bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- sözlükte kavga olmayacak hissi5
- unutulmayan duvar yazıları7
- saraca finch house12
- erling braut haaland6
- kadınların piç erkek tercihi6
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- değersizlik hissi6
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek3
- sersem herif4
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek4
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- yaş ilerledikçe fark edilen şey8
- beni de gammaz yapın5
- 2026 dünya kupası26
- selamlar2
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- futbol21
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- çocuk masallarındaki saçmalıklar2
- bülent kuşoğlu2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- yılın ilk denize girişi3
- israil'in gazze saldırılarında 5 ölü2
- yeni yazarlara öneriler7
- vikingler serttir sambadan hoşlanmaz2
- ragnar rockefeller38
- yazdan beklenti3
- ebola salgını3
- ağır işsizlik sendromu2
- domates ithal2
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- 11 nesil2
- dünya19
- deniz göktaş37
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- karı kıza para yedirir misiniz4
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- seven filminde kutunun aras kargoyla gelmesi2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- günün şiiri20
- iltica3
entry'ler (2138)
biraz önce vefat haberini aldım, yetişemedim özür dilerim güzel yürekli insan.
Her şeye yeniden başlıyormuşcasına duyulan heyecan, sıcaklık ve tatlı başdönmesi. çok özlemişim seni eski dost hoş geldin sefa geldin…
hayatın akışı bazan ne gariptir, yaprağın ardındaki rüzgar misali sizi bir oraya bir öteye sürükler. oysa ne güzel çocuklardık, büyüdük kirlendik. ah o çocuğun güzel gözleri neler gördü, gördükçe olgunlaştı kirlendi köreldi, kendi evrenine yetmedi, yetemedi. bir çocuk gördüğümde ilk gözlerine bakarım. bembeyazdır akı, kocamandır göz bebekleri. o saflığı o büyüklüğü görürüm, yok olurum o gözlerde. hep olmak istediğim yerdir orası.,.
halihazırda hissettiğim garip duygu. bu işten bir cacık olmayacağını bildiğim halde böyle bir alev çemberinin içine nasıl atladığıma hayret ediyorum. bazı aşkların imkansız olduğunu idrak edecek yaşta olduğum halde, sanırsam umutsuz yaşanmadığını sürekli yüzüme vuran iç benliğimin bana yaptığı sonbahar şakası olsa gerek. ps. her ne kadar yüzüne haykıramasamda seni seviyorum.
çok afedersiniz ama cidden nefes almak na mümkün, bir düşün lan yakamızdan. çarşıda, pazarda yürüyemeyecek hale geldik. sihirli bir değnek olsa 20 sene öncesine gideceğim.
erkek erkekle gidince mibnelik, Kadın kadına libnelik. hoş geldin yeni türkiye.
hala öylemidir bilmem? ama o yaftayı kadın milleti henüz masumiyetini kaybetmeden 30.000 liralık gelinliği içindeyken, nikah memurunun karşısında yiğiyor.,.
ağbi bu gerçekten konya’da yaşanmışsa, öncelikle kendilerini hapseden o kıyafeti atıp, türk kadınının onuruna yakışacak şekilde giyinmelilerdi.,.
islam coğrafyasında hayat bulmaya çalışan kadın dayanışması. nazilikleri anca bizim gibi trans kadınlara söküyor olması oldukça samimiyetsiz gelmektedir. kendi grubu içerisinde yakışıklı bir adam için birbirlerinin saçını başını yolacak olmaları ayrıca miğde bulandırıcı. hayır! aramızda değilzuun.,.
ağbi bu kadın sıçamaz yeminle gözlerimle görsem inanmam..
iyi demiş, fakat aynı bokun laciverti ve sağlam bir atatürk düşmanıdır, ben bilmem komşular söylüyor ayyh...
en çok mevcut hükümet tarafından itina ile arttırılmış kardeşlerimize, hoşgeldiniz sefa getirdiniz demekten başka ne denilebilir ki?
hiç sevmediğim kokudur ögğğk!
ayyyy çok güldüm, doğru demiş. türkiye ve bütün islam dünyası bunun farkında.
çok sevindiğim olaydır, keşke 130 lira olsa, türk inatla arabasına biner, sever düdüklenmeyi.
çok sevindiğim olaydır, keşke 180 lira olsa, türk inatla arabasına biner, sever düdüklenmeyi.
türk, öğün, çalış, güven. iğrençlikte uzaydasın..,..
farkındamısınız, bilmem ama ülkecek arabı ve islamı öldürüyoruz. ama bence yetmez, daha fazlasına ihtiyacımız var.
moğollar candır..
an itibarı ile iliklerime kadar hissettiğim muhafazakarlık ve kasvet, nefes aldırmayacak kadar kötü kokuyor. canım bursa’m senin hiç bir suçun yok.