bugün

çok içli bir şarkıdır.
"open your hearth i'm coming home" kısmından sonra coşan pink floyd şaheseri. ayrıca;

(bkz: anlarız)
Pink floyd ön yargımı kıran şarkı. Muhabbetinden tiksinmiştim artık. Neyse ki bir anlık kararla dinlemişim. Yoksa feci kayıp olurdu benim için.
cnblue'nin bir şarkısıdır.

yonghwa'yı hiç sevmem ama bunu güzel söylemiş allahsız.
Pink floyd eseri..
canlı dinlemedim fakat dinlesem transa geçerdim. gerçi stüdyo kaydıyla da transa geçiyorum ama neyse.
Elinde ickin arkana yaslanmissin gunesin batisina dogru bakmissin iste bide bu sarki caliyorsa artik hic bisey onemli degildir artik zihninin sinirlari yoktur sadece o an hic bitmicek hayallerinle başbaşasindir.
pink floyd dans müziği. eller kalçada dans ederken en iyi giden parçadır. eller kendi kalçanızda değil yalnız.
Pink floydun dinlerken sizi uzaklara götürdüğü şarkısıdır.
open your heart I am coming home gibi mükemmel bir söze sahip pink Floyd şarkısı.
(bkz: mükemmel)

çok sevdiğim efsane bir pink floyd şarkısı.
bıkmadan sıkılmadan her gün defalarca dinlediğim pink floyd şarkısı.
due date - git başımdan - filminde zach in araba yolculuğu sırasında kafayı bulurken arka fonda çalan müziktir, çok tatlıdır, her bünyeye iyi gelir.
E f s a n e şarkıdır. Bir insanın gözünün içine bakarak open your heart, i m coming home denilebilir saatlerce. Due date filmindeki yeri de başkadır. Dinleyiniz, seviniz, sevisiniz bu şarkı eşliğinde.
Orjinali kadar Enfes bir cover'ı olan parça. Bizim topraklardan..

https://m.youtube.com/watch?v=iovPUT1aDVI
Gitar solosuna bittiğim şarkı. Gilmour'un en sevdiğim solosu.
Şarkının Sözleri de çok güzel ve anlamlı.
çirkin bi pink floyd şarkısı. bayıyor beni bunaltıyor daraltıyor.
"Hey you don't tell me there's no hope at all
Together we stand. Divided we fall."

Albümde yer alıp, The wall filminde yer almaması hayal kırıklığı yaratır.
pink floyd'un feryat figan söylediği isyan türküsüdür.
üstatların en bilinen ve güzel şarkılarından biri, bir kez daha babaların büyüklüğünü anlıyorum.
Can i learn your flavor?

(bkz: trndsttr)
Efsane grubun efsane şarkısı.

ne zaman kötü hissetsem, gözüme uyku girmese dinleyip uykuya dalırım. Uyuşturucu etkisi vardır, ne dert bırakıyor ne tasa. Help me deyişleri kalbimi acıtıyor o ayrı..
Pink floydun dünya dışı bir mükemmeliyete ulaştığının kanıtı olan eser bitişiyle beni de bitirir sonu yok mu together we stand divided we fall ben biterim abi.
Parçanın sonunda yankılanan divided we fall we fall haykırışlarının ardından gelen dalga sesi o hafiften gelen dalga sesi evet göz yaşlarınıza eşlik eder kendinizden bir parça bulamamanız imkansızdır ne zaman içimden atamadığım sıkıntılarım boyumu aşarsa katlanamazsam ben de o sıkıntıları hey you ile temizlerim sen nasıl bir şeysin pink floyd sanatın dili yok işte anlamasanız bile o haykırışlar yankılanmalar insanı derinden etkiler.
Pink floyd'un 2017 glastonbury konserinde icra etmesini beklediğim mükemmel ilahi bir eser aynı zamanda hayatımda duyduğum en güzel soloya sahiptir.
© copyright 2005 - 2026