bugün
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek7
- fatma betül sayan kaya57
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması4
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler11
- ai otomatik silmenin ayet silmesi3
- kendisiyle övünen insanlar15
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi9
- risale'i nurları neşretmek3
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- türk esnafı2
- verdiği sözü tutamayan insan4
- türk kızlarının genel özellikleri3
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü3
- türkiye33
- era7capone ve antipanik aşkı3
- futbol18
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- biraderi koşu bandında koşturmak2
- ismet biraderin birader olması2
- ne kadar yaşlısın16
- habersiz gelen misafir4
- vermio'nun ağzına vermek2
- mütemadiyen silkelenen halk2
- stanley termos5
- queen ravenna adlı yazar10
- m r b'i r'a d'e r2
- düzenin bozulması2
- uefa uluslar ligi8
- tayt3
- zengin yapar çapkın olur fakir yapar abaza olur2
- bir derdim var4
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği4
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz3
- yıldızlar2
- trt tarafsız olmalı13
- boşnak isimleri2
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- simge sağın2
- alım gücü2
- asrın soygunu21
- haftanın günleri2
- yağmur yağarken boş sokaklarda yürümek3
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- ismet gurbuz4
- sözlükten bir kıza basmak2
- italya15
- muslettin amca3
türkiyenin zengin mutfaginin en zengin örneklerini barindiran gaziantep in mutfagidir. sirf dolma, sarma , lahmacun , baklava dan olusmaz tabiki.
sayacak olursak: eksili ufak köfte, yuvarlama, siveydiz, alaca corba, kabaklama, cagla asi, firik pilavi vs saymakla bitmez. özellikle yuvarlama cok zahmetli bir yemektir ve ramazan bayramlarinda hemen hemen her evde hazirlanir. antep yemeklerine düskünler icin asagidaki linki tiklamalarini tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=S5Qiuwl4eq8
sayacak olursak: eksili ufak köfte, yuvarlama, siveydiz, alaca corba, kabaklama, cagla asi, firik pilavi vs saymakla bitmez. özellikle yuvarlama cok zahmetli bir yemektir ve ramazan bayramlarinda hemen hemen her evde hazirlanir. antep yemeklerine düskünler icin asagidaki linki tiklamalarini tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=S5Qiuwl4eq8
300 e yakın yemek çeşidi ile, türkiye nin en çok yemek çeşidine sahip mutfağıdır.
10000 e yakın yemek çeşidiyle çok zengindir efendim öyle böyle değil.
türkiye'nin en geniş yelpazeye sahip mutfağıdır. sanılanın aksine kebaplar çok yer kaplamaz daha çok ev yemekleri ünlüdür. ayva, yenidünya, erik, çağla gibi meyveler de yemeklerde kendine yer bulur. antepli için yemek yaşamanın birinci gayesidir.
Gaziantep mutfağı UNESCO tarafından gastronomi listesinde korunma altına alınmıştır..
Bir urfa mutfağı değildir.
Ağzının tadını bilenlerin mutfağıdır.
faruk güllüoğlu'nun fıstıklı baklavasını yemeniz şart olan mutfaktır.
Hayatında 2 kez antepe gitmiş birisi olarak yemekleri en lezzetli olan mutfak diyebilirim. Adamlar sabah 6 da ciğer yiyor resmen. Evet.
Antepliyim yemek konusunda gerçekten iyi memleket.
Sırf yemek kültürü yüzünden gitmek istediğim şehir.
Sadece yemeğiyle sınırlandırmamak lazım. gezilecek güzel yerleri var, müzeler gibi.
Sadece yemeğiyle sınırlandırmamak lazım. gezilecek güzel yerleri var, müzeler gibi.
Sırf yemek kültürü için patent almış bir şehirdir.
doğum günlerinde insanlar genelde pasta yer fakat benim doğum günlerimde Gaziantep yemekleri yapılır afiyetle yenilir . en kötü baklavaya mum dikilir kebap ısmarlanır . seviyorum lan bu mutfağı hem çok zengin hem çok lezzetli .
ha bu arada meyve veren ağaç taşlanır misali eleştirilen mutfaktır . o senin damak tadın bu benim hadi anam git laz baklavası ye sen .
bu arada şunu da ekleyeyim
http://gaziantep.gov.tr/g...sco-yaratici-sehirler-agi
ha bu arada meyve veren ağaç taşlanır misali eleştirilen mutfaktır . o senin damak tadın bu benim hadi anam git laz baklavası ye sen .
bu arada şunu da ekleyeyim
http://gaziantep.gov.tr/g...sco-yaratici-sehirler-agi
Dünyada şehir adı ile anılan tek mutfaktır kendisi. Mutfak kültürünün korunması, geliştirilip, gelecek nesillere miras bırakılabilmesi adına yakın zamanda mutfak müzesi ve aşçılık okulundan sonra mutfak sanatları merkezi de kurulmuştur.
Sofraya su yerine ayran konulan mutfak. Her yemekte vıcık vıcık yağ, vıcık vıcık salça.
Yuvalama, içli köfte, kebap Ve lahmacun dışında pek bir hikayesi Yok.
Yuvalama, içli köfte, kebap Ve lahmacun dışında pek bir hikayesi Yok.
Veganların korkulu rüyası mutfaktır.
irençtir.
Yağlıdır.
Pahalıdır.
Pistir.
Yemeyinizdir.
Yağlıdır.
Pahalıdır.
Pistir.
Yemeyinizdir.
lezzetli yemekler barındırır.
tabi ki zayıflatma düşmanıdır yemekleri.
tabi ki zayıflatma düşmanıdır yemekleri.
On numara mutfaktir. Gidin nohut durumu yiyin. Simit kebabi yiyin. Küşleme yiyin.
Yağli diyenler olmus. Cem yilmaz da cok kufurlu di miaaa ? Kasmayin lan guzel olani kotulemek icin bu kadar , ezik misiniz *
Yağli diyenler olmus. Cem yilmaz da cok kufurlu di miaaa ? Kasmayin lan guzel olani kotulemek icin bu kadar , ezik misiniz *
Aptala bak ya laz baklavası diyor!! Damak tadını siktiğim.
fransız ve italyan mutfağını tek başına döver.
Yunanlara ait olan baklavayı aşırmaya çalışan mutfaktır.
Dünyanın en önemli gastronomik zenginliğine sahip mutfaklarından biridir. Ağız tadığı olmayanlar bu lezzet'den asla anlamazlar. O yüzden umurumda değil. Ben çok seviyorum gaziantep mutfağını.
Üniversitedeyken bitirme tezimdi 630 kayda alınmış, 65 anonim yemek tarihi çıkardım 1.5 yılda.
Bu rakam, o taptığınız italyan mutfağını 4.5 a katlıyor.
Ya hepsini siktir et gidip McDonald’s da hamburger yiyen adamlar gelmiş Türk mutfağını sorguluyor amk, gerçek cehalet böyle bir şey işte.
Bu rakam, o taptığınız italyan mutfağını 4.5 a katlıyor.
Ya hepsini siktir et gidip McDonald’s da hamburger yiyen adamlar gelmiş Türk mutfağını sorguluyor amk, gerçek cehalet böyle bir şey işte.
Tartışmasız dünyada 1 numaradır.
Neyi tartışıyorsunuz ki?
Neyi tartışıyorsunuz ki?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar