bugün
- tememda kenka nalaka11
- nervio8
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- istanbul un çok pahalı olması5
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- gonulden bagli5
- zamanbaba mokv dir5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- karaağaç meydanında çuçulara dikala diye bağırmak2
- truenun yetkili olması7
- epimiz edirneliyiz ba2
- edirneli olmak2
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- gammazlık8
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- 15 mayıs gecesi3
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- dhalsim9
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- true nickli yazar16
- artı oy artışı2
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- muslettin amca3
- kasiyer kızdan hoşlanmak6
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- odyssey3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir3
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- sözlükte kavga olacak hissi6
- anın görüntüsü13
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- gocu27
- slavko vincic5
- kih kih birader2
- iremge nerede2
- arjantin18
- kafakoparan emmi2
- sword art online3
- rafting2
- yazar kızdırmak4
- ispanya18
- oğuzhan uğur10
- seri gizli artı oy veren melek5
- 2026 dünya kupası23
- haluk levent21
(bkz: uçuk). Uçuk genellikle dudak, ağız ve burun delikleri çevresinde çıkan Herpes simplex adı verilen virüsün sebep olduğu hastalıktır.
pis kilisli.
boş gelmemesini umduğum üçüncü nesil yazar. *
tavşanların ölüm sebebi.
saat yediden beri ders çalışmaya kendini hazırlamaya çalışan yazardır. *
sözlükte sarfettiğiniz emeklerin karşılığını aldığınıza inandıran yazar.
(bkz: zovirax)
davete icabetin düşünceli bir şekilde kaygısını güden nazik yazar...
anlayışlı,dikkatli ve nazik bir yazar. takipçisiyiz efendim.
öğretmen olmak istemeyen öğretmen yazar.*
öğretmenliği falan bırakıp tunalı hilmi de antep sofrası açmayı planlayan, zirveler sayesinde paraya para demeyecek yazar.
migros'lar geldi küçük esnaf bitti ya, bu da meşrutiyet'teki antep sorfacıklarını bitirecek. bak dediydi dersiniz. ayrıca yuvarlamaya yanlışlıklan ali nazik dedim, dalga geçmedi. sağ olsun!
zirvede fazla sohbet edemesek de gönüllerin bir oldugu malumatini zirve sonunda aldıgım ankara'dan bir can. zirvenin gece ayagında kucuk salınımlarla dansa eşlik edip göz ucuyla bizlere katılmıstır. nice guzel zirvelere diyerekten hoscakal diyorum kendisine.
beni odtu cumhuriyeti'nin sınırlarindan içeri sokan cağnım bünye. gösterdiği muhteşem özveriden ötürü "canını yirim" lafı herhalde fazla kaçmazdı. attığımız her adımda güldük, eğlendik. bir de aman heri şahsı muhteremi ile tanışmama vesile olmuştur efenim kendileri, o konuya da ilgili başlıkta değineceğim.
onu boşver de kujum burası çok asidik ya. * *
onu boşver de kujum burası çok asidik ya. * *
odtu'de gördügüm en kara şey. kendisi ısrarla kabul etmese de bu durum böyle... okulu da bitirdi gidiyor iyi mi ?
kujum ne diyim ki ben sana... çimenlere yayılıp kurbaga vraklamaları eşliginde cornetto yemeceler mi, hiç alakamız olmadıgı halde ttnet sempozyumuna girmeceler mi , gittigididiyor seminerinde metallica bileti kazanmaca mı, o olmayınca da beleş tisörtleri götürmece mı, minibuste kozmetik malzemesi muhabbetleri mi ve cıldıran insanların arasından kaçmaca mı, saatlerce kesintisiz ingitürkçe muhabbet ve yeri geldiginde alabildigine ciddi genel kültür konuşmaca mı?
hangisinden başlasam bir roman olur be kujum... huzurunu yitirmedigin bir hayatta hep yanımdasın biliyorum ve benden kolay kolay kaçamazsın.
patates burnundan ve karalıgından sen suçlusun... melan'ın seni çok seviyor...
kujum ne diyim ki ben sana... çimenlere yayılıp kurbaga vraklamaları eşliginde cornetto yemeceler mi, hiç alakamız olmadıgı halde ttnet sempozyumuna girmeceler mi , gittigididiyor seminerinde metallica bileti kazanmaca mı, o olmayınca da beleş tisörtleri götürmece mı, minibuste kozmetik malzemesi muhabbetleri mi ve cıldıran insanların arasından kaçmaca mı, saatlerce kesintisiz ingitürkçe muhabbet ve yeri geldiginde alabildigine ciddi genel kültür konuşmaca mı?
hangisinden başlasam bir roman olur be kujum... huzurunu yitirmedigin bir hayatta hep yanımdasın biliyorum ve benden kolay kolay kaçamazsın.
patates burnundan ve karalıgından sen suçlusun... melan'ın seni çok seviyor...
tıpta içi sıvı dolu molekül anlamındadır. *
göze de sıçrayabilen uçuk virüsü imiş. bağışıklık sisteminin zayıflamasını fırsat bilip göze yerleşince iyileş iyileşebilirsen. gözde görme kaybı, şişme, kızarıklık gibi belirtilerle kendini gösterir. zovirax, suni gözyaşı vs. eczanede ne kadar göz damlası, merhemi varsa hepsi bir defa temas eder göze. bu virüs göze bulaştıktan sonra düzelmesi zordur.
insanını sinir eden hastalık. dudağınızın üstünde çıktığı zaman kaşınır da kaşınır, yaşam kalitenizi sıfırın altına indirir. başlığın altını okudum aynı zaman da sözlük yazarıymış, bence yanlış bir nick seçmiş kendine.
inanması güç olsa da vücudun her yerinde yerleşebilecek, beyinde bile uçuk çıkartabilecek virüs. bağışıklık sistemini yaradana kurban.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar