bugün

friedrich wilhelm nietzsche' ye göre kanla yazılandır.
' en iyi gerçek kanla yazılandır. ' *
gerçek cam kırılganlığındadır.. o nu kırdığımızda kişisel sanrı lar yaratırız.. fakat bu bizi, gerçeği kırdığımız gerçeğinden kurtarmaz..
Gerçeği arayanlara inanın, buldum diyenlerden şüphe edin.(Andre Gide)
her dogru gercek degildir..
reel
soluduğumuz havayla çırpınan kalplerin kesistiği zaman dilimi. ne fazlası ne eksiği.
galatasaray'ın senelerdir olan büyüklüğünü tek bir maça bağlayıp alay eden ve kendi takımlarının ne bok olduğunu göremeyen yavşaklar, evet gerçek budur.
Can yoldasim olmasa olmasin
Yanlizim diye hayiflanmasin
Egilmis üstüne gökyüzü masmavi
Bir anne sefkatine müsavi
Üç adim ötede deniz
Dosttur, ne öfkesi ne durgunlugu sebepsiz
Bir derdin varsa açilabilirsin agaçlara
Agaç yaprak verir sir vermez rüzgara
Ve kis yaz
Dalda kus eksik olmaz
Dag basinda duman
Yalnizlik nedir göreceksin öldügün zaman *
karda yürüyüp izini belli etmeyen bir sürüngen!
sahte ve yalan olmayan *
nicki tam olarak "gerçek (ç)"tir.
(bkz: hepimiz gerçeğiz)
(bkz: hepimiz çaylağız)
(bkz: hepimiz zenciyiz)
saçma bir şekilde çaylak yapılmış yazar. kendisi çaylak olmayı haketmediği gibi ben de sözlükte ondan mahrum kalmayı haketmediğimi düşünüyorum.
turan dursun un torunu olma göreveini üstlenmiş, sadece insanlara dogruları göstermekve bilgi vermekamacıyla dini içerikli entryler girdigi için tahammülsüzinsanlar toplulugunun büyük ısrarları sonucu çaylak durumuna gelmiş ancak yılmamaış yazar...
an itibariyle çaylaklığa yükseltildiğini öğrendiğim yazar..*
tam olarak tanımı yapılamayan, herkes için değişen doğrular bütünü.
din ile ilgili yorumlarını öğrenince kendisi için üzüldüğüm yazar. inşallah birgün adı gibi gerçek leri görür..
"gerçek" insan, akıllı,algılı,cesur yazar..
sozluk yazari.muzik konusundaki bilgisiyle sozlugumuze kalite katan arkadas.ancak kuran i kerim ile ilgili yorumunda sacmalik dedigi icin beni uzen yazar.keske baska sekilde elestirseydi yada yorum yapsaydi.yazilari mutlaka okunmasi gerekir.cogu yazilari makale bile yapilabilir,sozlugumuzun en iyi yazarlarindan.
pentatonik insanı.
(bkz: gerçek kesit) *
(bkz: ing real)
ayrıca emile zola'nın bir romanıdır.
herkesin kendince doğru olduğunu düşündüğü ölçek.
(bkz: yalan)
© copyright 2005 - 2026