bugün

hamit altıntop

--spoiler--
burdan ali yıldırım'a söylüyorum sen istersen beni alamazsın.. ben istediğime giderim!
--spoiler--

yukarıda yer alan tweetinde çok önemli bir noktaya değinmiş futbolcu. galatasaray, fenerbahçe, real madrid üçgeninden bir an için ayrılarak bu açıklamasını alkışlamak istiyorum. hiçbir futbolcu ticari mal değildir. kendisinin dahil olmadığı bir pazarlık neticesinde, istemediği bir kulüpte oynayamaz.
seneye hangi takımda forma giyeceğini bilmiyorum ama yukarıdaki açıklamasının ardından, zenginliğin kibre dönüştüğü futbol yönetimlerine haklı bir cevap verdiğinden, gözümde bir kat daha büyümüştür.
galatasaraylıyım, bonservisi alınacak bir melo' nun yer alacağı takıma gelmesi orta sahada selçuk inan - hamit altıntop - felipe melo gibi bir üçlü oluşturacaktır ki bu hedefleri büyük bir takım için çok değerli bir hamle niteliği taşımaktadır. transferi konusunda hayırlısı olsun, hangi takıma giderse gitsin, bu iyi bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.

edit: twitter hesabının fake olduğu rivayet edilmekte ancak ifade son derece doğru ve evrensel bana göre.
© copyright 2005 - 2026