bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak4
- sözlük kızlarının kekleri3
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- manyak olmaya karar verdim6
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- yeni parti48
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- camlar açık çıplak yatmak5
- uykuya doyamamak3
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- sinem dedetaş6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- seni onaracağım diyen kadın4
- hikayeyi devam ettir54
- tai lung27
- hamal dizisi2
- kemal kılıçdaroğlu16
- 29 temmuz 20262
- bugün ne oldu3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- diamond bosphorus25
- devlet bahçeli2
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- cemil tugay3
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- benkimki6
- atatürke başkaldıran şehirler2
- japon2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- nickten isim tahmini yapmak72
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- g o k u2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- dansör3
- sokakta kavga teknikleri15
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
Hacamat kan bağışından farklı olarak derinin hemen altı olan kılcal damarların temizlenmesini sağlar, kılcal damarların fizyolojik olarak temizlenmesi daha zor olabiliyor özellikle dışardan daha fazla toksik maddeye maruz kalan bünyelerde. kan bağışı ise iv bir uygulamadır, mutlaka kan bağışının da yararları mevcut, ama ikisi aynı görevi gören uygulamalar değiller. Yani ikisini birbirinden ayırmak gerek. Günümüzde kan bağışının varlığı hacamatı gereksiz kılamaz.
he evet, akupunktur deseler, oo medeniyet dersiniz. ama hacamat olunca isimden dolayı mı islam dan dolayı mı bilmiyorum hemen kötülemeye başlarsınız. olum bakın, justin madonna bile yaptırmış.
--spoiler--
imam malik yoluyla bir hadis-i şerifte: derde deva olan bir şey varsa o da kan aldırmaktır. kan aldırma pazar günü olduğu zaman şifalıdır.
buyurulur.
kan aldırma (hacamat), temiz kanı kirli kandan çıkarır. ay başında ve ay sonunda kan aldırmak iyi değildir. ay ortasında kan aldırmak lazımdır.
kan aldırmanın en iyisi ve en faydalısı öğle sonu (mesela) saat iki-üç sıralarında olanıdır.
--spoiler-- *
imam malik yoluyla bir hadis-i şerifte: derde deva olan bir şey varsa o da kan aldırmaktır. kan aldırma pazar günü olduğu zaman şifalıdır.
buyurulur.
kan aldırma (hacamat), temiz kanı kirli kandan çıkarır. ay başında ve ay sonunda kan aldırmak iyi değildir. ay ortasında kan aldırmak lazımdır.
kan aldırmanın en iyisi ve en faydalısı öğle sonu (mesela) saat iki-üç sıralarında olanıdır.
--spoiler-- *
Gün itibarıyle sgk kapmasına girmiştir .
Beyin bedava.
Sağlıklı mıdır, sünnet midir bilmem. Kendime yaptırmadım, ama canlı canlı izledim.
Kafanın arkasından Hatrı sayılır derecede simsiyah bir sıvı çıkıyor. (bkz: kan) ve o insanlar çok rahatladıklarını falan söylüyorlar. Ama ben gene de yaptırmama taraftarıyım.
Kafanın arkasından Hatrı sayılır derecede simsiyah bir sıvı çıkıyor. (bkz: kan) ve o insanlar çok rahatladıklarını falan söylüyorlar. Ama ben gene de yaptırmama taraftarıyım.
Babam bi ara çok yaptirirdi. Abim de geçen yaptırdı sırtı mosmor oldu onun dışında acili bir işlem mi bilmiyorum sormadım.
şunu yaptıranlarda sike sürülecek akıl yok, olamaz da. bir enfeksiyon kapsan hayatın sikilir ama hala şifayı bunda arayan var ilginç.
Antik Yunan'da kullanılan bir yöntemdi. Tabiî bilim ve teknoloji gelişti. Tıp bilimi gerçekten de bilim oldu. Ve hâlâ bu boktan medet umanlar var.
Bakın zararlarını yazmadım. Yararı olmadığı kesin ama kalp krizine, enfeksiyonlara, pıhtılaşma bozukluklarına falana filana neden olabilir.
Geri kalmış toplum turnusolu.
Bakın zararlarını yazmadım. Yararı olmadığı kesin ama kalp krizine, enfeksiyonlara, pıhtılaşma bozukluklarına falana filana neden olabilir.
Geri kalmış toplum turnusolu.
ağrılara sinir sistemine iyi gelen efsane tedavi yöntemi.
tabi buldunuz otel gibi şehir hastanelerini beğenmezsiniz koca karı tedavilerini.
eskiden mr, röntken, ultrason falan yoktu. neren ağrıyor? başın mı? hemen boyun bölgesi hacamat edilir hasta iyileşirdi.
tabi buldunuz otel gibi şehir hastanelerini beğenmezsiniz koca karı tedavilerini.
eskiden mr, röntken, ultrason falan yoktu. neren ağrıyor? başın mı? hemen boyun bölgesi hacamat edilir hasta iyileşirdi.
bu aralar yaptırmayı düşündüğüm tedavi. Burada gayet güzel bir rehber hazırlanmış. sorular bölümünde akla gelebilecek tüm sorular cevaplanmış
http://www.agrisizlife.co...tedavisi-hakkinda-hersey/
http://www.agrisizlife.co...tedavisi-hakkinda-hersey/
Gerçekten bir faydası var mı yok mu anlayamadığım yöntem. Ama sanırım ölmeden önce bir kere deneyimleyeceğim.
uyduruk hurafe.
sünnet olan ve peygamberin tavsiye ettiği kan aldırma yöntemidir. rahatsızlığın türüne göre kan alma yerleri de değişir ama ne olursa olsun kafadan aldırılır mesela.
yapılması gereken ve kesinlikle yapılmaması gereken günler vardır, mesela nisan ayı hacamat takvimi yazarsanız çıkar. çarşamba kesinlikle yapılmaz mesela.
ek: meselalar fazla olmuş farkındayım.
yapılması gereken ve kesinlikle yapılmaması gereken günler vardır, mesela nisan ayı hacamat takvimi yazarsanız çıkar. çarşamba kesinlikle yapılmaz mesela.
ek: meselalar fazla olmuş farkındayım.
Efendimiz tavsiye etmiş bize de uygulamak düşer. ister yapar ister yapamazsınız o sizin tercihiniz. Bu arada salı günü yapmak daha iyiymiş.
3 kere yaptırdım faydaısnı gördüm mü evet ama çekilen acıya değer mi hayır.
ister istemez akla "hacivat"ı getiriyor.
müslüm babacılar duymasın.
Youtube'de bir sürü videosu var çokta komikler neymiş kirli kan çıkıyormuş, bunların hepsi zehirmiş, aldırmasaymış kanser olurmuş falan filan ayrıca pıhtılaşmış kan cıvıklığını kaybettiği için ona "Zehirli jöle" diyenini bile gördüm gerçekten acınası bir durum.
hijyen kurallarına uyulmazsa hepatit olmak işten değildir.
babamın baskısı ile yaptırmıştım. ruh sağlığına iyi geliyor biraz. ama bir müddet sonra etkisi geçiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar