bugün
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- tai lung50
- ölmüş birini özlemek4
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- dünyayı kimler yönetiyor6
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- büyü yapan sözlük yazarları11
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- zorunlu eğitim13
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- sözlükte cin var mı6
- arkadaşlar bir şey dicem7
- enayimiknatisii21
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- salça yapan sözlük kızı10
- havaların soğumaya başlaması3
- iyi geceler4
- fenerbahçe12
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- geceye bir şiir bırak7
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- sarapci koala55
- demleme usulü makarna5
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- victor osimhen10
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- bu hesap gizlidir3
- mucizelere inanıyor musunuz6
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- kendini eleştirebilen insan7
- belaruslu kızlar2
- sedat pekmez3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- türkiyede doğmak3
- anın görüntüsü21
Dopamin reseptörleri bozulan taraftarını, zora sokarak kazandığı 26. Şampiyonlukla bir nebze olsun mutlu edebilen takımımız.
üst üste dördüncü kez şampiyon olma başarısını ikinci kez tekrarlamış takımımız. ama bu seneki şampiyonluk diğer üç şampiyonluktan farklı. geçen senelerde eze eze şampiyon olmuştuk, bu sene inanılmaz puan kayıpları yaşadık ama fb sağ olsun yediği son dakika golleriyle bizi yine şampiyon yaptı. bu sezonu da acısıyla tatlısıyla şampiyon olarak bitirdik ama sezon boyunca ne çektiğimizi biz biliriz. gelecek sezon 27. şampiyonluk için kadronun yenilenmesi şart.
Bu camiaya Ne kadar gıcık olsam da istikrarlı bir şekilde aldıkları galibiyet serilerinden dolayı futbol takımlarının şampiyonluğunu kutlarım.
Ah! Sergen ah! 3,4 galibiyet fazla alsan şampiyon bizdik.
Ah! Sergen ah! 3,4 galibiyet fazla alsan şampiyon bizdik.
Tamam şampiyon olduk kutladık bitti. Şimdi önümüzdeki sezonun kadrosu için yönetim ne yapıyor onu konuşmamız lazım.
Türkiyenin bayern münihidir.
Bunu artık herkes kabul etsin.
ister büyük olarak anılsın, ister anılmasın tuttuğunuz takımın bir başarısını anlatırken lütfen galatasaraydan sonra diye başlayın.
Bunu artık herkes kabul etsin.
ister büyük olarak anılsın, ister anılmasın tuttuğunuz takımın bir başarısını anlatırken lütfen galatasaraydan sonra diye başlayın.
Zafere giden her yol mübahtır ilkesini şiar edinmiş ve çekirdek çitler gibi hak yiyebilen kulüptür. Tebrik edeceğim tek özelliği de dünyanın en iyi tiyatrocularını barındırmasıdır.
Yine okan'ın garip denemeleri yüzünden sinir hastası olsak da, yeniden şampiyonuz.
Ligde rekabet devam etsin, makas açılmasın isteyen tff, mhk ve her türlü yapıya karşı şampiyon olmuştur!
Ligin beylerbeyi, kupa beyi 4 sene üst üste şampiyon!
görsel
Ligde rekabet devam etsin, makas açılmasın isteyen tff, mhk ve her türlü yapıya karşı şampiyon olmuştur!
Ligin beylerbeyi, kupa beyi 4 sene üst üste şampiyon!
görsel
yaptıklarını türkiye'de herhangi bir takımın tekrarlayabileceğini sanmadığım , bana her türlü duyguyu yaşatan, son 3 senedir iyi yönetilmemesi sonucu duraklama devresine giren ama gençlerinin katkısıyla en kısa sürede eski formuna ulaşacak olan, ruhuyla oynayan türk takım.
tff ve mhk'nın sezon boyunca açıkça sergilediği düşmanca tutuma rağmen 2025-2026 sezonunu da şampiyon olarak tamamlayan, Türkiye'nin futbolda açık ara en başarılı spor kulübü.
TÜRKiYE'NiN EN BÜYÜĞÜ... ALi SAMi YEN, METiN OKTAY, FATiH TERiM, OKAN BURUK, HAGi...
2002 den beri takım tutmuyorum. Türkiye'de futbolun yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Futbol kulüplerine de zerre kadar sempatim yok. Ama bu takımı ayrıca sevmiyorum. Renkleri falan hiç hoşuma gitmiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar