bugün
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır8
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı19
- dövmesi olan erkek7
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- atm'ye ateme diyen hanzo12
- din kardeşimiz filistin4
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın8
- sigarayı günde 1 dala düşürmek4
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- sözlüğe nude atar mısınız6
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar5
- baş ağrısı5
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- sözlüğün namus bekçileri5
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı6
- isminiz nasıl konuldu4
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık2
- jagermeister2
- arkadaşlar bana kızdınız mı4
- avrupa'nın 3 dev savunma projesi2
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- velvet35
- burçlara inanmak6
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- saraca finch house19
- sözlükten bir erkekle başbaşa buluşmuş erkek2
- beyaz yakalıların yüzde 90'ı işsiz kalacak2
- seni ne mutlu eder6
- ben izninizi isteyeyim2
- düşünen her insan ateisttir2
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- yağmur olup yağmak2
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- yoğurt5
- sözlükten on erkekle beraber olmuş kadına vurulmak3
- 2026 dünya kupası25
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- burçlara inanan erkek5
- futbol21
- dünya20
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
müsktakbel eşe karşı söylenecek kelamlardır.
gelecekteki sevgiliye not var da neden gelecekteki eşe not yok? yazıklar olsun. neyse ki biri duyarlı oldu ve bu başlığı açtı.
ben başlıyorum o halde.
ben futbol seven biriyim. ligtv ve d-smart bağlatmayı düşünüyorum eve. üstelik 3 boyutlu televizyon da alacağım ve haftasonu hayvanlar gibi kanepeme yayılıp maç izleyeceğim. sen de bu arada kendine meşgul olacak şeyler bul. öptüm. bye.
gelecekteki sevgiliye not var da neden gelecekteki eşe not yok? yazıklar olsun. neyse ki biri duyarlı oldu ve bu başlığı açtı.
ben başlıyorum o halde.
ben futbol seven biriyim. ligtv ve d-smart bağlatmayı düşünüyorum eve. üstelik 3 boyutlu televizyon da alacağım ve haftasonu hayvanlar gibi kanepeme yayılıp maç izleyeceğim. sen de bu arada kendine meşgul olacak şeyler bul. öptüm. bye.
eğer ona bi not yazacaksam 'hayatım şu rakıyı bi uzatcan mı beh ?.
lütfen banyo terliklerini ıslatma bide musluk sularını tam kapat başka isteğim yok senden.
edit: lütfen biran önce çık karşıma yoksa böyle giderse depresyondan hiç çıkamayabilirim. yalnızlıktan ölcem yahu nasıl bir eşsin sen gör halimi gel yamacıma. doğum günümde yaklaşıyo bi güzellik yapta yanımda ol.
edit: lütfen biran önce çık karşıma yoksa böyle giderse depresyondan hiç çıkamayabilirim. yalnızlıktan ölcem yahu nasıl bir eşsin sen gör halimi gel yamacıma. doğum günümde yaklaşıyo bi güzellik yapta yanımda ol.
hep seksi ol! yaşlansan bile!
bana değer ver!
çocuk filan yapmayalım. o konuda anlayışlı ol!
sürekli beni düşün, beni ara filan demiyorum. sevmem öyle şeyleri, biliyorsun, yapma!
benim her isteğime, her şeyime saygılı ol!
bana yemek yap her zaman. ev işlerinden anla! hatta evi filan sen toparla. evimizi sen döşe! sen seç halıları koltukları filan... öyle işte...
bana değer ver!
çocuk filan yapmayalım. o konuda anlayışlı ol!
sürekli beni düşün, beni ara filan demiyorum. sevmem öyle şeyleri, biliyorsun, yapma!
benim her isteğime, her şeyime saygılı ol!
bana yemek yap her zaman. ev işlerinden anla! hatta evi filan sen toparla. evimizi sen döşe! sen seç halıları koltukları filan... öyle işte...
sabahları öperek uyandırsan yeter.
bu arada seni çok seveceğim galiba.
bu arada seni çok seveceğim galiba.
ekmek var mı evde karnım aç.
akşama pilav, kuru yap. soğanı da unutma hayatım.
beni hiç aldatma. dürüst ol. herzaman sev. bazen sevmesen bile seviyormuş gibi yap. çünkü bazen herkes mışgibi yapmak zorunda. eğer birgün gerçekten sana hayatı çekilmez hale getirirsem bunu bana söyle ve bitsin. ama ben senle yaşlamaya ve senle ölmeye geldim.
bana hep sadık kal. her zaman yanımda olduğunu hissettir. benle maçlara gel. play station oynamayı öğren. nargile kesinlikle iç ve yapmasını öğren. lütfen ama lütFEN koyduğum bir eşyanın yerini bana söylemeden değiştirme çok kötü tartışma çıkar. ne bileyim işte bana uy gerisi çorap söküğü misali gelir elbet.
sen öyle romantik romeonu bekle, naif sözlerin, tatlı kaçamakların hayalini kur kerizim, tam bir odun çıkacak bahtına haberin yok.
eski sevgilimden ayrıldım, hazırlan seneye seni istetmeye geleceğim. kılığına kıyafetine çeki düzen ver pasta börek çörek yapmayı öğren tutumlu ol az gez.
seni öyle bekledim ki... sensiz öleceğim sanmıştım... Neredeydin ey sevgili!
kışın çok üşürsen yün içlik giyebilirsin lan kıyamam hasta olmandan iyidir. ben yün içlik giyen biriyle sevişmem diyen kadınlardan değilim. sevişirken çıkarırsın olur biter.
bak sabirsizsan hic gelme! bastan anlasalim. ben kopruye kadar da gecene kadar da kopruden inince de ayni olurum karsimda da ayni olacak adam isterim. bastan herseye he deyip sonra kivirma, asena degilsin sen! sinirliyim, huysuzum, kiskancim, titizim, bazen acayip üsengec bazen cok caliskanim, kedi severim, bana bagiran erkekten hic haz etmem git is yerinde bagir. gezmeyi seviyorsundur umarim evde oturmaya evlenmedim herhalde. ha bir de altini, mucevheri cok severim umarim sen de seversin. bir suru al hepsini takarim ben. mal mulk davasi diye degil sadece takmayi seviyorum. gozu disarida, dusuncesiz, cocuk sevmez yada simartma meraklisi olma, memur olma hep ayni saatte git gel bunalirim, cimri de musrif de olma, eski sevgilin olmasin isterim ama sanirim bu devirde mumkun degil, unutmus ol onlari, sigara icme ben arada sen evde degilken icersem sorun etme abartmam, beni sev, sev ve sev cunku ben seni tahmininden cok sevecegim. aksama manti yapiyorum, optum.
the person you have called can ...
Bir telesekretere geçemedi zaar!
Bir telesekretere geçemedi zaar!
bak sana söylüyorum sakın ben kızdığımda kapıyı çekip gitme alttan al ben yumuşarım kızgınlığımı geçirmek için şebeklikler yap ne bileyim gitme işte! evlendiğimize göre çok aşık olmuşum sana bunun kıymetini bil. çünkü şuan kimseye bakmıyorum kimseyi düşlemiyorum geleceğin günü bekliyorum. Hayırsızlar çok çıktı karşıma sana uzun süre güvenmeyeceğimi belirtmek istedim güvenimi kazan olur mu? bak bi seversem herşeyi yaparım öyle biriyim yani o yüzden sen çabala yeter ki yeter ki sen sev beni * )
sakın karşıma çıkma orospu.
ben uyurken gürültü yapacak olursan şayet; boşanma nedenimiz olur kıyma bize. tamam mı bebeğim?
- 3 yıl kadar bir süren var, sarma-dolma yapmayı öğren hayatım. *
sabahın köründe uyanman büyük problem. vakit varken değiştir bu huyunu.
5 çocuk yapıcaz haberin olsun.
şimdiden söyleyeyim; biraz sakin konuşmayı dene.
çok bir şey hayal etme.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar