bugün
- pandela 314
- spaceglider16
- hz muhammed ayı dikey mi yatay mı böldü12
- as maca16
- türkiyeli olan yazarlar10
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi27
- yatakta ceset gibi yatan kadına yapılacaklar18
- gocu10
- siyan giyen adam15
- sözlükteki alfalık yarışının kaybedeni13
- pardonadinizasizmi14
- anın görüntüsü14
- gocu'nun online olması8
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai19
- israil16
- arapzon9
- knk kapak fotomu blade runner 2049 daki10
- sürekli çişin gelmesi16
- gocu ne iş yapıyor sorunsali11
- kibar erkeklere top demek9
- sözlükten kaç sevgili edindiniz11
- fotokopici bi erkek16
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin31
- mühendis erkeklerin çekici olması14
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler22
- hz muhammed karikatürü yayınlamak özgürlüktür9
- apaçi esnaf modeli turizmi bitirdi10
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- gaziantep fk8
- yiğit bulut11
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten25
- suriye8
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü17
- yazarların gitmek istedikleri gezegen11
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi15
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin24
- ara verelim diyen sevgili18
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- yazarların bitirme tezi konuları10
- hannover 969
- aslan burcu erkeği17
- ağrıdan uyuyamamak19
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte11
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı37
- keşke zamanı geri alabilseydik8
- yavrum diye hitap eden erkek15
- çilek8
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Türkiye'nin tek büyüğü, tek futbol markası.
görsel
Biz küçükken beden derslerinde de futbol maçı oynardık.
Siz voleybol çocuklarıydınız demek ki. *
Leroy sane ya da osimhen'in bonservis parasına en ala basketbol, voleybol takımı kuruluyor.
Ama umrumuzda değil. *
Futbol dünyasının ekonomik hacmi yanında hepsi boş.
görsel
Biz küçükken beden derslerinde de futbol maçı oynardık.
Siz voleybol çocuklarıydınız demek ki. *
Leroy sane ya da osimhen'in bonservis parasına en ala basketbol, voleybol takımı kuruluyor.
Ama umrumuzda değil. *
Futbol dünyasının ekonomik hacmi yanında hepsi boş.
Lig artık tat vermiyor fenerlilere uğraşmak tat vermiyor
Bize lazım avrupada başarı.
Bize lazım avrupada başarı.
Şu emiliano martinez e acil ne paraysa verilip alınmalı. Bize böyle adamlar lazım. Hem süper kaleci hem de rakip kudurtucı.
Şimdi başkana söyleyelim de şu baskete de el atsın halletsin de kuşları her alanda sustursun.
Transfer nerde amk.
gs lıyım.çok ne sölüyorum.gs son 2 yıldaki gibi sikik transfere devam ederse fenerbahçe çok çok rahat şampiyon olur.
teteler,zahalar,ziyehler..millet geldiklerinde aklını kaçırdı.hatırlayın.ilk gün ben dedim.hepsi bok gibi ..gördüler sonra o yıldızları..
şimdi sane onlar gibi çöp değil...ama 30 yaşında kanat oynucak..teteden bin kat iyidir okey.ama çokda delirmeyin aq..yang boysa falan inşşallah bidaha gelir gene çakarlarsa bize görürsünüz dünya devi geseyi..bi numarası yok..geçen senede çok kayıp maçı var...
sane kötü demiyom.ki daha dolu kişi gelcek gidecek..tek onluk iş değil.
diyomki gs aslında gerçekten çok boktan transferler yapıyo..parayı bayıldığı oyunculardan ikardi dışında verim alamadı.bedavaya oynattığı joket türkler kurtardı takımı.önce keremler sonra barış sonra yunuslar...ama zahalar değil..zaniolo değil..bak alan yok adamı..
kimi alacaklar sanıyonuz...yiyosa boeyi geri alsınlar.40 verip getirsinler razıyım bak.ama olmaz düşük aykulu galatasaray taraftarı beğenmez.sağa beke o para verilirmi der.sonra sıparta prag çıkar senin sağ bekin barışa tecavüz eder..anlamazssın sebebini.bek değil çünkü adam.
sağ beke boey.osimen kadar önemli.az alkmar sikip öldürürken sahadaydı bu adam.ama sağ bejk yoktu o maçta..ama mal diyom ya mal..taraftarda yöneticide en ufak bilgye sahip değil...daha forvet peşinde..
osimense tesadüfdü..alamazlarsada kızmam.o bikere olur..bitti gitti.bu mallar şimdi olmucak osimen için son güne kjadar bekler aq..
fenerli olsaydım o sene bu sene derdim.barışın kamasını sanenin gelmesine 50 kere tercih ederdim mesala.barış kalacaksa bak sane çok daha iyi olur.çünkü sezon içinde çok kaybolan bi adam sane 30 yaşında ve kanat oynuyo.kanat oyuncuları hep genç ve dri olmaları beklenir.stoper değil bu 38 e kadar oynasın dimi.
kaleciye gerek yok.varda yok.para lazım.idare eder o çocuk.hem türk..
forvetede gerek yok.ikardi sağlamsa tabi..
boeyi geri getirin.
sançezin yanına aynuı canavlıkta bi stoper alın
sara malını araplara falan kitlemeye çalışın.ondan gelen parayla adam gibi bir ortasaha alın
3 tane transfere ve saranın göndrerilmesine ihtiyaç var..
ama gidip 3 tane forvet alıp bide kaleci alıcanız..
inşallah şl de çok zayıf rakipler gelir ve onlar bize tecavüz ederken düşük aykulu cinson taraftarı gereçeğin farkına varır...
okan hoca değil.dursunda başkan değil...fener o kadar malki biz kendimizi bişi sandık..
hepsi bu....
yalanmı...,
inşşşallah ballı bir gruba düşerirz..bak bakalım napıyolar orda...
sağ bek,stoper,sarayı değiştir...hepsi bu aq...
ama osimeni son güne kadar bekleyip alamıcaklar.sonra gene gelsin zahalar gitsin teteler aq davarları...
ali koç o kadar balonki şu takımı geçemiyo.o adam en büyük şansımız..umarım koltuğunda uzun yıllar kalır..yoksa bu futbol aklıyla işimiz zor...
siktimin sözlüğünde toplam 3 yazar var..ama olsun yazayım dedim...
selam ve vanda naranın memeleriyle kalın.hoşça kalın
teteler,zahalar,ziyehler..millet geldiklerinde aklını kaçırdı.hatırlayın.ilk gün ben dedim.hepsi bok gibi ..gördüler sonra o yıldızları..
şimdi sane onlar gibi çöp değil...ama 30 yaşında kanat oynucak..teteden bin kat iyidir okey.ama çokda delirmeyin aq..yang boysa falan inşşallah bidaha gelir gene çakarlarsa bize görürsünüz dünya devi geseyi..bi numarası yok..geçen senede çok kayıp maçı var...
sane kötü demiyom.ki daha dolu kişi gelcek gidecek..tek onluk iş değil.
diyomki gs aslında gerçekten çok boktan transferler yapıyo..parayı bayıldığı oyunculardan ikardi dışında verim alamadı.bedavaya oynattığı joket türkler kurtardı takımı.önce keremler sonra barış sonra yunuslar...ama zahalar değil..zaniolo değil..bak alan yok adamı..
kimi alacaklar sanıyonuz...yiyosa boeyi geri alsınlar.40 verip getirsinler razıyım bak.ama olmaz düşük aykulu galatasaray taraftarı beğenmez.sağa beke o para verilirmi der.sonra sıparta prag çıkar senin sağ bekin barışa tecavüz eder..anlamazssın sebebini.bek değil çünkü adam.
sağ beke boey.osimen kadar önemli.az alkmar sikip öldürürken sahadaydı bu adam.ama sağ bejk yoktu o maçta..ama mal diyom ya mal..taraftarda yöneticide en ufak bilgye sahip değil...daha forvet peşinde..
osimense tesadüfdü..alamazlarsada kızmam.o bikere olur..bitti gitti.bu mallar şimdi olmucak osimen için son güne kjadar bekler aq..
fenerli olsaydım o sene bu sene derdim.barışın kamasını sanenin gelmesine 50 kere tercih ederdim mesala.barış kalacaksa bak sane çok daha iyi olur.çünkü sezon içinde çok kaybolan bi adam sane 30 yaşında ve kanat oynuyo.kanat oyuncuları hep genç ve dri olmaları beklenir.stoper değil bu 38 e kadar oynasın dimi.
kaleciye gerek yok.varda yok.para lazım.idare eder o çocuk.hem türk..
forvetede gerek yok.ikardi sağlamsa tabi..
boeyi geri getirin.
sançezin yanına aynuı canavlıkta bi stoper alın
sara malını araplara falan kitlemeye çalışın.ondan gelen parayla adam gibi bir ortasaha alın
3 tane transfere ve saranın göndrerilmesine ihtiyaç var..
ama gidip 3 tane forvet alıp bide kaleci alıcanız..
inşallah şl de çok zayıf rakipler gelir ve onlar bize tecavüz ederken düşük aykulu cinson taraftarı gereçeğin farkına varır...
okan hoca değil.dursunda başkan değil...fener o kadar malki biz kendimizi bişi sandık..
hepsi bu....
yalanmı...,
inşşşallah ballı bir gruba düşerirz..bak bakalım napıyolar orda...
sağ bek,stoper,sarayı değiştir...hepsi bu aq...
ama osimeni son güne kadar bekleyip alamıcaklar.sonra gene gelsin zahalar gitsin teteler aq davarları...
ali koç o kadar balonki şu takımı geçemiyo.o adam en büyük şansımız..umarım koltuğunda uzun yıllar kalır..yoksa bu futbol aklıyla işimiz zor...
siktimin sözlüğünde toplam 3 yazar var..ama olsun yazayım dedim...
selam ve vanda naranın memeleriyle kalın.hoşça kalın
umarım cl de yine fark yerlerde bizede eğlençe çıkar. bekliyoruz..
futbolun futbol olduğu, tüm insanlığın final maçlarına kitlendiği hayatın güzel olduğu o yıllarda real madrid'in el galacticos ünvanını en çok hak ettiği o dönemlerde real madrid gibi bir devi yenerek kültürel bir yayılım yapmış kulüptür.
türkiye'nin en çok taraftarı olan ve dünyada en çok tanınan kulübü olmasının yanı sıra;
tüm doğu ülkelerinin, islam ülkelerinin, afrika ülkelerinin idol takımı olmuş; avrupa'daki yüzü olmuştur.
çünkü tüm bu doğu coğrafyalarında yenilmez denilen, yıkılmaz denilen avrupalıyı bir türk-islam ülkesi ekibi devirmiş ve şampiyon olmuştur.
işte bu yüzden afrika'nın en ücra köşelerinde bile bugün hala galatasaray formalı insanlar var ve belki bu kıtada en çok giyilen forma dahi galatasaray'ın.
türkiye'nin en çok taraftarı olan ve dünyada en çok tanınan kulübü olmasının yanı sıra;
tüm doğu ülkelerinin, islam ülkelerinin, afrika ülkelerinin idol takımı olmuş; avrupa'daki yüzü olmuştur.
çünkü tüm bu doğu coğrafyalarında yenilmez denilen, yıkılmaz denilen avrupalıyı bir türk-islam ülkesi ekibi devirmiş ve şampiyon olmuştur.
işte bu yüzden afrika'nın en ücra köşelerinde bile bugün hala galatasaray formalı insanlar var ve belki bu kıtada en çok giyilen forma dahi galatasaray'ın.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar