bugün
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular5
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- sözlüğün en sevilen yazarı29
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- hemcinsinde çekici bulduğun detaylar3
- apo idam edilmeli12
- trafikte sinirlenip bağırmak3
- kıskanılan nickler4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- ateistlerin yaşama amacı24
- teröriste sövmek artık yasak23
- yazın bitiyor olması2
- din tartışmanın gereksiz olması3
- sözlükle ilgili endişeler6
- sosyalizm'in en büyük handikapı3
- an itibariyle sözlükte cinlerin dolaşması3
- kadınlar yüzünden dünyanın bu halde olması3
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- gta 65
- ne ister diye düşünüp kadına yaranmaya çalışmak2
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan4
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı6
- sözlüğe küsmek15
- velvet17
- karşı cinste çekici gelen şeyler2
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar2
- öfke6
- yeter ulan artık19
- sözlüğün siyasallaşması4
- bir kızın kucağınıza oturması6
- kafayı kurtarmak3
- trabzonspor10
- fenerbahçe vs galatasaray19
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri8
- gelin itiraf edelim2
- uzak mesafe aşk2
- gayler5
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi7
- ingilizler3
- sokrates neden öldürüldü2
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- hoşlanılan kızın kucağına oturmak4
- fenerbahçe25
- tarihin en kötü lyonu14
- ölen porno yıldızının ruhunu çağırmak4
- sarapci koala54
- zall'ın en başından beri yapay zeka olması2
- katatespizartmasi5
hakkında bir cok sey bilmeme ragmen, Filistine futursuzca saldirmalari sonucunda surekli "who the fuck is Israel" diye sağa sola sormama neden olan doyumsuz ülke. dunya ulkeleri bu cani ulkeyi durdurarak ne zaman sorumun cevabini vermis olacaklar, verdikleri cevap hic bir zaman sorumun cevabini iyimser kilmayacak. omrumun sonuna kadar bu ulkeye kaka gozuyle bakip, torunlarima da kaka olarak lanse edecegim.
yaptığı katliamlara dünyadaki hiç bir ülkeden adam gibi tepki gelmeyen ülkedir.dünyayla Tom ve Jerry i yeniden çevirmektedir bu ülke.eh jerrynin kim olduğunu tahmin edersiniz.
dünyayı parmağına oynatan ülke.
14 mayıs 1948 yılında Britanya'dan bağımsızlığını ilan etmiş;
başkenti: kudüs,
resmi dili: ibranice, arapça,
Para Birimi:Yeni israil Şekeli (ILS),
tarihteki en büyük terorist devleti!.
eksilerden sonra gelenm edit: bazı gerçeklerin böyle yüzüstüne vurulması için belki daha erken...
başkenti: kudüs,
resmi dili: ibranice, arapça,
Para Birimi:Yeni israil Şekeli (ILS),
tarihteki en büyük terorist devleti!.
eksilerden sonra gelenm edit: bazı gerçeklerin böyle yüzüstüne vurulması için belki daha erken...
kimse dünya da bu devleti yaptıklarından dolayı savunamaz. ancak adamlar şunu iyi bilirler ne yaparsa yapsınlar meşru zeminde yaparlar. hamas a saldırılarıda yine meşrudur evet belki ölçüsüz kuvvet kullanılmakta ama türkiye nin olduğu gibi israilin de teröristlere karşı halkını koruma yetkisi vardır. ama nasıl koruyordur o tartışılır.
devlet taklidi yapan işgalci kampıdır. dünyaya vahşet, gerilim ve terör saçmasıyla ünlüdür. kendi içine kapalı, dış dünyaya güveni olmayan varlıklı bir toplumdan meydana gelmiş bir oluşumdur. Allah onları kendileri gibilerinden korusun cümlesi, kendileri için söylenebilecek en hayırlı temennidir.
(bkz: bebek katili)
(bkz: orospu çocukları)
filistin'e girdikleri an da verdikleri 5 "leş" ten, onbinlerce kat daha fazlasını vermelerini "niyaz" ettiğim "sabun"lar.
(bkz: orospu çocukları)
filistin'e girdikleri an da verdikleri 5 "leş" ten, onbinlerce kat daha fazlasını vermelerini "niyaz" ettiğim "sabun"lar.
barış ve istikrarla arasında haza 180 derece fark olan devlet. nihat genç'in ifadesiyle: "zalim kral olsa; arada bir huzur verir, nefes aldırır. oysa israil, 60 yıllık tarihinde bir gün huzur vermemiştir. hergün kan, hergün gözyaşı." barış nere, israil nere?
ortadoğu'da barış ve istikrarın sağlanması için kayıtsız şartsız desteklenmesi gereken güçlü devlet.
katliamcıdır, siyonisttir, yıkılması gerekir.
israil'le ilgili aydınlatıcı bir yazı için: http://www.mavidefter.org...ungursavran&Itemid=93
israil'le ilgili aydınlatıcı bir yazı için: http://www.mavidefter.org...ungursavran&Itemid=93
hz. yakub'un lakabıdır.
şimdi ise dünyayı kana bulayan millettir.
şimdi ise dünyayı kana bulayan millettir.
abd'den sonra bilinen en büyük ırkçı terör örgütü.
bir nevi titan saadet zinciri. ekonomisinin güçlü olmasına karşın işgücü eksiğini sömürüyle kapatmaya çalışan bir devlet.
yine de şeytan değildir. çıkarlarına uygun hareket eder, her oligarşi devleti gibi.
yalnız kimilerine yaptıkları zulmün israil'inkiyle olan benzerliğini çözememiş sözde demokratik devletler de vardır ki, en tehlikelisi onlardır.
yine de şeytan değildir. çıkarlarına uygun hareket eder, her oligarşi devleti gibi.
yalnız kimilerine yaptıkları zulmün israil'inkiyle olan benzerliğini çözememiş sözde demokratik devletler de vardır ki, en tehlikelisi onlardır.
ortadoğuda bir tümör!
anlatmaya küfür yetmez!
ateşkes çağrısını reddeden devlet. bir nevi terörün devletleşmiş hali.
filistinlilerin, nazilerin, arapların ve taksim deki tacizcilerin bir numaralı düşmanı yahudi ülkesi.
daha önce de yazmıştım, yine yazarım : #3581004
israil değil, her bokun kökeni amerika. israil denen ülke tek başına olsa, adını bile duymazsınız. sebebi yukarıdaki entryde açıklandı.
ortalık bi karışacak ama, du bakalım.
israil değil, her bokun kökeni amerika. israil denen ülke tek başına olsa, adını bile duymazsınız. sebebi yukarıdaki entryde açıklandı.
ortalık bi karışacak ama, du bakalım.
Arapları yene yene motor etmiş bir ülkedir.
akıttığı kanda boğulacak olan ülkedir. bir de unuttukları bir şey var ki;
(bkz: usame bin ladin ölmedi)
(bkz: usame bin ladin ölmedi)
dünyadaki tek defans ordusuna sahip ülke. kendisi tehdit edilmediği sürece kimseye saldırmaz. bunun sebebi bu emrin tevrat'da geçiyor olmasıdır.
(bkz: israel defence forces)
(bkz: israel defence forces)
kahpeligin bile şerefi oldugunu hatırlatan ülke, bu kahpeliktende öte bir ülke, bebeklerin kendilerine füze attıgını iddia eden ülke bu. ismail heniye görünce sahabe görmüşüm gibi hissediyorum, sizin sonunuzun elinde oldugu bir kaç kişiden bir tanesidir kendisi, suikast yapamıyorsunuz eskisi gibi neden, hizbullah ananızı beller diye mi?
terörist ülke. insanın kanını donduran, insanlığından utandıran ülke. yaptığı aleni soykırımı bütün dünyanın gözü önünde devam ettiren ve hatta devam ettirecek ülke. nerdesiniz ey özür dileyen aydınlarımız nerdesiniz? iki çift laf ettiniz mi bebeğiyle oynarken tepesine düşen bombayla can veren dört yaşındaki kız çocuğu üstüne? bu ne iki yüzlülüktür be sözlük? nerde şu insan hakları havarisi ülkeler? yaşam hakkı en kutsal hak değil miydi? ne oldu?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar