bugün
- benzetildiğiniz ünlü9
- yeni parti26
- irmik helvası5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması13
- insan olmaya ceyrek kala16
- barış yarkadaş7
- çok seviyorum sözlük anlıyor musun4
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- cumhuriyet halk partisi14
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine3
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- özgür özel chp den istifa etti4
- adnan oktar7
- nervio28
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar9
- yeni parti sosyal demokrat mı olacak kemalist mi3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz2
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- kuş bokunun şans getirdiğine inanmak2
- true ahlaksızlığı5
- yeni parti için isim önerisi2
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- seri gizli artı oy veren melek13
- put7
- doktor bey vizitte7
- ai analiz2
- dünya kuzenler günü5
- gemici çakmağı4
- tacettin libosoglu2
- pompacı kıza nasıl açılınır3
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- hayatın öğrettiği şeyler4
- true abazanlığı4
- kabak yemeği vs hamburger13
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak21
- anne hathaway2
- çocukların şımarık olması6
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- 186 boyundaki erkek19
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben gvir'in batı şeria'nın yerle bir edilmesi tale2
- hazır başlamamışken2
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- insan ömrü3
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 24 temmuz 20262
3 gün önce yeni nesil olanlarından **bir tane edindiğim mp3 player markası
ilk izlenimlerim:
küçücük bi kutusu var kutunun içinde bi usb kablosu bi kulaklık bi kullanım kılavuzu vettabi ipod çıkıyo.
yeni nesiller ilk nesle göre daha ince sanki ilk nesil ipoddaki çizilme sorununa çözüm olsun diye farklı bir malzemeden üretmişler.Takvim,notlar,oyunlar,kronometre gibi ek özellikler var.ses kalitesi iyi menü kullanımı kolay özellikler music quiz oyunu çok zevkli bir oyun.
aldığım andan bu yana henüz bi sorun çıkarmadı.verdiğim parayıysa hakettiğini düşünüyorum.
ilk izlenimlerim:
küçücük bi kutusu var kutunun içinde bi usb kablosu bi kulaklık bi kullanım kılavuzu vettabi ipod çıkıyo.
yeni nesiller ilk nesle göre daha ince sanki ilk nesil ipoddaki çizilme sorununa çözüm olsun diye farklı bir malzemeden üretmişler.Takvim,notlar,oyunlar,kronometre gibi ek özellikler var.ses kalitesi iyi menü kullanımı kolay özellikler music quiz oyunu çok zevkli bir oyun.
aldığım andan bu yana henüz bi sorun çıkarmadı.verdiğim parayıysa hakettiğini düşünüyorum.
cabucak cizilen, teknoloji aletlerine kiyamayan insanlarin kilif almalari önemle rica olunan. ses kalitesi, kullanisi ve görünüsü ile beni benden alan kendi kücük özellikleri büyük mp3 calar. yanina bir de sennheiser kullaklik alininca tadindan yenmez duruma geliyor.
ele alindiginda kirilacak diye korkmaya sebebiyet veren, iyi ses kalitesi, rahat kullanimi,vs gibi avantajlarindan dolayi eger paraya kiyilabiliyorsa alinmasi gereken bir tür müzik aleti/mp3 calar.
2nci nesil 2gb gumus rengine 180$'a sahip oldugum, ses kalitesi,kullanilabilirligi mukemmel bir alet.
(bkz: mp3 player degil ipod)
(bkz: mp3 player degil ipod)
artik yanimdan ayirmadigim, heryere benimle giden super otesi arkadasimdir kendileri. gorunusu gayet guzel olan ve ufakligi acisindan mutlu eden, itunes zorunlulugu da olmasa dadindan yinmiyecek mp3 calar modeli... pardon, ipod modeli*.
petit beurre bisküvilere benzettiğim, sanki ortadan kırılacakmış gibi bir his uyandıran faydalı eser.
(bkz: petit beurreyi ortadan kirmak)
(bkz: petit beurreyi ortadan kirmak)
sony ericsson w810i' den sonra iyice anlamsızlaşan "gereksiz pahalı" oyuncak.
şarkıları bestecisine, şarkıcına,türüne,favorilere göre çalabilen bir türlü fotoğrafları yüklemeyi beceremediğim güzel alet.*.
liseli tiky gencliğin vazgecilmezlerinden olan alet... kendisi mp3 player olarak görülmez o bir ipoddur asla mp3 player değildir...
-mp3 playerin varmı nalan?
+yok benim ipodum var nano...
-mp3 playerin varmı nalan?
+yok benim ipodum var nano...
ilk başta kullanamadığın ama alışınca kullanımı aşırı rahat olan
ufacık bünyesine 4 gb sıgdıran mp3 çalmakla kalmayıp bide tas gibi ekranında jpeg gösteren
işte budurun mp3 player hali
ufacık bünyesine 4 gb sıgdıran mp3 çalmakla kalmayıp bide tas gibi ekranında jpeg gösteren
işte budurun mp3 player hali
genelde bir seylerin yaninda hediye veya promosyon olarak verilen urun.100 kisiye ipod nano, 3 kisiye ipod nano black diye.herhalde satislari pek iyi degil.boyle satmaya calisiyorlar.
(bkz: mukemmel tespit yaparim)
(bkz: mukemmel tespit yaparim)
sadece ve sadece bir pazarlama şaheseri... mp3 müzikteki ses kalitesinin ne kadar yüksek olabileceği de düşündürücüdür... fiyatı da benzerlerinin çok üstünde...
papanın kullandıgı mp3 player
boyutu diper ipod lara göre oldukca kücük ve nazik duran
türkiyede 2gb ve 4 gb lık versiyonlarının bulundugu aynı zamanda jpeg resimleri gösterebilen veri aktarım hızının çok yüksek oldugu minik mp3 çalar
türkiyede 2gb ve 4 gb lık versiyonlarının bulundugu aynı zamanda jpeg resimleri gösterebilen veri aktarım hızının çok yüksek oldugu minik mp3 çalar
gerçekten iyi ses kalitesi veren bi aletmiş.
(bkz: ipod mini)
(bkz: ipod shuffle)
çok nazik we aptal bir ürünün nano versiyonu...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar