bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- aşık yorguni6
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu3
- insanın bu hayattaki amacı17
- kimseyi memnun edememek10
- 2026 dünya kupasını almak için yapmamız gerekenler3
- fildişi sahili'nin çoğunun müslüman olması3
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı4
- 17 haziran 20262
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- ilk buluşmada öpen kız3
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- akademisyen egosu6
- erkek ısrarı5
- uludağ sözlüğün cenaze namazı3
- buddy dude23
- güne bir şarkı bırak10
- dolandırıcı2
- bu haftanın bitmek bilmemesi2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması10
- çekyat kanepe kaplatma8
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- intihar etmek7
- ilk öpücük3
- heyt bea5
- çok güzel seven kadın5
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- sözlüğe gelince alınan koku7
- heyt bea vs herhangi bir yazar3
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- kitap alıntıları2
- eylül akşamında eskişehir de yürümek2
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı2
- destur zall hazretleri3
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- azazzazzz2
- hukukportali com2
- hayata dair iç burkan detaylar4
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- erikli su5
- san sebastian cheesecake2
- biz dededen chp liyiz başka partiye oy veremeyiz2
- sedat pekmez4
- iha ve siha ile övünmek3
- 16 haziran 2026 diş hekimliğinde doktora skandalı2
- daha 176
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
milföy hamuru.
yesil baslı gövel ördek .
sözlüğe girmeyecek olan yazar. zaten gurbet yolcusu, bir de burda üzülmüş hiç de söylemiyor bak bak. (bkz: #3190703)
sözlüğü yakarım, çocuğumu keserim, kocamı doğrarım, kayınçomun üstüne otururum! tutsanıza yahu!
edit: çaktırmadan 750. entrymi hedaye etmiş olduğumdur ayrıcana.
sözlüğü yakarım, çocuğumu keserim, kocamı doğrarım, kayınçomun üstüne otururum! tutsanıza yahu!
edit: çaktırmadan 750. entrymi hedaye etmiş olduğumdur ayrıcana.
hoşgelmiş yazardır. bana latince öğret yazarıdır...
turkluk hakkında bir girdisini okudugum, lan neye bu kadar dolmusta yazmis örovizyondan ve tabi ki her ulusal yarışmada doğal yollardan halkımızın kabaran milliyetçilik duygularından mı böyle acep dediğim, şaştıgım yazar...
senin 3000 tane girdin olsun, böyle imla hataları yap ve ne dediğin anlaşılmasın... fena dolmuş heralde...
senin 3000 tane girdin olsun, böyle imla hataları yap ve ne dediğin anlaşılmasın... fena dolmuş heralde...
sinirli bir kişiliği varmış gibi algılamanızı sağlayan ama tahminim sessiz sakin birisi olan kişi kurum ya da kuruluş.
edit: ayrıca ağzı da bozuk.
edit: ayrıca ağzı da bozuk.
çaylak olmuş yazar. *
semrin insanı.
çaylak.*
vitrinde duran süs eşyası.
çok komik bir yazardır. bu gece beni yazıları ile güldürerek gecemin neşe içinde geçmesini sağlamıştır...
nerededir, bilmediğim yazardır...
nerededir, bildiğim yazardır.
hıyarı çok seven yazar. keşke cacık edeydik be.
(bkz: hıyar)
(bkz: hıyar)
sözlüğe üye olduğum şu gecede kızlar üzerine bir ton entrysini görüp, bayan olduğunu düşündüğüm yazar.
her entryde abouv dedirtmiştir. *
her entryde abouv dedirtmiştir. *
(bkz: hezarfen havaalanı)
aykırı ve ateşli cevaplar verebilen yazarımız. imla hataları aşırı dolmuşluktan başka nedenlere dayanmaktadır. hemen karar vermemek lazım.*
kendisi tarafindan ciddiye alinip alinmamanin zerre zkimde olmadigi, e$itlik icin ugra$ veren insanlarin surekli ayar aldigina inanan, bir garip yazar.
(bkz: bir gun herkes teletabi olacak)
(bkz: bir gun herkes teletabi olacak)
oksijenli solunum yaptigina inanmadigim yazar. yarasi olan gocunur gibi son derece nitelikli deyimlerle mutlu olmakta. e$itlik ve adalet'in anlamini bilmediginden oturu, panik halindedir.
(bkz: sakin ol her $ey kontrol altinda)
(bkz: sakin ol her $ey kontrol altinda)
hiyar olmadigindan emin oldugum yazar. neden mi? cunku hiyar oksijenli solunum yapiyormu$.
kar$isindakini her $eye cevap vermeye cali$an olarak tanimlama israrinda olmasina kar$in, kendisi de son sozu soylemek isteyecegi icin surekli cevap verecektir.
ki$isel husumet falan demi$, kirmi$, uzmu$ yazar. yapici ele$tri yapmak yerine yikici ele$tri bile yapamadigi icin hala oksijenli solunum yapamadigini du$unmekteyim. belki fermante oluyordur, o da var tabi.
ayrica inanilmaz anlatim bozukluklari yapmaktadir. ortak ozne ve yuklem kullanma, imla konusunda kendisine gercek anlamda yardim edebilecegim, kin beslemedigim; ancak var olan dinamikleri iyi degerlendirmedigini du$undugum yazar.
kar$isindakini her $eye cevap vermeye cali$an olarak tanimlama israrinda olmasina kar$in, kendisi de son sozu soylemek isteyecegi icin surekli cevap verecektir.
ki$isel husumet falan demi$, kirmi$, uzmu$ yazar. yapici ele$tri yapmak yerine yikici ele$tri bile yapamadigi icin hala oksijenli solunum yapamadigini du$unmekteyim. belki fermante oluyordur, o da var tabi.
ayrica inanilmaz anlatim bozukluklari yapmaktadir. ortak ozne ve yuklem kullanma, imla konusunda kendisine gercek anlamda yardim edebilecegim, kin beslemedigim; ancak var olan dinamikleri iyi degerlendirmedigini du$undugum yazar.
dogum gunu partisine katilamayacagim; ancak kendisine bir adet teletabi gonderecegim yazar.
teletabiler de e$cinsel oldugu icin onlar icin de ozgurluk istiyoruz biz. umarim ayni fikirdedir yoksa cok pis yaftalarim.
(bkz: teletabilere e$cinsel diyenler ibnedir)*
teletabiler de e$cinsel oldugu icin onlar icin de ozgurluk istiyoruz biz. umarim ayni fikirdedir yoksa cok pis yaftalarim.
(bkz: teletabilere e$cinsel diyenler ibnedir)*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar