bugün

(bkz: igloo)
turkiye pazarina girmekte olan dondurulmus gida sirketi. unilever'in bir alt markasidir. ingiltere'de birds eye, italya'da findus olarak bilinir.
eskimo'lar tarafından ilk kez 3000 yıl önce yapılan buz evlerin adıdır. Kemerli şekli ile rüzgara dayanıklı olan ve insan vucudunun ısısıyla yaşanılabilir sıcaklıklara ulaşabilen barınak.
türkiye pazarına bir çok artikeliyle giriş yapmış markadır. dondurulmuş gıdaları oldukça kalitelidir. pek yakında türk tvlerinde reklamları dönecektir.
karidesleri yetenekli ellerde ziyafete dönüşebilen, dondurulmuş gıda pazarını kısa zamanda domine edebilecek gıda şirketi.
fish fingers denilen balıkları orgazmik yiyecekler kategorisine girer.
tv, radyo, gazete, dergide dönen reklamları, 1 alana 1 bedava kampanyaları, hemen hemen her markette tadımlık standı açmasına rağmen hakettiği ya da beklediği ilgiyi göremeyen dondurulmuş gıda firması.
alaska mezgiti şahane ama biraz pahalı gibi.
''çok lezzetli çünkü iglo'' gibi saçma sapan bir tanıtım sloganına sahip dondurulmuş gıda markası...
fransızcada eskimo evlerine verilen isim. Igloo diye yazılır iglo diye okunur.
muadillerinden daha lezzetli gibi. gerçi donmuş gıdada neyin lezzeti onu hiç bilemiyorum. iyiden insanlıktan çıktık.

ayrıca (bkz: monosodyum glutamat)
muadillerine göre daha pahalı olan dondurulmuş gıda markası.

ona verilecek parayla yurdum malı olan dardanel veya superfresh

almak çok daha mantıklı gibi.

edit: superfresh'in %68'i ülker tarafından satın alınmış.
edit 2: dardanel'i ülker komple satın almış.

görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026