bugün
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- 4 mayıs özgür özele saldırı29
- sırrı süreyya önder37
- anın görüntüsü14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- eski bir anı hatırlamak13
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye9
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri23
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü8
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12

entry'ler (101)
dün mutfakta bulaşıkları yıkarken replaye basıp bulaşıklar bitesiye kadar dinlediğim şarki. işin ilginç yanı akşam evime gelen bir misafirim de gitari eline aldiginda bu şarkiyi çalmaya başladi. bir hikmet var ama hayirlisi ya.
Dışarıda ne var bilmiyorum; icimde umut, içimde mavi, içimde samimiyet, içimde sevinç... Yanlarina kâr kalsin, uğraşma, affet. Ve helal et ne varsa... Gülümse.
Entryleri okudukça insanlığımdan utanıyorum. Yaşamaktan utanıyorum. Hani çok dindarsınız, hani ağzınızdan dua eksilmez ya sizin, katliamda ölenler de can. onlar da insan. sizin gibi. onlarında hayatları amaçları duyguları vardı. tek farkları barış icin bizim için ülke icin korkmadan canlarini veren insanlar onlar. onlar unutulmayacaklar. unutturmayacağiz. her gün canim yanicak her gün ağlayacağim ama unutmayacagim. unutturmayacagiz. hiç iyi değilim ve iyi de olmayacagim. belki yarin benim ismimde çikacak ölenler arasinda. beni de unutturmayin. katil çok belli kendinizi kandirmayin. ve bildigimiz yolda ne kadar can versek de, bariş icin, bunu yapan katil zihniyet inadina pes etmeyecegiz. biz burdayiz. biz olmazsak bizim cocuklarimiz, torunlarimiz olucak ve baris icin yanip tutusan insanlar hic bitmeyecek.
senden sonra kimi öptüysem, senin yüzünden.
o yüzden bizi tongaya getiriyor. eğer bir cinsiyeti varsa kadın olmalı.
sana anlatılan her yalana bile bile aldanmakmış.
Yeterin artık bitaneleri. bütün snap cümleleri mi aynı olur ya.
Alaturka tuvaletin deliğine düştüm. üzerime sifonu çektiler bide. beni icine aldi delik suyla birlikte boguldum ve bogularak uyandim.
oda arkadaşimdan aldigim mesaj. "peki"
Vay be dedirten özlü sözümüz. Tabi aşk anlayısina gore degisibilicek yoruma sahip.
Özgüveni çok yüksekmiş gibi görünüp, aslında içi içini yiyen erkek modeli. Yapma olmuyo canım.
bir anda günaydın diyen insanlar ortadan kayboluyor. ama sen hep varsin sözlük. günaydın gönlümün efendisi.
öpülerek.
canisiiii canissiiii.
hemde çok zevkli hukuk dersinde.
hahaha. şapşal.
smoke weed everyday.
Neden aşık değilim tribine giriyoruz ki boş yere. Aşk güzel şey. Aşkı yaşamak daha güzel. Unutamıyorsan vardır bir aşkı.
Doğru olma ihtimali yüksektir. Bizim bir Rukiye teyze vardı komşumuz, kadın apartmandan çıkarken öyle bir ses tonuyla konuşurdu ki tatlış tatlış herkesi muhabbete dahil eder sohbetini eder, öyle giderdi. Apartmandan gittiği anda bir sessizlik kaplardı her yeri. Ah Rukiyem ah.