kabak tadı alanlar ya da seks şehri olarak görenleri mykonosa göndermeyi önerdiğim şehir.

bir şehri tercihlerinden, belediye başkanından dolayı sevmeyebilirsin. iş koşulları da olabilir doğal olmayan her şey olabilir. ancak gerisi vatan hainliği.

izmire bok atanın biletini alacağım gelsinler 2. gününde abi o kızların olduğu tekilalı mekana götür demezse götüm.

yani kürtten uzak şarktan uzak. hadi bakın dalganıza dalganız büyüsün.

edit: 20 yıldır yaşıyorum bi sıkıntısını görmedim. doğudan gelmeyin buraya ak. midyeleriniz de bayat zaten.
8 yıl yaşadıktan sonra artık kabak tadı veren şehir. insanlarının yapmacıklığından bıkıyor insan bir yerden sonra.
Hiç gidip gezmediğim, çok da merak ettiğim, güzel olduğunu düşündüğüm bir şehir.
Mevcut diktatörizme boyun eğmediği için ötekileştirilen, özgür düşünce ortamı ve sakinlik barındıran(kapitalizmin izlerinden uzak bir dinginlik) güzel şehrimizdir.
bugün de birilerinin kötü yorumlarına maruz kaldığı, bugün de fanlarının savunmasını yaptığı şehir.

günüm kötü geçiyor bunlar olmazsa.
(bkz: tişikkirlir sipirmin)
Arkadaş tamam güzel şehir de hiç kötü bir yani yokmuş gibi savunan siz embesiller izmir'i savunurken doğuyu işaret ediyorsunuz.
Öncelikle at gözlüklerinizi siker ebenizin amina koyarım.

Geniş olmayı medeniyet sanıyorsunuz.
Konak'ta sevmediğin ve seni sevmeyen kız arkadaşını kucağına almayi marifetmiş gibi anlatıyorsun. Gerçi salliyorsun orası da var. Sonra gelip çağdaşlık medeniyet diyorsun buna. Ancak dersin zaten.

Yobaz değilim isterseniz sikişin sokak ortasında ama ahlak dışı bir şey yapıp buna çağdaşlık demenize karşıyım.

Şimdi siktir olup gidebilirsiniz çağdaş memleketinize.
karı kız oranının yüksek ve raad olmasından dolayı dikkatimi çeken şehir.

geç kordon'da iç rakını biranı. bi ihtimal bir kız düşürürsen arada da basarsın keyfin yerine gelir. evlenme derdi yok, ilişkinin adını koyalım geyiğin hiç olmaz. amaç rakı içmek zaten karının amına koyim.
hafta sonu kafa dağıtmak için gittiğim, diğer şehirlere oranla insanın insana daha çok değer verdiği, yaşanılası, güzide ilimiz.
Hayatımda hiç sevmediğim ve sevemeceğim memleket.
insanlarının kendini bir bok sanmasını mı dersiniz, ateistliği ve içki içmenin medeniyet sanıldığını mı dersiniz,genişliğiyle nam salmışlığını mı dersiniz, dini inancı olan insanlara yobaz gozuyle bakıldığını mı dersiniz hepsi bu memlekette.
çagdaşlık olarak gördükleri özelliklere bakınca buram buram cahillik kokan şehir.

aslında şehrin bir suçu yok insanları bu şehri böyle gösteriyo.
türkiye'nin en gelişmiş köyü. arkasından istanbul gelir.
SÖZLÜKTEKi BUCALEE DELiKANLILARIN ÇOK PiS ELEŞTiRDiĞi ŞEHiR.
NEYMiŞ KABAK TADI VERMiŞMiŞ, NEDEN? BiR SOR, BiR SOR!

bir Karabağlar, buca taraf ve bir de sözde en gelişmiş yerlerinden Karşıyaka en bombok yeridir.

göz göz.
en güzel yeri karşıyaka olan şehir.
tam yağmur yağıyo oh şu kuru soğuklar geçer diyosun hooop tekrar kuru soğuklar. sen izmirsin bu kadar soğuk olmak niye?
egolu insanları olmasa, güzel şehir aslında.
Götümüze daha Kasım ayında bir sürü doğalgaz parası sokmuştur.
an itibariyle mis gibi bir havaya sahip şehir.

ne çok soğuk ne sıcak, harika, süper.
havası denizi çağdaşlığla türkiyenin en güzel ilidir.
içerisinde ÇAĞDAŞLIĞI SOYUNUP DÖKÜNMEKLE ölçen insanların yaşadığı şehir.
şizofrenik kafaların dolaştığı bir şehirdir. 10. yıl marşının arkasından athena, istiklal marşının arkasından da yerim çok dar çalınabilmektedir. izmirliler, genelde, izmire bayılmaktadırlar. bu da bana ilginç gelmektedir, zira izmir bir şehirden ziyade kocaman bir mahalledir. o mahalle havasını daha uzun bir süre atabileceğini sanmıyorum.
bir iki gündür üç kuruşsuzluktan öldüğüm şehirdir. evden dışarı çıkamıyorum. ölümüm yakın. cenazeme gelin ey izmir insanları!
Hayatımdaki en değerli varlığımı kaybettiğim şehir.
Adını duyduğumda göz yaşlarımı tutamadığım şehir.
Bana iyi olmayan geçmişimi hatırlatıyor.
Ama orası hakkında bildiğim tek şey bana hayatı öğrettiği...
Kızların ve erkeklerin en çok eleştirildiği şehirdir. izmirde bulunmamış, izmiri sadece sağdan soldan duyan insanların sürekli laf attığı şehirdir. Türkiyede açık ara en modern şehirdir. Ee tabi kıskanmak normal haklısınız.
istanbul ve Ankaraya göre daha yaşanılası şehir.
canım memleketimdir.
güzel şehir insanı olaraktan. geri kalan herşey için lanet gelsin. kurtuluyorum zaten.