bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın26
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tavuk sevmemek4
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- güzel kadın3
- yorgun mermi19
- she was the most beautiful person'i ever saw2
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri2
- laptop4
- sürekli dizi6
- yeni zelanda ya gitmek5
- etek giyen erkek11
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- bikbik hanfendi2
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı2
- ciddi ciddi başı açık kızla evlenmek4
- her şey ölümümle başlamıştı2
- yecüc ile mecüc3
- namaz4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- sakallı aşçı2
- tahta kavede sütlü nescafe söylemek2
- hangi manifest kızısın3
- sudekiray silik yesin kampanyası3
- bir daha doğmayacak olmak2
- hakiki şeyh ve sahte şeyh3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı5
- sarışın erkek karizması2
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız5
- devalüasyon yakın mı9
- kara lahana2
- lionel messi4
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- günlük tutan erkek9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- şeyhine badeletince cennete gideceğini sanan çomar2
- mekke anlaşması7
- neden eksi aldığını anlamamak4
- eskorta aşık olmak4
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- kotor6
- yavrum diye hitap eden erkek7
- kadınların erkekleşmesi4
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- kadınlar mı döver erkekler mi4
enişte makina gibi çalışıyor sanırım.*
Oy ❤️ sağlıkla gelsin inşallah.
sağlıklı uzun ömürler.
Hep böyle güzel haberlerini almak istediğim yazar.
Oooo MaşaAllah MaşaAllah:) azcik kuzucukla vakit geçirseydin neyse bu işler nasip işi hayırlı olsun sağlıcakla gelsin.
Yeni yaşın sana, ailene ,sevdiklerine ve doğacak bebeğine huzur ve sağlık getirsin. Gün doğumun kutlu olsun.
kaç olmuş ?
Kaçıncı bebek bu yav her sene doguruyorsun eee
Şaka şaka doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Şaka şaka doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Mutlu yıllar, iyi ki doğdun.. ailenle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, mutlu, bereketli upuzuun bir ömür dilerim.
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere…
Ay tanımıyorum ama bir entry gördüm şimdi.
Bebiş mi geliyooooo
Ay öyleyse sağlıkla gelsin inşallah. Sana da başarılar diliyorum bu süreçte. Böyle mi denir doğum yapacak kişiye ne denir bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bizi bilgilendir aradaaaa.
Bebiş mi geliyooooo
Ay öyleyse sağlıkla gelsin inşallah. Sana da başarılar diliyorum bu süreçte. Böyle mi denir doğum yapacak kişiye ne denir bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bizi bilgilendir aradaaaa.
Ben tanıyorum yav burada yazarken evlendi gurbetci bi kardesimiz 3.çocuğunu doğuruyor ehehe her sene doğuruyor eee.
Üçüncü kez anne olan yuzır. Kemal bebek bugün 11:35’te 3150 gr ve 52 cm ile hayatımıza sağlıklı bir şekilde girdi. Rabbim sağlıklı, mutlu ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah bundan sonra hep.
Allah çocuklarına sağlıklı ve uzun ömürler versin, Allah analı babalı büyütsün yazarı. Maşallah kocaman doğmuş çocuk bende yaklaşık kilo ve boylarda doğmuşum, büyüyünce dalyan gibi delikanlı olur.
Allah analı babalı kardeşli sağlıklı büyütsün amin.
Geriye dönüp baktığımda , geçen yılların bana hem kayıplar hem de güzel kazanımlar yaşattığını görüyorum. Hayat bazen aldıklarını özletiyor, bazen de öyle güzel şeyler veriyor ki insan “iyi ki” demekten kendini alamıyor.
2021’den beri hayat arkadaşım olan güzel eşimle birlikte nice güzel günler yaşadık. Bu süreçte elbette kayıplarım da oldu, zor zamanlarım da… Ama en büyük kazanımlarım, üç güzel evladım oldu. ❤️ Evlatlarım benim en büyük servetim, en güzel duam ve hayattaki en kıymetli mirasım. Onların bir gülüşü bile bütün yorgunluğuma değer.
Bugün yeni yaşımdan tek dileğim; eşimle, üç evladımla ve sevdiklerimle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde daha nice yıllar geçirmek. Kaybettiklerimin hatırasını kalbimde taşıyıp, sahip olduklarımın kıymetini bilerek yoluma devam etmek…
Gün doğumun kutlu olsun deniz ❤️
2021’den beri hayat arkadaşım olan güzel eşimle birlikte nice güzel günler yaşadık. Bu süreçte elbette kayıplarım da oldu, zor zamanlarım da… Ama en büyük kazanımlarım, üç güzel evladım oldu. ❤️ Evlatlarım benim en büyük servetim, en güzel duam ve hayattaki en kıymetli mirasım. Onların bir gülüşü bile bütün yorgunluğuma değer.
Bugün yeni yaşımdan tek dileğim; eşimle, üç evladımla ve sevdiklerimle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde daha nice yıllar geçirmek. Kaybettiklerimin hatırasını kalbimde taşıyıp, sahip olduklarımın kıymetini bilerek yoluma devam etmek…
Gün doğumun kutlu olsun deniz ❤️
Şu insanın mutluluğu sizi neden rahatsız etti de eksilediniz?
Aynı kişinin işidir. Bir dakikada 4 eksi alamaz kimse. Feyk hesap yani.
hayatından memnun insan iyidir. nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yılları olsun yazarıdır.
(bkz: giden gider)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar