bugün
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi9
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı38
- enayimiknatisi ile kavga etmek9
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi5
- evde lahmacun yapmak2
- parcalandim toparlanamiyorum5
- zeki olmanın avantajları8
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki2
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- osuruktan şiirler47
- ekşi sözlük13
- barış alper yılmaz6
- her şeyi hatırlayan insan6
- stack overflow kopyala yapıştır3
- ona bir şey söyle5
- en son ne aldınız2
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- online yazarlar3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- vedat muriqi6
- dinci ve müslüman kavramları8
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- fenerbahçe17
- yenilgisiz tek şampiyon5
- claudian clouds22
- twin peaks3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- türk vatandaşları türktür9
- trileçe7
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- true'nin acile kaldırılması9
olympiakos ta forma giyen 2.06 boyunda 23 yaşındaki power forward. yunanistan forması altında 2008 olimpiyatlarında mücadele edecektir.
çok yetenekli ve iyi bir oyuncu olmasına rağmen yunan koçu tarafından kenarda oturmaya lyık görülmüş oldukça yakışıklı unicaja malaga formasırla 3 yıl daha ispanyada oynayacak 2.06lık basketbolcudur
nba'deki hakları alexis ajinca karşılığında toronto raptors'tan dallas mavericks'e takas edilmiştir.
nba'deki hakları dallas mavericks, new york knicks ve washington wizards arasında gerçekleşen takasla new york knicks'e yollanmıştır. bu takasta takımların elde ettikleri:
dallas mavericks: andy rautins, önümüzdeki yıllarda kullanılacak bir adet ikinci tur draft hakkı.
new york knicks: tyson chandler, ahmad nivins, georgios printezis
washington wizards: ronny turiaf, bir miktar para, 2013'te kullanılacak bir adet ikinci tur draft hakkı ve 2012'de kullanılacak bir adet ikinci tur draft hakkı.
dallas mavericks: andy rautins, önümüzdeki yıllarda kullanılacak bir adet ikinci tur draft hakkı.
new york knicks: tyson chandler, ahmad nivins, georgios printezis
washington wizards: ronny turiaf, bir miktar para, 2013'te kullanılacak bir adet ikinci tur draft hakkı ve 2012'de kullanılacak bir adet ikinci tur draft hakkı.
cska denilen para baronlarına attığı şamar unutulmayacak olan sepet topçusu. tabi spanulis biraderimin emeğini de unutmadan. evet.
euroleague' nin en mücadeleci, en joker adamı . kafası kopsa maçı bırakmaz. önemli maçlarda performansını kat kat arttırır .
basketbolu severek oynadığı çok belli olan adam.
adı yorgos diye okunan yeni nesil yunan basketbolculardandır. Hangi mantıkla georgios diye çevrildi bilmem. Yorgo bunları görse valla ağzımıza sıcar.
Yorgoscum ben el attım bu işe.
Kendisi oyun tarzı ve görünüş olarak cenk akyola benzer.
Kendisini ailecek çok severiz efendim ama bu çocuk daha gençken bu kadar orantısız bir vücuda sahip değildi hatta sevimli bile sayılabilirdi ne oldu 4-5 yılda nasıl böyle birşeye evrimleşti bilemedim. Tamam orantısız dedik ama özele bakarsak gayet iyi bir vücudu vardır kendisinin.
2012 yılında olympiakosu son saniye basketiyle şampiyon yapmıştır ve cska da babayı almıştır.
Savunmaya pek önem vermiyor kendisi ama fizik olarak gayet güçlüdür. Sanırım o eski mütevazı yorgos yok daha çok çabuk parlayan biri olmuş.
Sanırım çoğu nba draftı olan oyuncular bu duruma geliyor mükemmel başlayıp dibe vuruyorlar fakat o dönemi çabuk atlattı kendisi yine de sahada bir saatli bomba gibi. Patlaması takımı açısından genelde iyi sonuçlanıyor fakat arada sıcıp sıvadığı da olmuyor değil.
Geleceği parlak yorgosun. *
Yorgoscum ben el attım bu işe.
Kendisi oyun tarzı ve görünüş olarak cenk akyola benzer.
Kendisini ailecek çok severiz efendim ama bu çocuk daha gençken bu kadar orantısız bir vücuda sahip değildi hatta sevimli bile sayılabilirdi ne oldu 4-5 yılda nasıl böyle birşeye evrimleşti bilemedim. Tamam orantısız dedik ama özele bakarsak gayet iyi bir vücudu vardır kendisinin.
2012 yılında olympiakosu son saniye basketiyle şampiyon yapmıştır ve cska da babayı almıştır.
Savunmaya pek önem vermiyor kendisi ama fizik olarak gayet güçlüdür. Sanırım o eski mütevazı yorgos yok daha çok çabuk parlayan biri olmuş.
Sanırım çoğu nba draftı olan oyuncular bu duruma geliyor mükemmel başlayıp dibe vuruyorlar fakat o dönemi çabuk atlattı kendisi yine de sahada bir saatli bomba gibi. Patlaması takımı açısından genelde iyi sonuçlanıyor fakat arada sıcıp sıvadığı da olmuyor değil.
Geleceği parlak yorgosun. *
nba'daki hakları atlanta hawks'a takas edilmiştir.
Barcelona'ya karşı attığı son saniye 3'lük ile takımını final four'a taşımış yunan basketbol'cu.
yarın finalde biri bu arkadaşı durdurmalı.
Avrupa'nın en formda 4 numarası.
fenerbahçe'nin euroleague şampiyonluğu için, " Fenerbahçe 3 yıldır savaşıyor, hak etti " demiş.
http://www.milliyet.com.t...&utm_campaign=2454704
http://www.milliyet.com.t...&utm_campaign=2454704
Fenerle anlaştığı söyleniyor.
bugün doğum günü. 33 demiştir.
fenerbahçe de çok görmek istiyordum. hatta geçtiğimiz yaz hiç olmayacak kadar yakındı fenerbahçe ye. ama yine olmadı. sanırım olide bırakır basketbolu. çok büyük oyuncu.
görsel
görsel
37 yaşında basketbolu bırakmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar