bugün
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat11
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- napıyorsunuz8
- sözlük gıybeti13
- hangi tatlısınız10
- odysseus4
- ok mesajına cevap veren erkek6
- gunluklerim aylik olmus11
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- geceye bir tespit bırak5
- arkadaşlar ben sapık mıyım4
- şiiri ayak kokan kadın2
- arkadaşlar naber ya8
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz2
- anın görüntüsü21
- fransa5
- the merich7
- fatma betül sayan kaya44
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- sözlük yazarlarının istediği çocuk sayısı3
- akp seçmeni16
- bir vuruş kaç kuruş diye mesaj atan sözlük kızı2
- yazarların güncel flört listesi7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- arkadaşlar ben neden sallanmadım8
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- ismet gürbüz spam yapma yeter2
- toksik insan4
- eşkıya dünyaya hükümdar olmaz4
- hobi olarak seks yapmak5
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- sigara yasağı2
- dizilerdeki çabalayan yakışıklı erkekler2
- göz teması kuramama9
- diamond temanın çocuğu3
- sevilen kızın zorul zorul osurması5
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı3
- flört etmeyen erkek2
- bmw2
- ana avrat düz gitmenin çok safe hissettirmesi2
- dünya2
- kürtlerin başarılı olduğu konular8
- sadelikten yana olmak2
entry'ler (2138)
biraz önce vefat haberini aldım, yetişemedim özür dilerim güzel yürekli insan.
Her şeye yeniden başlıyormuşcasına duyulan heyecan, sıcaklık ve tatlı başdönmesi. çok özlemişim seni eski dost hoş geldin sefa geldin…
hayatın akışı bazan ne gariptir, yaprağın ardındaki rüzgar misali sizi bir oraya bir öteye sürükler. oysa ne güzel çocuklardık, büyüdük kirlendik. ah o çocuğun güzel gözleri neler gördü, gördükçe olgunlaştı kirlendi köreldi, kendi evrenine yetmedi, yetemedi. bir çocuk gördüğümde ilk gözlerine bakarım. bembeyazdır akı, kocamandır göz bebekleri. o saflığı o büyüklüğü görürüm, yok olurum o gözlerde. hep olmak istediğim yerdir orası.,.
halihazırda hissettiğim garip duygu. bu işten bir cacık olmayacağını bildiğim halde böyle bir alev çemberinin içine nasıl atladığıma hayret ediyorum. bazı aşkların imkansız olduğunu idrak edecek yaşta olduğum halde, sanırsam umutsuz yaşanmadığını sürekli yüzüme vuran iç benliğimin bana yaptığı sonbahar şakası olsa gerek. ps. her ne kadar yüzüne haykıramasamda seni seviyorum.
çok afedersiniz ama cidden nefes almak na mümkün, bir düşün lan yakamızdan. çarşıda, pazarda yürüyemeyecek hale geldik. sihirli bir değnek olsa 20 sene öncesine gideceğim.
erkek erkekle gidince mibnelik, Kadın kadına libnelik. hoş geldin yeni türkiye.
hala öylemidir bilmem? ama o yaftayı kadın milleti henüz masumiyetini kaybetmeden 30.000 liralık gelinliği içindeyken, nikah memurunun karşısında yiğiyor.,.
ağbi bu gerçekten konya’da yaşanmışsa, öncelikle kendilerini hapseden o kıyafeti atıp, türk kadınının onuruna yakışacak şekilde giyinmelilerdi.,.
islam coğrafyasında hayat bulmaya çalışan kadın dayanışması. nazilikleri anca bizim gibi trans kadınlara söküyor olması oldukça samimiyetsiz gelmektedir. kendi grubu içerisinde yakışıklı bir adam için birbirlerinin saçını başını yolacak olmaları ayrıca miğde bulandırıcı. hayır! aramızda değilzuun.,.
ağbi bu kadın sıçamaz yeminle gözlerimle görsem inanmam..
iyi demiş, fakat aynı bokun laciverti ve sağlam bir atatürk düşmanıdır, ben bilmem komşular söylüyor ayyh...
en çok mevcut hükümet tarafından itina ile arttırılmış kardeşlerimize, hoşgeldiniz sefa getirdiniz demekten başka ne denilebilir ki?
hiç sevmediğim kokudur ögğğk!
ayyyy çok güldüm, doğru demiş. türkiye ve bütün islam dünyası bunun farkında.
çok sevindiğim olaydır, keşke 130 lira olsa, türk inatla arabasına biner, sever düdüklenmeyi.
çok sevindiğim olaydır, keşke 180 lira olsa, türk inatla arabasına biner, sever düdüklenmeyi.
türk, öğün, çalış, güven. iğrençlikte uzaydasın..,..
farkındamısınız, bilmem ama ülkecek arabı ve islamı öldürüyoruz. ama bence yetmez, daha fazlasına ihtiyacımız var.
moğollar candır..
an itibarı ile iliklerime kadar hissettiğim muhafazakarlık ve kasvet, nefes aldırmayacak kadar kötü kokuyor. canım bursa’m senin hiç bir suçun yok.