bugün

/887
Su sıralar can simidi olarak bruma ve Sinan gümüş e sarilmis, Hala transferleri bitirememis takımım.

Inatla ürün almamaya devam.
http://fs5.directupload.n...mages/160730/bzuodhhv.png
adamlar yeni sezona girerken gidip en iyi takımlarla oynuyorlar ki, sezona nasııl galibiyetsiz ve moral olarak çökmüş ve taraftardaki beklentiyi de sıfıra çekeriz tarzında bir düşünce ile başlamış takım.

5-4-6-6-7 yiye yiye taraftarı iyice küstürüp tepkilerin önüne geçecekler sanırım.
Bir fenerbahçeli olarak maçı izledim de forvetleri olmamasına rağmen fena top oynamıyorlar.Toparlamışlar baya.Skor önemli değil.
Dun macta ozelliklenilk yari iyi pas yapip istedigi oyunu oynayan bir takim vardi. Sanirim hazirliklar sadece ilk yariyi cikarabilmis...

Bunun disinda takima geldiginden beri izledigim en kotu musleraydi.

Yedigi hemen hemen her golde hataliydi..

Insallah kotu baslayip iyi goturme aliskanligini surdurur..
geçen sezon yaşamış olduğu çöküntüye bu sezon uğramayacak olan takımdır.
Son hazırlık müsabakalarına bakıldığında savunmasının hala beş para etmez olduğu gün gibi orada olan takım. Orta saha iyi hücum baya iyi, kaleyi biliyorsunuz zaten.
bir istanbul takımıdır. mali zorluklar nedeniyle bulunduğu mazilik stadı boşaltmıştır.
Cemaatçi futbolculara sahiptir. Evet.
Temmuz sonu itibariyle hazırlık maçlarını tamamlayan takım.
Futbolda nostalji -

https://youtu.be/lc338Xx_BzE
Gaassaray'dır.

Gaassaray'ımdır.
(bkz: evet belhanda fenerbahçe de)
(bkz: bomba patladı robben istanbul da)
La amk baris ayhan mustafali sezonda bile hazirlik kampindan beri takip ettigim caanim takimimi bu sezon tatildi, darbeydi, tasinmaydi derkene takip edemedim ya la. Hemi de ben rikerink ve genclerden brumadan, sinandan falan cok umutluyum anasini satiim. Basini kacirinca da keyfi olmuyo ya ama du bakalim hayirlisi, pesindeyiz.
Yaraticilikmis! Ulan sanki hepiniz sekspirsiniz amina basayim ya.
avrupa kupalarında fc dalyarrak cikmis hayirli olsun *
Beni cildirtmak uzere olan takımım.onlarca piyasa da boşta oyuncu varken 8 milyon euroyu eren ve serdar azizé gomdu,bu adamları seneye satmaya kalk 3 milyon vermezler ikisine,alex telles takımdan 6.5 milyona gitti ve kalsa belki bruma gibi patlama yapabilirdi,José Rodriguez gibi boş bir oyuncu bile 2 milyon kazandırdı galatasaraya giderken ama siktigimin klübü hala türkiye liginde 1 sezon parlayan turklere para yediriyor,bir komisyon olayı donmemesiné ihtimal yok,siktiniz klübü adamlar 600 bine adriano getirdi,biz 4 milyon+3 oyuncuya serdar aziz..
Bir fenerbahçeli olarak türkiyenin en başarılı futbol kulübüdür galatasaray ama daha büyük bir spor kulubü değildir.
kendi şehrimin maçlarına gitmeye alıştıkça , desteklemekten uzaklaştığım bir dönem fanatiği olduğum futbol takımı.
Bir beşiktaşlı olarak söylüyorum ülkemizin avrupa futbolundaki gururu dışa açılan kapısı olmuştur.
Sevdanın ikinci adı.
6 senedir sampiyonlar ligine gidemeyenlere ya da gidip de 8 yiyenlere dert olmus turkiyenin en buyuk kulubu.

Sahi miroslav stoch futbolu birakacak adam hala sampiyonlar ligi muzigini fb formasi altinda sahada dinleyemedi ya la , allah bilir daha guzel kayalim diye cimleri sulatan romantizmi arttirip isiklari kapatan fb yonetimi arada sirada topculara moral olsun diye tesislerde cl muzigi caliyordur aq ahahah.

Aslanim kukremeye baslayacak diye odunuz kopuyor dimi aq kuslari sizi.
Muslera-Linnes-chedjou-serdar-carole-tolga-sneijder-selçuk-podolski-bruma-eren şeklinde bir as kadro ile gelecek seneye başlayacak gibi duran takım,kaliteli ön libero ve sağ bek olmadan işimiz zor.
türkiye'ye şikeyi getiren takım. evet.
Dursun özbek ile devam edildiğinde 2 3 seneye kalmadan bir akhisar belediyeden farkı kalmayacak gidişat ve izlenen transfer politikası yönetiliş biçimi berbat.
© copyright 2005 - 2026