bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz29
- islamda namaz yoktur9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- 0 0 719
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- portakallı revani3
- benkimki9
- enayimiknatisii22
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- motorin3
- royall stars2
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- türkiye8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- kırmızı tuborg2
- hamas2
- yaşar dinleyen erkek8
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- anın fotoğrafı6
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- humus3
- avm gezme kültürü7
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması4
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- tuğralı doblo3
- seyyid kutub4
- bir dönem popüler olan bölümler2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- kendin gibi biriyle olmak4
- kahvaltı9
- günün en güzel kızı3
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- beşiktaş9
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- boyumun 2 cm kısalması22
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- dedem abdülhamid gah gah2
entry'ler (101)
dün mutfakta bulaşıkları yıkarken replaye basıp bulaşıklar bitesiye kadar dinlediğim şarki. işin ilginç yanı akşam evime gelen bir misafirim de gitari eline aldiginda bu şarkiyi çalmaya başladi. bir hikmet var ama hayirlisi ya.
Dışarıda ne var bilmiyorum; icimde umut, içimde mavi, içimde samimiyet, içimde sevinç... Yanlarina kâr kalsin, uğraşma, affet. Ve helal et ne varsa... Gülümse.
Entryleri okudukça insanlığımdan utanıyorum. Yaşamaktan utanıyorum. Hani çok dindarsınız, hani ağzınızdan dua eksilmez ya sizin, katliamda ölenler de can. onlar da insan. sizin gibi. onlarında hayatları amaçları duyguları vardı. tek farkları barış icin bizim için ülke icin korkmadan canlarini veren insanlar onlar. onlar unutulmayacaklar. unutturmayacağiz. her gün canim yanicak her gün ağlayacağim ama unutmayacagim. unutturmayacagiz. hiç iyi değilim ve iyi de olmayacagim. belki yarin benim ismimde çikacak ölenler arasinda. beni de unutturmayin. katil çok belli kendinizi kandirmayin. ve bildigimiz yolda ne kadar can versek de, bariş icin, bunu yapan katil zihniyet inadina pes etmeyecegiz. biz burdayiz. biz olmazsak bizim cocuklarimiz, torunlarimiz olucak ve baris icin yanip tutusan insanlar hic bitmeyecek.
senden sonra kimi öptüysem, senin yüzünden.
o yüzden bizi tongaya getiriyor. eğer bir cinsiyeti varsa kadın olmalı.
sana anlatılan her yalana bile bile aldanmakmış.
Yeterin artık bitaneleri. bütün snap cümleleri mi aynı olur ya.
Alaturka tuvaletin deliğine düştüm. üzerime sifonu çektiler bide. beni icine aldi delik suyla birlikte boguldum ve bogularak uyandim.
oda arkadaşimdan aldigim mesaj. "peki"
Vay be dedirten özlü sözümüz. Tabi aşk anlayısina gore degisibilicek yoruma sahip.
Özgüveni çok yüksekmiş gibi görünüp, aslında içi içini yiyen erkek modeli. Yapma olmuyo canım.
bir anda günaydın diyen insanlar ortadan kayboluyor. ama sen hep varsin sözlük. günaydın gönlümün efendisi.
öpülerek.
canisiiii canissiiii.
hemde çok zevkli hukuk dersinde.
hahaha. şapşal.
smoke weed everyday.
Neden aşık değilim tribine giriyoruz ki boş yere. Aşk güzel şey. Aşkı yaşamak daha güzel. Unutamıyorsan vardır bir aşkı.
Doğru olma ihtimali yüksektir. Bizim bir Rukiye teyze vardı komşumuz, kadın apartmandan çıkarken öyle bir ses tonuyla konuşurdu ki tatlış tatlış herkesi muhabbete dahil eder sohbetini eder, öyle giderdi. Apartmandan gittiği anda bir sessizlik kaplardı her yeri. Ah Rukiyem ah.