bugün
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek23
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- son 20 yılın en gıcık lafı12
- yalnız yaşamak12
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı2
- vazgeçmek3
- havalar da ısındı5
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- sadece bayan entrylerini okumak5
- hep kendini suçlamak4
- hazır mantı4
- ona bir şey söyle17
- çekyat kanepe kaplatma4
- iyi bakalım4
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- pizzanın kenarını yememek4
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak3
- götü büyük kadın2
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- true'ya arkadan sahip olmak16
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- güne bir şarkı bırak2
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- eşek sucuğu3
- en son ne aldınız5
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- hayatımın özeti3
- kahvede muhabbet etmek3
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- bornova2
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- naber lan filozof denilen ülke2
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- diamond bosphoruss denen yazar5
- bi kulağımızın arkası kaldı2
- modern hayaletli ev2
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı8
- işyerinde oyun oynamak2
- avutan düşünceler2
- kadınların romantik sözleri pek sallamaması3
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı3
- tanga neden giyilir11
- namus takıntısı olan erkek17
- 0850 ile başlayan numaraları cevaplamayan tip2
çıkan kişileri okeyliyosunuz, ama sizin okeylediğinizden haberleri olmuyo, onlarda pencereyi açtığında sizi görüp okeylerse obaa..
çıkan kişiyi charm yaparsanız karşı tarafa haber gidiyomuş, sonrası karşı tarafın işine gelirse,
ama bence app bozuk, 10 kişiyi falan okeyledim, 3-5 charm attım, bişey olmadı.
çıkan kişiyi charm yaparsanız karşı tarafa haber gidiyomuş, sonrası karşı tarafın işine gelirse,
ama bence app bozuk, 10 kişiyi falan okeyledim, 3-5 charm attım, bişey olmadı.
bütün sosyal medya fenomenleri viral reklamını yapıyor şu an. sanırım 3 güne abazalar doluşur. nedir ne değildir bilmiyorum.
Bundan 6 ay once ekmek iyiydi ancak eskortlar kesfettiginden beri ekmege para istiyorlar. Babayi alirlar.
Her yerde reklamı çıkan uygulama. Daha yeni keşfettim merak ettim baktım Nasıl bir şeymiş diye. Adına 'ben aranıyorum' uygulaması desek daha doğru olur. Yuva yıkar valla. Kullanmayın, kullandırtmayın.
Charm gönderdiğiniz hatunların "yeter artık charm gönderip durmayın" dediği uygulama.
https://www.youtube.com/watch?v=MqlEHbi73B8 youtuberlar tarafından ele alınan uygulama. Viral giriyorlar herhalde...
Ya insan oğlu boşluğa düşmesin amk, yoksa böyle saçma salak şeylere sarıyor...
Manitadan ayrıldık, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem atlatıyorken bu salak uygulamayı indirdim. Böyle geziyorsunuz, aynı ortamda bulunduğun kişiler çıkıyor falan, kalp atıyosun o da atarsa konuşuyorsun vs vs...
Birisine kalp atmışım, fotosu falan da yok amk o da bana atmış, eşleştik, hemen mesaj attı. Bir saat sohbetten sonra görüşmeye çağırdı, hem de evine...
Ulan karı evli çıktı amk, pişman etti beni, tövbe ettim sildim hemen, kullanmayın valla başınız belaya girer...
Manitadan ayrıldık, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem atlatıyorken bu salak uygulamayı indirdim. Böyle geziyorsunuz, aynı ortamda bulunduğun kişiler çıkıyor falan, kalp atıyosun o da atarsa konuşuyorsun vs vs...
Birisine kalp atmışım, fotosu falan da yok amk o da bana atmış, eşleştik, hemen mesaj attı. Bir saat sohbetten sonra görüşmeye çağırdı, hem de evine...
Ulan karı evli çıktı amk, pişman etti beni, tövbe ettim sildim hemen, kullanmayın valla başınız belaya girer...
güzel uygulama.. yakindakilerle eslesiyorsun falan fıstık. tinderdan iyi bence.
Müge Anlı’nın da ifade ettiği gibi Azmaktan gelen uygulama çeşitleri.
Adam hakli riza baba Uludağ varken ne işin var happenmis tindermis blablaymis...
Espiriyi gecersek aci gercektir kullanmadım fakat bu tür uygulamalar ticaridir turk erkelerinin abazaligi ve zavalliligi uzerinden para kazanirlarlar en sevdikleri marketler, pakistan hindistan Türkiye falandir.
Espiriyi gecersek aci gercektir kullanmadım fakat bu tür uygulamalar ticaridir turk erkelerinin abazaligi ve zavalliligi uzerinden para kazanirlarlar en sevdikleri marketler, pakistan hindistan Türkiye falandir.
18 yaşında olduğunu söyleyen belki de daha küçük bi kızın telefonunda yüklüydü. Kız yukardaki entryde yazan meslek gruplarından biriydi.
Yerini tinder a bırakmış olan meret.
Şu sıralar tekrardan kullanmaya başladığım uygulama, bir kaç kişi tanışır görüşürüz diye indirdik yine saçma salak insalar denk gelmeye başladı...
görsel
görsel
Geçenlerde 18 yaş bir kadın profili benimle crush oldu, bir iki selam nasılsından sonra numarasını verdi ve profilini sildi. Whatsappta yazışırken 17 yaşında olduğunu söyledi, diğer ayrıntılara girmeyeceğim, içimde bir ses sahte bir profil olduğunu söylediği için aramak istedim, ık mık yaptı, ses kaydı at dedim, atmadı, ben de bıraktım peşini.
Ertesi akşam annesi olduğunu iddia eden bir kişi aynı numaradan yazdı, gör bak sana neler yapacağım bilmem ne deyince engelledim sildim numarayı.
Ondan sonraki gün saat 4 sularında bir telefon, kendini avukat olarak tanıtan biri, güya kızın babası buna gelmiş beni şikayete, yok işte annesi show ihbar hattına şikayet etmiş beni, rezil olmuşlar, benden dosya masrafı 32.500 tl istedi bu kişi. Neyse ödeyeceğim bir saniye dedim kapattım, ulan dedim bu adamın numarasını getcontact dan bir aratayım adam suriyeli çıktı amk. Arapça kaydetmişler hep, whatsappta avukatlık bürosunun ismi amblemi var ulan baktım yıldız kelimesini yildiz diye yazmışlar suç teşkil etmesin diye. Ama işin ilginç tarafı annemin ve babamın isimlerini ve telefon numaralarını da biliyorlar.
Neyse numarayı engelledim. Tuttum babamı aradım, ararlar, şok olmasın adam diye. Anlattım durumu, o sırada annemi aramışlar, annem de parkinson hastası, orul orul orospu çocuğu bunlar, beni arasın kolluk kuvveti yollarız demişler anneme. Neyse işte bunlara ulaştık, siyasilerle korkuttuk, bu sefer kıvırmaya başladılar, yanlışlık oldu, aman bokunuzu yiyeyim şikayet etmeyin bizi bilmem ne.
Ortada da bir şey yok, normal düz sohbetim var ortada, ne fotoğraf paylaşımı ne cinsel sohbet, zaten yapmam öyle şeyler.
Ne hıyarlar var dünyada, dolandırıcıyım diye geziyorlar ortada bunlar işte..
Ertesi akşam annesi olduğunu iddia eden bir kişi aynı numaradan yazdı, gör bak sana neler yapacağım bilmem ne deyince engelledim sildim numarayı.
Ondan sonraki gün saat 4 sularında bir telefon, kendini avukat olarak tanıtan biri, güya kızın babası buna gelmiş beni şikayete, yok işte annesi show ihbar hattına şikayet etmiş beni, rezil olmuşlar, benden dosya masrafı 32.500 tl istedi bu kişi. Neyse ödeyeceğim bir saniye dedim kapattım, ulan dedim bu adamın numarasını getcontact dan bir aratayım adam suriyeli çıktı amk. Arapça kaydetmişler hep, whatsappta avukatlık bürosunun ismi amblemi var ulan baktım yıldız kelimesini yildiz diye yazmışlar suç teşkil etmesin diye. Ama işin ilginç tarafı annemin ve babamın isimlerini ve telefon numaralarını da biliyorlar.
Neyse numarayı engelledim. Tuttum babamı aradım, ararlar, şok olmasın adam diye. Anlattım durumu, o sırada annemi aramışlar, annem de parkinson hastası, orul orul orospu çocuğu bunlar, beni arasın kolluk kuvveti yollarız demişler anneme. Neyse işte bunlara ulaştık, siyasilerle korkuttuk, bu sefer kıvırmaya başladılar, yanlışlık oldu, aman bokunuzu yiyeyim şikayet etmeyin bizi bilmem ne.
Ortada da bir şey yok, normal düz sohbetim var ortada, ne fotoğraf paylaşımı ne cinsel sohbet, zaten yapmam öyle şeyler.
Ne hıyarlar var dünyada, dolandırıcıyım diye geziyorlar ortada bunlar işte..
az önce happn da benimle bir eskort eşleşti. Eskort olup olmadığını sordum, eskort olduğunu söyledi.
Dinimin gereğine uyup ona "ahlaklı yaşasana, eskortluk nedir? " diyerek minik bir tebliğ yaptım.
Hatun bir şeyler yazmış ve hemen beni engellemiş. Belki aramızda büyük bir aşk olabilirdi, kadınlar neden böyle beyler?
Dinimin gereğine uyup ona "ahlaklı yaşasana, eskortluk nedir? " diyerek minik bir tebliğ yaptım.
Hatun bir şeyler yazmış ve hemen beni engellemiş. Belki aramızda büyük bir aşk olabilirdi, kadınlar neden böyle beyler?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar