bugün
- chp'nin hali ne olacak33
- m r e r e c t o18
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek8
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak6
- bitik sözlük4
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması3
- molayı mola olmanın ötesine taşımak3
- özgür özel den kılıçdaroğlu'na ihraç uyarısı3
- togg t10f2
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- biliyorum ama soylemem2
- muharrem ince2
- kayyum kemal8
- en gey özelliğiniz17
- en sevdiğiniz müzik türü5
- gocu35
- insan olmaya çeyrek kala5
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- pembe sıçmıklar2
- her evde en az iki araba olması4
- tai lung11
- ce eeee adlı korkunç oyun2
- bilimde ilerlemiş kafada pek yakışıksız ağız2
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- clydeless bonnie2
- favori manifest kızınız4
- kalın bacaklı kadın çekiciliği5
- zall buraya bak aslanım7
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- vurdurmayan sözlük yazarları4
- kuzen evliliği5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- aziz yıldırım14
- kürtçülük yapan komünist5
- ay pardon diyen erkek3
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- maç izlemenin çok saçma olması5
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- ilgi manyağı olmak2
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
bir gün firefox tarayıcı işinden çekildiğini açıklarsa, tarafımca indirilip kullanılacak olan tarayıcıdır. *
facebook'ta facebook'u yazım yanlışı olarak gösteren süper tarayıcı.
bilgisayar ile uzakdan yakından ilgisi olmayanların kullanacağı aptal tarayıcısı.
öyle bir tarayıcı düşünün ki her sitede farklı çalışsın, stabil olamasın. tabi ben mynet, hurriyet dışında bi yere girmem diyorsa sorun yok.
bunu kullanan insanlara yegane tavsiyem; eğer firefox kullanmamakta ısrar ediyorsanız gidin maxthon veya opera indirip kullanın.
öyle bir tarayıcı düşünün ki her sitede farklı çalışsın, stabil olamasın. tabi ben mynet, hurriyet dışında bi yere girmem diyorsa sorun yok.
bunu kullanan insanlara yegane tavsiyem; eğer firefox kullanmamakta ısrar ediyorsanız gidin maxthon veya opera indirip kullanın.
internet explorer dan daha hızlı ve kolay kullanılabilir olsa da ara sıra canımı sıkmıyor değil. ie' nin açtığı bir sayfayı bir türlü açamaması tarafımdan hoş görülmemiş; bu güzel tarayıcı kısmen gözümden düşmüştür. ancak yine de chrome candır demek istiyorum.
dün hiçbir sorunu olmadığı halde, bugün facebook'ta sorun yaratan tarayıcı. şöyle ki; facebook bildirimleri ve mesaj kutumu açamamaktayım. idareten explorer kullanıyorum. kaldırıp tekrar kurdum fakat fayda etmedi. önceden sapıtmazdı ama ne oldu bilmiyorum.
Şu anda kullandığım gayet hoş bir tarayıcı.Adres çubuğu nedense çok hoşuma gidiyor.Çok pratik olmasından dolayı sanırım...
hızlı olduğu kadar pratikte olan kullandığım her pc ye yüklediğim tarayıcı.
dünya üzerindeki en çok çöken tarayıcı. kullanmayın, kullandırtmayın.
mozilla firefox
maxthon
opera
safari
kullanabilirsiniz.
mozilla firefox
maxthon
opera
safari
kullanabilirsiniz.
hayatımda ilk kez, mozilla firefox'un sürekli sorun çıkarmasından dolayı, bugün adamakıllı kullanmaya başladığım tarayıcıdır. pratik, hızlı, kullanışlı gibi görünüyor. hayırlısı.
hızlı, hızlı ve yine hızlı ara sıra internet bağlantılarında sorun olsada seviyorum google chrome u.
google nin kalitesine yakışmayan, mozilla firefox u yakalayamamış bir internet tarayıcısıdır.
ilk çıktığı günden beri kullandığım başarılı bir browser.
zaman zaman donması haricinde sorun yaşatmayan tarayıcıdır.
şu flash playerı da ikide bir sıçıp durmasa vericem şukusunu ammaaa...
şu anda bağlı olduğum, erişilmesi kolay, öpülesi* browser.
tüm piyasayı sallayıp birincilik tahtına oturmasına ramak kalandır. ilk yüklerken bir tereddüt yaşamış olsamda artık vazgeçilmezim olmuştur.
diğer tarayıcıların adlarını unutturmuştur neredeyse.
bir numara tarayıcıdır.
uzun zamandır kullandığım kullanılabilir tarayıcı.
müthiş tarayıcıdır. utanmasa daha ben yazmadan, kendisi tahmin edip girecektir.
mozillaya ve expolere göre çok hızlı bir tarayıcı.
ara sıra youtube'da sıkıntı yaratan internet tarayıcısıdır.
operayla benzer fakat opera sker onda anlaşalım. yani mukayese edersek opera hem hızlı hem de ergonomiktir chrome'a göre.
bi de chrome'da geçmiş silmek eziyettir. ya tek tek sabredip sileceksin her sayfayı eğer amaç oysa, ya da direk alayını.
yine de buna ihtiyaç duymak gerekmesin tabi, sosyal mesaj: düzgün kullanın lan interneti virüs mürüs bulaşcak cihaza!
operayla benzer fakat opera sker onda anlaşalım. yani mukayese edersek opera hem hızlı hem de ergonomiktir chrome'a göre.
bi de chrome'da geçmiş silmek eziyettir. ya tek tek sabredip sileceksin her sayfayı eğer amaç oysa, ya da direk alayını.
yine de buna ihtiyaç duymak gerekmesin tabi, sosyal mesaj: düzgün kullanın lan interneti virüs mürüs bulaşcak cihaza!
uçuyor efendim durduramıyoruz.
artik birlikte olmadigimiz browser.
--spoiler--
onunla birlikteligimiz soguk ve yagmurlu bir almanya gecesinde baslamisti. ikimizde yeni heyecanlar arayan, gecmisinde cok sey yasamis bu yüzden artik ayrintilara zaman harcamadan istedigimizi elde etmek istiyorduk. her iliski gibi bizimkide baslangicta tahmin edilecemeyecek kadar güzeldi. ikimizde kendimizi özel hissediyorduk. sonra günler günleri kovaladi, güzel olan hersey gibi bu günlerde hizla gecti. sonrasi hergün sorun, hergün problem ve kavga. benim ilgi alanima giren sayfalar onun icin hep bi problem teskil etti. artik o eski günlerdeki güler güzü yoktu, hep duraksayan, icine kapanmis bir hali vardi. sonra iliskimiz süresince aklimdan bile gecmeyen bisi yaptim. evet, baska bir browser ile aldattim onu. sonrasi karanlik ve hüzünlü, ama ikimizde birbirimize saygimizi hic yitirmedik. simdi opera ile birlikteyim, eski günlerden bahsetmedim ona. bakalim hayat bize neler getirecek sözlük.
--spoiler--
--spoiler--
onunla birlikteligimiz soguk ve yagmurlu bir almanya gecesinde baslamisti. ikimizde yeni heyecanlar arayan, gecmisinde cok sey yasamis bu yüzden artik ayrintilara zaman harcamadan istedigimizi elde etmek istiyorduk. her iliski gibi bizimkide baslangicta tahmin edilecemeyecek kadar güzeldi. ikimizde kendimizi özel hissediyorduk. sonra günler günleri kovaladi, güzel olan hersey gibi bu günlerde hizla gecti. sonrasi hergün sorun, hergün problem ve kavga. benim ilgi alanima giren sayfalar onun icin hep bi problem teskil etti. artik o eski günlerdeki güler güzü yoktu, hep duraksayan, icine kapanmis bir hali vardi. sonra iliskimiz süresince aklimdan bile gecmeyen bisi yaptim. evet, baska bir browser ile aldattim onu. sonrasi karanlik ve hüzünlü, ama ikimizde birbirimize saygimizi hic yitirmedik. simdi opera ile birlikteyim, eski günlerden bahsetmedim ona. bakalim hayat bize neler getirecek sözlük.
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar