bugün

doğal durumunda bulunan, işlenmemiş, yeterince olgunlaşmamış anlamında mı...
Hiç gitmediğim bir yer. Beni ılık olan bölümüne götürüp ücretini ödeyecek olan varsa buluşmamıza talibim efendim. Sıcak ben zaten tercih etmiyorum, vücuda da zarar.
hiç gitmedim. gitmek gibi bir niyetim de yok. oysa eve çok yakında bir hamam var.
Arkadaşlar hamama gideceğim yanımda ne götürmem gerekir. Erkekler hamamı. Orada koltuk altı tıraşı falan yapabiliyor muyuz . iç çamaşırı çıkarıyor muyuz.?
hamam takımı: lif kese sabun şampuan temiz iç çamaşırı jilet. ( havlu veriyorlar. kendi havlunu da götürebilirsin. iç çamaşırı çıkarıyorsun. normalde peştemal sarıyorlar bele. ama şort da giyebilirsin. hamamın traşlık bölümü var. ( hamam şu bölümlerden oluşur: soyunmalık, tıraşlık, ılıklık, sıcaklık ve külhan)
90’ lı yıllardan kalma farklı ve aykırı bir film. Hoş istanbul manzaraları ve bolca kültür çatışması taşımaktadır.
Yahudi banyo adamı...
görsel
vazgeçilmezimizdir.
hamama giren terler. yazın değil kışın gidin. eskişehir, bursa, antep... hamamları...
40 tane erkeğin klostrofobik bir ortamda birbirini keselediği ortamdır. roma icadıdır, ibneliğin daniskasıdır. delikanlı adamın hamama yolu düşmez.
Son gittiğimde dayak yediğim için bir daha gitmeyi düşünmediğim ortam.
şu havada çok iyi gider ya.
kese yaptırın. çıkışta soda, limon, ayran, gazoz...
© copyright 2005 - 2026