelim istanbul gibi insan çöplüğüne dönüşmesin güzelleştikçe.
memleketim diyebilceğim şehir.çünkü farklıdır.
izmir' i özledim.
Aydinda olmama ragmen-çok istememe ragmen bir turlu gidemedigim şehir.
Buca tarafında deniz yapmaya çalışıyor ama eğim müsade etmiyor işte.
bakımsız, güzel şehir.
En son eylülde bulunduğum şehir.
büyükşehir chp nin elinde olduğu için gitmediğim şehir.
inan temelkuran'ın başarılı filmi bornova bornova'ya mekan olan şehir.
sene de iki kez tatil için gittiğim şehir. çeşme, mordoğan, urla, seferihisar arasında nakış dokuyorum efendim. mükemmel sahilleri, doğa harikaları olan şehir.
Başkaban tarafından ege bölgesinin en gavur ili olarak nitelendirilir. Türkiyenin en çok gayrimüslim barındıran ilidir.
izmirlilerin kendilerini türkiyeden soyutlaması ve izmirliyiz yaparız tarzındaki saçma sapan tavırlarıyla da meşhurdur.
izmirlilerin kendilerini türkiyeden soyutlaması ve izmirliyiz yaparız tarzındaki saçma sapan tavırlarıyla da meşhurdur.
Bu kadar boktan şehir görmedim. Buradaki erkeklerin Çoğunun o sefil bilo karakterini sikiym. Tiyatrocular. Kızlara Zaten bişey denmez.bu sik kafalarla takılıyosunuz.
inanılmaz yağmur yağan şehir. hayır evde yalnızım ve benim ölçümde inanılmaz şiddetli bir yağmur var. korkuyorum cidden, ev başıma yıkılacak gibi...
katatürkçü marjo gençleriyle ünlüdür. dövmesiz gezmezler.
Benim bi parçam sanki bura. Huzurlanıyorum, anılar geliyor aklıma, keşke dönebilsem diyorum.
Bu arada
Tanım: manisalı olup izmirliyim diyen insanların olduğu şehir.
Bu arada
Tanım: manisalı olup izmirliyim diyen insanların olduğu şehir.
Bozkır çocuğuysanız şayet, ekimden sonra gittiğinizde sizi hasta edecek olan şehirdir burası.
Ben ki ayazın, karın, kışın her türlüsünü yaşamış adamım. Karasal iklimin göt kesen soğukları vız gelip tırıs gider, nadirdir hasta olduğum.
Geçen sene kışa doğru bir süre izmir'de bulundum. Burnum sümükten kurtulmadı be. Halbuki daha ılıman bi' yer, tam tersinin olması gerekiyordu.
Bunun dışında, çok güzel şehir burası be. Özellikle alsancak'a bildiğin vuruldum. Yine buluşacağız izmir.
Ben ki ayazın, karın, kışın her türlüsünü yaşamış adamım. Karasal iklimin göt kesen soğukları vız gelip tırıs gider, nadirdir hasta olduğum.
Geçen sene kışa doğru bir süre izmir'de bulundum. Burnum sümükten kurtulmadı be. Halbuki daha ılıman bi' yer, tam tersinin olması gerekiyordu.
Bunun dışında, çok güzel şehir burası be. Özellikle alsancak'a bildiğin vuruldum. Yine buluşacağız izmir.
gidenlerin veya orada yaşayanların. izmire gitme şansı olmayanlara övgüleri ile acı çektirmeyi başardıkları kent. yok o güzel, yok bu güzel. bizde biliyoruz bunu.
güzellik göreceli bir kavram ama izmir güzel be. ciddiyim gitmelisiniz.
güzellik göreceli bir kavram ama izmir güzel be. ciddiyim gitmelisiniz.
dünden beri hava yağmurlu olduğu için hiçbir kamil ile kezbanin akın etmediği alsancakta dun aksam bir mekanda doya doya efes malt'imi yudumlarken, simdi ise kafede muhteşem ikili çay-kurabiyeyle muhabbetin dibine vurdugum sehir.
18 gün sonra kutsal topraklarına varacağım biricik memleket.
şimdiye kadar hep gidip görmek istediğim, ancak yanıma birini bulamadığımdan ertelediğim, beni heyecanlandıran şehir. 2015 ocak'ta artık tek başıma da olsa gezeceğim kısmetse.
geçen yine izmirdeyim . bir restoranta girdim , kasadaki amcaya "selamun aleykum abi" dedim ve adam bir hışımla ayağa kalkıp dükkanın girişindeki atatürk posterini düzeltti bir "ahhh" çekti usulce. "gençliğin sonu n'olcak atammmm" dedi. daha sonra izmir marşını son sesle söylemeye başladı. bende götüm götüm adam beni kesmeden uzadım tabii.
asla bir ankara olamayacak şehir.
orada yaşayanlar için çok üzülüyorum.
orada yaşayanlar için çok üzülüyorum.
O değil de bu soğuk ne yau?
Bu neeeeğğ?
Bu neeeeğğ?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar