bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- eski kitaplar3
- mehdinin pforzheim da olması3
- aykirikadin7
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- domuz etli hamburger2
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- tekne turu6
- kova dolunayı4
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- bir erkeğin aşko demesi5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi8
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- erkeklerin kızların götüne bakması3
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- denge3
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- chatgpt'ye acımasız karakter analizi yaptırmak2
- çağımızın hastalığı8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- biraz şımardım6
- penisi surata ve dudağa vurdurmalı seks türü2
- insanların zamanını heba etmesi2
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- sözlükten kovulup kovulup geri dönen yüzsüz2
- sözlükten bir kıza basmak2
- bayan eleman aranıyor2
- cem yiğit üzümoğlu ve leyla smyrna cabas'a genç ba2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- hayattan zevk alamamak17
- tacettin libosoglu3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- acıyo diyen kız4
- hikayeyi devam ettir25
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- nervio hamferdi8
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- seri gizli artı oy veren melek15
bol bol etli patlıcanlı ve acılı yemekler yapmayı öğren tamam mı? eve kola ayran meyve suyu falan alma sakın sadece sade soda al ve ayranı kendin yap. az sulu ve buzlu severim.
sonra kapıyı anahtarla benim açmamı bekleme hep sen kapıda karşıla beni güler yüzle ve işe öperek gönder.
sonra kapıyı anahtarla benim açmamı bekleme hep sen kapıda karşıla beni güler yüzle ve işe öperek gönder.
Bu zamanı biliyordum ki, geldin ve gördüm seni.
Öyle birinin olacağına dair hiç inancim olmadığı için not bırakasım gelmiyor içimden. Hayatıma girersen haber et bana farkında olmam büyük ihtimalle.
kyk paran ile gör kaç pij kılıklıyı mutlu etmeye çalıştın zamık para bana girecek.
lütfen şimdiden başını kapa dediğim. ve de lütfen zayıfla. çünkü yarın öbür gün benden hamile kaldığında çarşafının altından hamile olduğun belli olur eğer kiloluysan. zayıf olduğunda ise sadece kiloluymuş gibi görünürsün. dolayısıyla hamile hamile dışarıda dolaşmak zorunda kalırsan kimsenin aklına cima ettiğimiz fikrini yerleştirmez ve böylece çevredeki mümin hemcinslerimin abdestini bozmazsın. vesselam.
Sen ne günah işledin de bana kaldın?
Neyse baştan söyleyeyim ben her zaman soldan sürünürüm. Sen de sağdan sürüneceksin mecbur.
Neyse baştan söyleyeyim ben her zaman soldan sürünürüm. Sen de sağdan sürüneceksin mecbur.
Büyük ihtimal olmayacaksın. Çünkü yalnızlığın verdiği özgürlüğe inanıyorum. Sırf ölürken yalnız kalmayım düşüncesiyle hareket etmek istemiyorum. ikimiz de özgürlüğümüze elveda dememeliyiz. Biliyorum yoksun ve olmayacaksın.
nereye gitsem yanımda götürdüğüm o artık tedavülde olmayan eski samsung nokia telefon şarjları, artık üretilmeyen kodak fotoğraf makinesi aktarım kablosu, hiçbiri çalışmayan 50 tane iphone şarj kablosu, lan kablosu, nice kablolar, adaptörler, piller olan kutuyu her bayram temizliğinde atmayı gündeme getirmekten vazgeç.
gözlemlerime göre yalnız değilim, etrafımdaki tüm diğer hemcinslerimde benzer bir kutu var. bu kutunun en büyük düşmanı da kadınlar.
gözlemlerime göre yalnız değilim, etrafımdaki tüm diğer hemcinslerimde benzer bir kutu var. bu kutunun en büyük düşmanı da kadınlar.
iyi veya köyü hiçbir şey vaat edemiyorum..
Diş macununu ortadan sıkabilirsin. Kimseye bu yaştan sonra nasıl yaşaması gerektiğini öğretemem ve asla bana uyumlu olmak zorunda değilsin.
annem'in babam'ın torun sevme yaşı geldi, artık nasip mi olacaksın, karşıma mı çıkacaksın gel artık sevgili yarim, eşim seneler geçiyor.
imza atamam sadece imam nikahı..
Senden hiç umudum yok inan çünkü hayatıma gireceğinden şüpheliyim.
arkana bakmadan hemen kaç.
Siktir git gelme.
everyday is sex bomb
Gel ama sıkılırsın.
Nikah masasına oturma salaklığını bir kere yaptım. Bundan sonra anca imam nikahı kıyarım. işine gelirse nıahahhahaha
Eşiniz bu notları okusa bari.
doğru insanı buldun seni kutluyorum.
hiç umudum yok biriyle mutlu bir evlilik yaşayabileceğime hatta daha ziyade birinin beni evlenebilecek kadar sevebileceğine ama umarım ki hayat yüzüme güler de birbirimizi gerçekten sevebileceğimiz, eğlenebileceğimiz her şeyimizi paylaşabileceğimiz birisiyle denk getirir beni. umarım bunca zamandır yaşamış olduğum yalnızlığı giderebileceğim ve unutabileceğim birisindir bir de umarım yüzüne düşen kıvır kıvır saçların vardır ve yıllar gecse bile icimizdeki heyecanı hic yitirmeyiz..
sana aşık olmayacağım. aşk hastalıktır. hastalıklı düşünceleri tetikler. seninle güzel vakit geçireceğiz. birbirimize karşı samimi ve dürüst olacağız. yabancıların en yakını olmayacağız..
oladabiliriz. insan kendine bile yabancıdır bazen. sen diye biri olmayadabilir. ben hiçbir zaman evlenmeyebilirim. seninle tanışmadan bu tiyatro bitebilir. haliyle bu yazı sana değildir. evet.
oladabiliriz. insan kendine bile yabancıdır bazen. sen diye biri olmayadabilir. ben hiçbir zaman evlenmeyebilirim. seninle tanışmadan bu tiyatro bitebilir. haliyle bu yazı sana değildir. evet.
Uludağ sözlükte yazdım bir süre, umarım beni affedebilirsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar