bugün

/70
kaşı gözü ayrı oynayan, sağ gösterip sol vuran oyuncudur.
galatasaray da yeni sezon, kaptan lık görevi ile saha çıkması söylentiler arasında olan futbolcu.
bu adamı beğenmeyen futbol fakirlerini anlamıyorum lan ben.ronaldo'nun robben'in olduğu takımda tabi yeteneksiz kalır ama galatasaray'da hamit ayarında tek futbolcu yok şu anda.
kendisi çok iyi futbolcu ve galatasaray'ı üst seviyeye çıkaracaktır,türkiye'nin en iyi 3 futbolcusundan biridir.

fenerbahçe'nin hamit'i transfer etmemesini sevindim çünkü maceraya gerek yok.

özer,mehmet topuz ve kuyt varken lükse kaçardı bu transfer.

galatasaray için gereken transfer fenerbahçe içinse lükse kaçan transferdi.

galatasaray'a hayırlı olsun.

not:fanatik fenerbahçeliyim.
galatasaray'a gelişi beni çok sevindirmiştir. uzaktan şut atabilen, tekniği orta düzeyin üstünde olan, top tutabilen, adam eksiltebilen türk ligindeki sayılı futbolculardan biri olmuştur an itibarıyla. ayrıca oynayabildiği mevkiilerin fazlalığı ile tam bir jokerdir. aldığı paraya gelince süperlig katar düzeyinde olduğu için hamit'e bu para normaldir. şu an için galatasaray'ın yapması gereken forvet ve sol açık transferi kalmıştır. melo'nun alındığı söyleniyor tabii ki eğer o alınmadıysa kesinlikle bir de defansif ortasaha şart. bakalım sol tarafa kimi alacaklar.

4-4-1-1

muslera
eboue ujfalusi kaya balta
hamit melo selçuk transfer
elmander transfer

şimdi gel gör ki bu ideal 11'de sol açık yabancı olması durumunda ki halen orasının en büyük adayı amrabat'tır. yabancı sayısı 6 olacak. burda rotasyona girmesi gereken yerli bir stoper yüzde yüz şart bence ki bu isim de serdar aziz olmalı.
yabancı sınırının yarattığı kara piyasa ortamını göstermek açısından iyi bir örnek.

tabii ki çok iyi topçu, o ayrı.
menajerinin paragözlülugu yüzünden 2 arada bir derede kalmış oyuncu. Fenerle anlaştığı zaman galatasarayla anlaştığından 5 kat Fazla komisyon alacaktir menajer kişisi. Aynı iranli menajer mesut özilinde menajeriydi lakin mesut paragöz diye kovmuştu elemanı.
hayırlı olsundur. benim anlamadığım nasıl oluyor da fenerbahçe ve galatasaray düzüyinde takımlarla adı geçmesi bile heyecan vermesi gerekirken, hamit beğenilmiyor akıl alır bir şey değil. mourinho real'e quaresma'yı değil de hamit'i neden götürdü? tabiki futbolu çok iyi bildiği için.
yabancı oyuncu sınırının düşme ihtimaline karşın, fb nin mehmet topal ve hasan ali kaldırım gibi başarılı yerlileri toplamaya başlaması üzerine gs ın aldığı oyuncu.
istikrarsız bir oyuncudur. ama iyi bir yedektir. en istikrarlı dönemini schalke'de geçirmiştir. her sezon en az 50-55 maç yapan bayer nünih'te senede 10-15 maça çıkabilmiştir. real madrid zaten yakın geçmiş malum. gs'ye de fb'ye de gelse en az senelik 3 milyon avroya mal olacak, bonservis hariç. o paraya 10 tane brezilyalı alırsın en az 3-4 tanesi hamit kadar oynar.

not: bursasporluyum. hayırlı işler.
bir galatasaray lı olarak o paraya sercan sarıer, gökhan töre ikilisi alınsa daha faydalı olur diyorum. hamit kötü oyuncumu derseniz asla değil.
galatasaray'ın gelecek 3 senesinin yeni tartı$ma konusu olacak olan futbolcu.

yerimi aldım bekliyorum.
fenerbahçe nin ilgileniyormuş gibi gösterip fiyat yükselterek aradan çekildiği bu günlerde muhtemelen galatasaraylı olacak futbolcu.
Beni en çok uzaktan atacağı frikikler heyecanlandırıyor. Yakından Selçuk, uzaktan hamit. böylelikle galatasarayın frikik sıkıntısı kalmamış olacak.

ayrıca kendisi dark knight'taki şizofrene acayip benzemektedir.

görsel
ismi olduğunu düşünüyorum sadece, kariyerinin son dönemlerinde öyle müthiş bir performans göstermedi. Fakat yinede bişiler yapmaya çalışacaktır Galatasaray'da bakalım.
kedi uzanamadığı ciğere mundar der misali fenerlilerin bu saatten sonra bok atmaya başladıkları doğru yolu seçen galatasaraylı futbolcu.
sırf hava..

kötü oyuncu değildir, mehmet topuz'dan da çok bir farkı yoktur..

uzaktan direnir, çok da başarılı değildir..

adam eksiltemez..

muhteşem bir oyun zekası yoktur..

savunmada mükemmel değildir..

hava toplarına hakim değildir..

kısacası düz oyuncu, düz adam.. bu kadar para sırf ismine verildi..

yazık oldu..
kendisi artık mehmet topuz gibi futbol zekası sıfır olan adamlarla karşılaştırıldığına göre transferi hükumet destekli sarı civcivlere epey koymuş belli ki...

he gülüm he, kariyeri bayern münih'ten sonra real madrid'de süren hamit'le gayserili mehmet topuz aynı hakkaten. lan gidin voleybol falan izleyin kafanız almıyorsa...
dualarımın kabuldur bu adam.. daha onceki enrtyimde gorebilrisiniz ki gelmesi haline fb yi bile bırakmayı düşünüyordum.. gelmedi artık rahatız..

hamit altıntop/#16088266

not: fenerbahçeliyim
23 haziran hamit altıntop tweete::

Galatasaraylılar neden gelmedin diye sorup duruyor.. Bence siz bu soruyu Ali Dürüst'e sorun..

( o aralar fb teklif yaptı herhalde )

gs parayı yukseltince :

Burdan Ali Yıldırım'a söylüyorum sen istersen beni alamazsın.. Ben istediğime giderim!

https://twitter.com/HamitAltintop06
--spoiler--
burdan ali yıldırım'a söylüyorum sen istersen beni alamazsın.. ben istediğime giderim!
--spoiler--

yukarıda yer alan tweetinde çok önemli bir noktaya değinmiş futbolcu. galatasaray, fenerbahçe, real madrid üçgeninden bir an için ayrılarak bu açıklamasını alkışlamak istiyorum. hiçbir futbolcu ticari mal değildir. kendisinin dahil olmadığı bir pazarlık neticesinde, istemediği bir kulüpte oynayamaz.
seneye hangi takımda forma giyeceğini bilmiyorum ama yukarıdaki açıklamasının ardından, zenginliğin kibre dönüştüğü futbol yönetimlerine haklı bir cevap verdiğinden, gözümde bir kat daha büyümüştür.
galatasaraylıyım, bonservisi alınacak bir melo' nun yer alacağı takıma gelmesi orta sahada selçuk inan - hamit altıntop - felipe melo gibi bir üçlü oluşturacaktır ki bu hedefleri büyük bir takım için çok değerli bir hamle niteliği taşımaktadır. transferi konusunda hayırlısı olsun, hangi takıma giderse gitsin, bu iyi bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.

edit: twitter hesabının fake olduğu rivayet edilmekte ancak ifade son derece doğru ve evrensel bana göre.
fenerbahçe bu adamı alsaydı para için gelmiş olacaktı, galatasaray alırsa kendi istediği için, gs'nin dünyada eşi benzeri olmayan mükemmel tesisleri vs için gidecek. bizim medyamızın, bizim öküz insanımızın oluru bu. gs 3.2 milyon euro garanti+maç başına 25bin euro para verecekmiş, 40 maç oynasa 4.2 milyon euro eder. bi bu kadar da meloya vermeleri gerekiyor alacaklarsa onu da, riera baros zaten yatarak 3 milyon euroya yakın parayı cukkalıyorlar. demedi demeyin, 3 sene sonra gs, bugünkü beşiktaşın uğraştığı şeylerle uğraşmak zorunda kalacak.
hamit'e xavi,iniesta,messi muamelesi yapanlara gülmemek elde değil.

hamit iyi futbolcudur eyvallah ama ne 4 milyon euro eder ne de her sene takımı sırtlar.

real madrid'in yedeği bizim ülkenin en önemli futbolcusu oldu ya gerçekten ilginç.

hamit'in maçlarını izlemesek messi veya ronaldo geldi sanacağız ehehe.

galatasaray'a tekrardan hayırlı olsun.
galatasaray aldı mı bilmiyorum ama aldıysa yanlış yapmıştır onu biliyorum. bu kadar para kazanabilecek bir futbolcu değil hamit. bir kere para artırma çabası bile alınmaması için yeterli sebeptir. hani kimse galatasaray'dan büyük değildi?

murat ceylan bin basar bu adama. verilen paraya yazık alındıysa.

not: burdur inegöl karadenizsporluyum.
iyi adamdır, oyunculuğu hakkında gereksiz konuşmaya hiç gerek yok.
bilen bilir hasta kuzey kadıköy'lüyüm.
geri kalan tüm detaylar tartışılabilir.

ama kimsenin gözardı etmemesi gereken bir ali yıldırım hamlesi var ve o da gerçekleşti, kimse kendini havalara uçarcasına "kapağı taktık" falan diye sevinmesin. ali yıldırım "görüşüyoruz ve fenerbahçe isterse hamit'i alır" dedi.
ve galatasaray yıllık bu rakama lap diye atladı. bonservisini de hallederler üçe beşe, olur toplam maliyet 15-16 milyon euro.
hayırlı olsun tepe tepe kullanın ve gözü olanın da gözü çıksın ulan!*
not: basının işler kötü giderken yazacakları ve bu paraya oynamasının getireceği eksi puanları da ek olarak ilave edin.
© copyright 2005 - 2026