bugün
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması22
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- vampirov'a sorular8
- anın görüntüsü10
- muhalifler neye muhalifler19
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- masklavinin bu aralar çok gergin olması26
- eski bir anı hatırlamak14
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu44
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8

entry'ler (51)
ilk bende utanmıştım ama birkaç defa daha gidince utanma kalmadı. ürolojinin odasındaki sekreterden hala utanırım ama. boxerı dizlere kadar indirtmişti birkere o zaman da utandım çünkü odada ögrenci doktorda vardı.
arkadaşlar sizce insan kaç günde bir iç çamaşırını değiştirmeli. ben 2 günde bir değişiyorum mesela. ama spor salonun soyunma odasında bazıları bir hafta aynı donla geliyor. temizilk açısından 2 gün ideal mi sizce.
Arkadaşlar bir erkek olarak slip yani üçgen şeklinde olan en iyisi bence. Ama sağlık açısından hangisi daha iyi bilmiyorum. Sizce hangisi daha iyidir acaba. Hem sağlık hemde seksilik açısından hangisi daha iyi.
Yoğun bakımda tamamen çıplak mı kalınıyor. Tuvalet ihtiyacı nasıl gideriliyor. Uzun süre kalınırsa temizlik ve koltuk altı genital bölge trasi falan nasıl yapılıyor. Bislgisi olan cevap verebilir mi. Daha önce burada kalan oldumu
Ben bu durumu bugün yaşadım. Üç harfli marketin birinden prezervatif alırken baya gerildim açıkçası. Oysa gayet normal birşey değil mi. Bu gerginliği nasıl atarım bilemiyorum açıkçası.
Erken boşalma sorunu yaşayan varmı. Nasıl geçer bu . Çok kısa sürüyor. En etkili geciktirmek için yöntem nedir.
Motorsiklet Trafik kazası sonrası ambulansla hastaneye götürdüklerinde acil odasında üstümdeki herşeyi çıkarmışlardı. Bilincim falan açıktı aslında çok ağır birşeyim yoktu ama çırılçıplak soydular resmen bir sürü stajyer falan vardı. Elimle alt bölgeyi kapatmaya çalıştım ama yok koluma serum falan takıyorlar. Elimi çekiyorlar. Baya öyle kaldım sedyede çırılçıplak. Doktorun biri diyor utanma sakin ol falan diyor. Acayip ti . Sonuç olarak ben baya utanmıştım yani. Utanmam diyen yalan söyler.
Hastanede ameliyat öncesi veya sonrası takılan tıbbi bir boru. Uyanıkken takılırsa insan çok utanıyor ve geriliyor. Karşı cins bir sağlık görevlisi takarsa utanç daha da artıyor. Ayrıca acil dede takılıyor bu meret bazı durumlarda.
Her sabah erkek bireylerin muzdarip olduğu sorun. Birde ereksiyon halde isemeye çalışmak çok zor. Olması iyi birşey aslında olmazsa asıl sorun o zaman başlar
Burda kalan varmı. Her ameliyat sonrası yoğun bakımami alınıyor hastalar. Yoğun bakım ünitesinde tuvalet ihtiyacı falan nasıl gideriliyor.
Yüzme, güreş, gibi sporla uğraşan biz erkeklerin en çok muzdarip olduğu konu. Cinsel organın kıyafetten mayodan belli olması kabarık durması. Birde gri eşofman sorunsalı var.
Hastanede Basur ameliyatı ve prostat ameliyatında falan erkeklere verilen pozisyon. Sistoskopi yapılırken banada verilmişti. Bacakları yanlara açıyorlar sedyede yatarken çok can sıkıcı ve utandiri bir pozisyon.
Olmaması gerekiyor ama utanıyoruz işte. Testis ultrasonu çektirip de utanmayan erkek yoktur mesela.
Acil serviste çırılçıplak soyulup hemşireler falan başında en az beş kişi olunca anlıyorsun ayıp olmadığını. Bari donum kalsaydı üstümde ama yok sonda takılması için onuda çıkardılar.
Böyle birşey yok arkadaşlar. Bende bir erkek olarak slip giyiyorum bazen ve bana göre çok rahat. Spor salonunda soyunma odasında bazen hemcinslerim tuhaf tuhaf baksada slip güzeldir.
Erken boşalma problemim var. Doktora gideceğim ama cekiniyom. Lütfen dalga geçmeyin bu bir sağlık sorunu. Kuş erken ötüyor napim.
Erkek olarak genital bölge dahil tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum. Ama utanıyorum bir yandan. işlemi erkek estetisyen yapacak ama cekiniyom. Bakalım nasıl olacak
Erkek olarak lazer epilasyon yaptıracağım tüm vücut genital bölge dahil. Bana ne gibi bir tavsiyeniz olur.
Gri eşofmanim var ama penisi biraz belli ediyor. Kabarık şekilde duruyor cinsel organim. Otobüste falan milletin gözü benim seyimde. Giymeye utanırım oldum. insanlar neden bakar sapik gibi anlamış değilim.
Biraz önce yaşadığım durum. Uyandım baktım dimdik tuvalete gittim çisimi yaptım gene inmedi. Acil dışarı çıkmam gerek eşofmanı giyiyorum bu sefer esofmandan belli oluyor. Her sabah ben bu durumu yaşamak zorunda mıyım.