bugün
- yazarların psikolojik durumları20
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar16
- karısına çiçek alan erkek8
- sadece erkeklerin maymundan gelmiş olma ihtimali18
- 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı12
- sözlüğün en güzel kızlarıyla sevgili olmuş erkek13
- narin güran38
- başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak10
- kerem aktürkoğlu22
- patlatayım mı bi kurufasülye kocacım9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu14
- mis kaşarda küf skandalı9
- anın görüntüsü13
- kahve makinelerinin pahalı olması13
- yarın balık yiyecek olmam9
- sözlük kızlarının bohçaları8
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi10
- rüyalarınızı yorumluyorum15
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz8
- filip kostic11
- sözlük erkeklerine hediye edilmek istenenler8
- arkadaşlar hesabı satıyorum18
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar9
- ne mutlu türk üm demek bir ırkçı sözdür17
- insanı en çok rahatlatan koku16
- bir sigara mı yaksak15
- mustafa kemal'in askerleriyiz diyen it sürüleri23
- 900 bine alınabilecek suv araçlar9
- bugün çok az yazarın online olması9
- sanal seks uğruna sözlükte fink atan piç yazar12
- hüdapar'ın dem den farkı34
- giresun'a gelen kızlar itinayla gezdirilir14
- mustafa kemal'in askerleriyiz11
- 42 buçuk numara kadın ayağı9
- kadinini doyuramayan erkek8
- hangi yazarı banyoda yıkardın20
- islamiyet11
- menuet19
- arkadaşlar bu çanta nasıl22
- kent lokantaları9
- üstün zekalı sözlük kızları11
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz41
- şeriatçı kürtçü kardeşliği12
- takı düşkünü kadının zeka seviyesi9
- en itici insan tipleri18
- gavatlığın normalleşmeye başlaması13
- akp seçmeni9
- süslü laflarla kızları kandırmak8
- küresel gocu kavgası18
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz26
entry'ler (2369)
şikayet ediyorum, özel mesajlarıma cevap vermeyen yazar. küstüyse yüzüme söylesin istiyorum.
kişi kendinden bilir işi. senin gibi 99 hıristiyan olup 1 türbanlı kıza köpek muamelesi yapınca, aynı muameleyi görmekten korkuyosun. doğru haklısın. ama herkes senle bir değil.
aydınlı uuserları gücendirmemek için bu başlık sabaha 30 sayfa olacak, hiç karışmam.
tanım: hissetmediğim deprem.
tanım: hissetmediğim deprem.
1920lerde böyle değildi elbet. son sebep aha da şudur:
(bkz: 6 7 eylül olayları)
bak bakalım kim var bunların altında? o düşman olduğun başörtülüler mi?
(bkz: 6 7 eylül olayları)
bak bakalım kim var bunların altında? o düşman olduğun başörtülüler mi?
yahudi gibi takınca siyasi simge olmayan, hıristiyan gibi takınca siyasi simge olan(mış öle diyolla) *
edit: pardon türbanlılar dağa çıkarken asker vururken takıyo bunları, o yüzden tarlada çalışan gariban polonyalıdan farklı amacıdır evet. kesinlikle siyasi simge.
türbanlılar şunu yaptı demeden hala benzetmelerle ortaya çıkıyosunuz. gösterin lan erkekseniz örnek gösterin ha?
edit: pardon türbanlılar dağa çıkarken asker vururken takıyo bunları, o yüzden tarlada çalışan gariban polonyalıdan farklı amacıdır evet. kesinlikle siyasi simge.
türbanlılar şunu yaptı demeden hala benzetmelerle ortaya çıkıyosunuz. gösterin lan erkekseniz örnek gösterin ha?
subjektif olacak ama yazmam lazım.
geçen gün babamla nerdeyse tartışmaya girmeme sebep olan kişidir.
haberlerde çıktı, evlenmiş falan bu volkan demirel. karısı çok güzelmiş. annem de dedi "hepsinin de karıları güzel", ben dedim "paraya bakar, paralı erkeğin yanında güzel kadın olur". bunun üzerine babam "ama volkan yakışıklı çocuk" dedi, ben "hayır değil" dedim. "hayır yakışıklı" diye iddia etti, direkt söyleyemesem de ağzımda geveleyerek "baba sen erkeksin, bırak da biz anlayalım köhköh" dedim. ama adam ısrar etti, volkan yakışıklıymış. neyin inadıdır anlamadım. korkmaya başladım ama. senelerce o adamları izleye izleye yoksa türk erkeği 60ında cinsiyet evrimi mi geçiriyor tövbeler olsun?
geçen gün babamla nerdeyse tartışmaya girmeme sebep olan kişidir.
haberlerde çıktı, evlenmiş falan bu volkan demirel. karısı çok güzelmiş. annem de dedi "hepsinin de karıları güzel", ben dedim "paraya bakar, paralı erkeğin yanında güzel kadın olur". bunun üzerine babam "ama volkan yakışıklı çocuk" dedi, ben "hayır değil" dedim. "hayır yakışıklı" diye iddia etti, direkt söyleyemesem de ağzımda geveleyerek "baba sen erkeksin, bırak da biz anlayalım köhköh" dedim. ama adam ısrar etti, volkan yakışıklıymış. neyin inadıdır anlamadım. korkmaya başladım ama. senelerce o adamları izleye izleye yoksa türk erkeği 60ında cinsiyet evrimi mi geçiriyor tövbeler olsun?
en net hatırladığım olay, benim tek başıma 1 öğünlük yemeğimi orada 6 kişinin paylaşmasıydı. seneler sonra üniversiteden bir arkadaşla konuşuyorduk, o da benim gibi cemaat evindeki misafirliğinden döndüğünde, eve gider gitmez buzdolabına saldırıyormuş. utanırken yemek yemek çok acaip bişey, hele ki yaşın daha kemale ermemişse. haberlerde bu 1 tabak yemekle 6 kişi doyan insanların ülkeyi yıkmaya çalıştığı iddia ediliyorsa ve sen gördüklerinle bunu bir türlü bağdaştıramıyorsan.
toplama kampına da kapatın tam olsun. en azından niyet açıkca belli olur.
yüksek yüksek ünilerde okuyup işini bırakan, össyi kazanamadığı için kendisini çekemeyenlere nanik yapan kadındır. keyif meselesi.
fwd:fwd:fwd: chp - akp!!!!!!11bir!! isimli mailin içeriği.
onun yerine başlıkların ilk entrylerinin silinmesini engelleyecek bi buluş yapsa daha rahat edeceğizdir.
(bkz: çölde bir vaha gibi) *
uludağ sözlük yazarı için ilginç bir hadise değildir.
çünkü bu sözlükte author'u katlayıp 5le dikebilecek(?!) kadar abuklayabilen yazarlar hep olmuştur, olacaktır da. bu ne ki?
(bkz: bluevelve)
(bkz: kernel amadeus)
çünkü bu sözlükte author'u katlayıp 5le dikebilecek(?!) kadar abuklayabilen yazarlar hep olmuştur, olacaktır da. bu ne ki?
(bkz: bluevelve)
(bkz: kernel amadeus)
mübarek hocanın senede üj bej araba değiştiren pek muhterem oğlu. saadet partisi iktidara diye diye kendisi patates oldu haberi yok.
sonra iran olacaz falan. olmadı malezya.
hala bunlara inanan kaldı mı yahu? 3 sene oldu halbuse.
hala bunlara inanan kaldı mı yahu? 3 sene oldu halbuse.
zeki dünkü boktur, bugün kokmaktadır. canteen dergisinde yazarken meşhur oldu, radyo ne alaka hiç bir zaman anlamadım. itici bir sesi var. yaptığı program 90ların başında rıza karaağaçlı'nın yaptığı programın devşirmesi. o kadar ki bi hamamda nalunyayla gezdirmediği kalmıştı.(rıza'nın programının bi parçasıydı bu, bilen bilir) okan bayülgen'e bayılmasam da adam tiyatrocu, hiç değilse konuşmayı biliyor.
japonca festival manasına geliyor yamulmuyorsam. hanabi matsuri = havaifişek festivali (elemanların meşhurdur)
(bkz: hatake kakashi)
(bkz: yakushi kabuto)
(bkz: roronoa zoro)
bir de hatun olsun:
(bkz: faye valentine)
(bkz: yakushi kabuto)
(bkz: roronoa zoro)
bir de hatun olsun:
(bkz: faye valentine)
hiç bir şey. kıyamazsın ki. en azından ben kıyamadım.
baban arkadan homurdanır "benim paramı yiyodun çatır çatır" diye. ulan babamın da parasını yemeyeceksem öleyim yani. sütü de alın burnumdan oldu olacak.
baban arkadan homurdanır "benim paramı yiyodun çatır çatır" diye. ulan babamın da parasını yemeyeceksem öleyim yani. sütü de alın burnumdan oldu olacak.