bugün
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası8
- nervio'nun erkek olması26
- arapperest gürcüler4
- türkiye vs azerbaycan4
- iltica33
- yazarların çektiği günbatımı fotoğrafları2
- yolsuzluk3
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- a milli takım'ın 38 yıl sonraki yenilgi serisi3
- müge anlı ile tatlı sert2
- italya 3 türkiye 12
- 4 ekim 2026 bursa da öldürülen kız4
- game of thrones taki kerhaneci19
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- true'nun gündem hakkındaki açıklamaları4
- çalışırken birden gelen eve gitme isteği2
- sözlükteki anaerkil düzen4
- özelden muzunu atan yazar14
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı12
- rusya da laboratuvar faciası veba paniği5
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı9
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek8
- belediyede çalışan temizlik işçisinin aldığı maaş5
- kıymalı börek5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- tokatlanmak2
- anın görüntüsü27
- şu an online olan yazarlar2
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması10
- günün sözü3
- fondan 20 milyar tl vurgun yapan bürokrat4
- 6 ekim istanbul un kurtuluşu3
- istanbul'a formula 2 ve formula 3 müjdesi3
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek6
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- bana onu sormayin15
- parcalandim toparlanamiyorum38
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- etli nohut vs kuru fasulye7
- dede bu saate niye aktif ki8
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- fatma betül sayan kaya41
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- nervionun sevgili yapması8
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- batı şeria da filistinlilere saldırı2
- silvermist15
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
entry'ler (69)
o n altıncı yüzyıla ait bir videodur.
k e n d i kendine çürüyen bina en azından şimdi bir işe yarıyor. boş boş kırılıp döküleceğine en azından şimdi biz ibadetimizi yerine getirirken olsun olan. hem üstümüze yıkılırsa elhamdülillah şehadet şerbetinden tadarız nasip olursa.
gavurun yaptığı bina nereye kadar dayanacaktı zaten...
gavurun yaptığı bina nereye kadar dayanacaktı zaten...
a k p l i kızın hem bu dünyası güzellikler ve lüks içerisindedir hem de öbür dünyası. chpli kız ise öbür tarafta yanacakdır......
y a n i tüm meleklerin sabaha kadar sana lanet okuyacağını biliyorsun da niye vermiyorsun be kadın?
lanetli kadındır. sonra kocasının lanetlenmekten hoşlanmayan başka kadınlara yönelmesini yadırgamamalıdır.
lanetli kadındır. sonra kocasının lanetlenmekten hoşlanmayan başka kadınlara yönelmesini yadırgamamalıdır.
d o ğ r u olan davranıştır. ö b ü r dünyaya yoğunlaşmak gerekmektedir.
g i d i p katılmayı düşünen mümin kardeşlerim varsa lütfen bana kulak versin: bu haramdır. yemeyin.
s o m a l i d e k i müslüman kardeşlerimizi hiçe sayan bu açıklamayı kınıyorum ve lanetliyorum. diclenin (veya fırat mıydı?) oradaki koyun kaybolsa ben kendimi sorumlu tutarım diyen bir anlayıştan nerelere geldik böyle? şüphesiz ki bu anlayış, cehenneme gitmeyi gerektiren bir anlayıştır. yahudi dostu bir anlayıştır.
ö n c e l i k l e bi yarrağın tadını alsa lezbiyenlikten vaz geçeceği gibi, adam akıllı iyi pişmiş bi pirzola yese veganlıktan da vaz geçecek gibi olur ama bunu kendine yediremeyeceğinden aptallığında devam eder. o kıt kafasıyla dünya görüşleri hakkında atıp tutar, "bakış açılarımızı değiştirelim sığ düşünmeyelim" minvalinde vıdı vıdı etmesine rağmen bu saydığım hususlarından asla ve asla taviz vermez. amına bastığımın kaltakları.
k ı z l a r ı n veya kadınların tribiyle kaprisiyle adetiyle uğraşacağına çok daha mantıklı bir seçim olacak olan şeydir.
erkeğin sert, taş gibi kalçalarıyla kızların yumuşak ve salaş poposu asla mukayese edilemez.
erkek sevgilinle cimanı edersin, sonra beraber ne bileyim erkek erkeğe muhabbet edersin, maça gidersin, çay ocağına gider tavla atarsın...
erkek sevgili her zaman daha mantıklı bir seçimdir.
erkeğin sert, taş gibi kalçalarıyla kızların yumuşak ve salaş poposu asla mukayese edilemez.
erkek sevgilinle cimanı edersin, sonra beraber ne bileyim erkek erkeğe muhabbet edersin, maça gidersin, çay ocağına gider tavla atarsın...
erkek sevgili her zaman daha mantıklı bir seçimdir.
saç malanmaz, head and shoulders' lanır dedirtmiştir gece gece...
c e h e n n e m e gitmek.
d e m o k r a s i ve milli irade aşığı ehl-i sünnet bir müslüman olmamdır elhamdülillah.
b i r an önce cehenneme gidiş bileti aldırır...
ö b ü r tarafta yanacakdır.
k ı z olup olmadığını bilemeyiz tabii, amma nikahsız bir şekilde karşı cinsten biriyle tanışmak, konuşmak, bakışmak vs. (mahrem olanları hariç) hiç şüphesiz öbür tarafta yanma sebebidir.
b u n u n vatana ihanetinden daha çok edebiyatımızda yaptığı tahribat canımı acıtır. argo, ahlaksızlık ve şehvet dolu düz yazı hezeyanlarını şiir diye kakalamaktaki başarısı gerçekten ne kadar sinir bozucu ise bir o kadar da takdire şayandır. ayrıca milletimizin ne kadar bozuk zevklere sahip olduğunun da kanıtıdır.
b u n l a r d a n birine dedim gel otur bi konuşalım diye. yok oturamam dedi.
y a r a d a n ı n mucizelerini görmek için ille de lazım gelmeyen duruma konu olan tiptir. o' nun mucizelerine tanık olmak için sadece nefes almak bile kâfi gelecektir.
e r k e n yaşta ehl-i sünnet bir mü'min zevcesi gibi gibi yetiştirmeye başlamak lazımdır. ağaç yaş iken eğilir demiş yüce atalarımız. eğer erken yaşta başlamaz isek korkarım ki ileride bir cehapeli gibi asilerden olur ve yüce dinimizi reddetmenin timsali olan afedersiniz başı açık gezme cürmünü işler maazallah.
f a r z d ı r .