bugün
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı10
- sarapci koala72
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın13
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- silver ile evlenecek erkek43
- evgeny grinko3
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- teomancalmasur8
- cop316
- uzay gemisini değnekçiye bırakan uzaylı2
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- pazartesi diyete başlamak4
- sözlükteki akepeliler2
- düşen insana gülmek3
- dut çayı2
- dünün en beğenilen entry leri3
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- carrefour2
- ellerim bos gonlum hos29
- el chadaille bitshiabu9
- sözlükteki bot yazarlar3
- aşk-ı memnu4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- rica etsem beni linçler misiniz13
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sabahları nefret edilen şeyler15
- yüzüklerin efendisi6
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası8
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- avukat sevgili8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- parayla saadet olması18
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- amedspor19
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- ortama girince herkesin susması11
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
entry'ler (835)
Geriye dönüp baktığımda , geçen yılların bana hem kayıplar hem de güzel kazanımlar yaşattığını görüyorum. Hayat bazen aldıklarını özletiyor, bazen de öyle güzel şeyler veriyor ki insan “iyi ki” demekten kendini alamıyor.
2021’den beri hayat arkadaşım olan güzel eşimle birlikte nice güzel günler yaşadık. Bu süreçte elbette kayıplarım da oldu, zor zamanlarım da… Ama en büyük kazanımlarım, üç güzel evladım oldu. ❤️ Evlatlarım benim en büyük servetim, en güzel duam ve hayattaki en kıymetli mirasım. Onların bir gülüşü bile bütün yorgunluğuma değer.
Bugün yeni yaşımdan tek dileğim; eşimle, üç evladımla ve sevdiklerimle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde daha nice yıllar geçirmek. Kaybettiklerimin hatırasını kalbimde taşıyıp, sahip olduklarımın kıymetini bilerek yoluma devam etmek…
Gün doğumun kutlu olsun deniz ❤️
2021’den beri hayat arkadaşım olan güzel eşimle birlikte nice güzel günler yaşadık. Bu süreçte elbette kayıplarım da oldu, zor zamanlarım da… Ama en büyük kazanımlarım, üç güzel evladım oldu. ❤️ Evlatlarım benim en büyük servetim, en güzel duam ve hayattaki en kıymetli mirasım. Onların bir gülüşü bile bütün yorgunluğuma değer.
Bugün yeni yaşımdan tek dileğim; eşimle, üç evladımla ve sevdiklerimle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde daha nice yıllar geçirmek. Kaybettiklerimin hatırasını kalbimde taşıyıp, sahip olduklarımın kıymetini bilerek yoluma devam etmek…
Gün doğumun kutlu olsun deniz ❤️
Patates, kabak , patlıcan , biber ve domatesli sås sıralaması bende böyle.
Hani nazım'ın dediği gibi " bir de ağız dolusu gülmeyi unutma hiçbir zaman. " Gülmek, hele ki içten geliyorsa o kahkahalar ne mutluluk verici. Küçüğümün yeni yeni kahkaha atarak gülmesi gibi.
Ilişkilerde en önemli unsur. Konfüçyüs der ki: Sadık ve güvenilir olun. Bu konuda kendinizden daha düşük hiç kimseyle arkadaş olmayın.
Üçüncü kez anne olan yuzır. Kemal bebek bugün 11:35’te 3150 gr ve 52 cm ile hayatımıza sağlıklı bir şekilde girdi. Rabbim sağlıklı, mutlu ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah bundan sonra hep.
Arkadaşlar ben doğuma gidiyorum. Bana bol bol dua edin.
Ben, sen evlendin sandım. Dört sene öncede aynı yaştaydın. 47 den sonra yaş alınmıyor galiba, darısı bana inşallah.
Yeni yaşın sana, ailene ,sevdiklerine ve doğacak bebeğine huzur ve sağlık getirsin. Gün doğumun kutlu olsun.
Kurban bayramınız mübarek olsun dostlar.
Tuz, su, un, isteğe bağlı olarak yumurta karıştırılarak sert bir hamur elde edilir. Elde edilen hamur bezelere ayrılır ve tekrar hamur yoğurulur. Bezeler ince olarak açılır. Ister elde ister makinadan ( bende makinesi var) geçirilerek kesilir ve kurutulmaya bırakılır. Kurutulan erişteler ocakta tava ya da sacın içinde kavrulur, soğutulup kaldırılır. Iki yıl raf ömrü var bozulmaz.
Pişirme: tencereye su konulur ve kaynatılır. kaynayan suyun içine erişte konulur. Pişirirken ara ara köpüğü alınır ve pişen erişteinin suyu süzülür. bol tereyağ kızartılarak üstüne dökülür. ister sade ister üstüne pekmez, reçel, bal, ya da toz şeker konularak servis edilir. Afiyet olsun.
Pişirme: tencereye su konulur ve kaynatılır. kaynayan suyun içine erişte konulur. Pişirirken ara ara köpüğü alınır ve pişen erişteinin suyu süzülür. bol tereyağ kızartılarak üstüne dökülür. ister sade ister üstüne pekmez, reçel, bal, ya da toz şeker konularak servis edilir. Afiyet olsun.
Oğlum hasta, ikimizin de uykuya ihtiyacı var şu an.
Fincan da kadın var.
Erocto amca annenle mi yaşıyorsun?
Ne olmuş böyle sözlüğe?? Eski tasarıma nasıl dönüyoruz? Açık oylama yapamıyorum niye? Bütün yazarlar niye gizemli ? ya şurda bir iki güzelliği vardı o da gitmiş. Darbe mi yaptınız sözlüğe ne?
Yeni bir yıl ve yeni umutlar…. Sevdiklerinizle beraber mutlu, sağlıklı, huzurlu ve umutlu bir yıl diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun dostlar.
iki evladım var ikiside daha bezli. Mama yapmak, bez değiştirmek ve arada da kusmuk temizlemekle geçiyor.
Allah mesut mutlu etsin sayın yazar. ikiside güzel, hayalindekini seç.
Hayatın yarısını bile çözememiş biri olarak 1234 olur mu!!! Kapı şifrem de.
Erkek ayağı bu, bik bik erkekmiymiş???!!!! Ulu sözlük yine beni şaşırttı. Kadın bildiklerim hep erkek çıkıyor. Bundan sonra sıradaki kim acaba?
Abi 20 lira ile bir şey alınmaz. Ancak kişisel ihtiyaçlarını giderirsin. boşver ne yapacaksın birikimi ye iç keyfine bak.