bugün
- tembel ve çalışmayan insan14
- manyak olmaya karar verdim9
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- velvet vs nervio19
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- otel odasında ölmekten korkmak3
- kıbrıs barış harekatı3
- otomobile ek vergi5
- velvet12
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- cunda adası3
- nervio11
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- blok33
- slavko vincic15
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- yazık oldu yarınlara4
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- pahalılığın çaresi3
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- true hanın gazabı9
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ivrindi kuzu2
- tememda kenka nalaka10
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- kitap alıntıları5
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
Türkiye'nin en büyük takımı.
ooo cim bom alırım 4 da.... taam la taam yapmayacam.
3 büyük takımda ''741'' sayfa ile en çok entry girilen takım. beşiktaş 630, fenerbahçe 640'ta...
Yemin ediyorum şu defans ile yer yüzünde gol yemeyecegi takım yoktur. Gecen sene balçova dan içerde dışarda gol yemistik, bu sene de kaldığımız yerden Kastamonuspor ile devam ediyoruz. Gecen seneden beri defansa transfer diye yirtiniyoruz ama dinleyen yok. Neymis sorunu icimizde cozecekmisik.. Amatör küme takımı koy karşımıza o bile gol atar amk. 10 tane yer ama en az bir tane atar..
Ulan göt götoğlu hep senin sikik transfer politikan yuzunden bunlar.
Ulan göt götoğlu hep senin sikik transfer politikan yuzunden bunlar.
Bugün tribünden seyrettiğim maçta hakemin eyyamıyla maçı göte bala kazanmış takım.
Bu kadar ezik olduklarını tahmin etmemiştim.
Bu kadar ezik olduklarını tahmin etmemiştim.
Takımla beraber keşke şu yönetim kurulu üyelerine bi el atıp yaş ortalamasını düşürse. Adamlar muhabbet için oy kullanmaya geliyolar, ellerini kaldırana kadar da akşam oluyo zaten. Sizin olmanız yetmemiş gibi takımı da prostat ettiniz, akamıyoruz lan.
gitmesi gerekenler: koray günter, tarık çamdal, jem paul karacan, umut bulut, semih kaya, hakan balta, jose rodriguez, emre çolak, bilal kısa, hamit altıntop.
gelmesi gerekenleri daha sonra ekleyeceğim.
gelmesi gerekenleri daha sonra ekleyeceğim.
Tahammülsüz, sabırsız, kötü günde kaybolan bir taraftar çoğunluğuna sahip kulüp. Isimler gider, Galatasaray ve Galatasaraylılık kalır. Gerçek galatasaraylı da kadroda kim olursa olsun desteğini sürdürecektir. Fenerbahçe ve Beşiktaş bile toparlandıysa Galatasaray hayli hayli toparlanır. Kimsenin şüphesi olmasın.
sefasında da cefasında da.
arada bir kötü sezon geçirir, ama sonraki sezonda bilezik gibi geçirir.
ulan helal olsun dursun ve tayfasına puan farkı 4 iken ve şampiyonlar liginde hala umut varken hamzayı şutladı da ne oldu şimdi denir buna, ıkına ıkına avrupa ligine kalabildin, ilk yarıyı liderden 4-5-9 değil 11 puan geride kapıyorsun. hamza kalsaydı tablo bundan daha kötü olamazdı büyük ihtimalle en azından puan farkı bundan düşük olur hala şampiyonluk iddian olurdu. ey dursun para yok para yok diye ağlıyorsun da seneye şampiyonlar ligine gidemeyeceğiz farkında mısın? en sağlam para kaynağın elden gidiyor şu anda. yazık lan yazık!
Size söz veriyorum bahar tekrar gelecek mayısta kupalar müzeye gelecek sözünün sahibi olan dünya futbol tarihine maal olmuş efsanevi kulüp.
Sezon sonu galatasaray şampiyon olacak hepimiz bayraklarla floryaya yürüyecegiz ben inanıyorum sizlerde inanın arkadaşlar takımımızı yanlız bırakmayın.
Sezon sonu galatasaray şampiyon olacak hepimiz bayraklarla floryaya yürüyecegiz ben inanıyorum sizlerde inanın arkadaşlar takımımızı yanlız bırakmayın.
Bebegim takim. Bugun en birinci bebegim.
bu kadronun ligi götüremeyeceği ayan beyan ortadaydı. bonservisi elinde olan birkaç kaliteli futbolcu ve kadrodaki üst düzey yıldızlardan yeni bir iskelet oluşturulmalıydı. o zaman burak da, selçuk da hatta sabri bile bu takımda sırıtmazdı. hamit, umut, tarık, koray yollanmalıydı.
ikinci yarıda denayer ve donk'un katılımıyla ve eğer bulunabilirse kaliteli bir forvet ve kaliteli bir kanatla yine futbol oynamaya başlayacağız. ama bu kadroyla gitmeyeceği en başından belliydi. daha kadrosu oturmamış, doğru düzgün top oynayamayan fener bile bu takımı ezdi sezon başında, sahaya gömdü. kaleye şut atamadık. 3 kupalı kadro bu... beşiktaş zaten sikti attı. mesele şampiyon olmak değil. derbilerde bu kadar ezildikten sonra şampiyon olmayalım bence.
yönetim ve teknik heyet bu takımın bir sezonunu göz göre göre sattı. ama kayıp bir sezon olmayacak. beşiktaş 4 yıldır yapılanıyor. genç ve çok yetenekli bir kadrosu var ve işler iyiye gidiyor, kadroya takviyeler yapılacak. fenerbahçe gözünü dünya yıldızlarına dikebiliyor, alay edercesine cimbomla. ki bi iki star daha alacaklardır diye düşünüyorum yeni sezonda.
bizde ise iş yapan adamlar neredeyse tükenmenin eşiğine geldiler. burağın zaten psikolojisi kırılgandı şimdi yaşla beraber fiziği de iyice kırılganlaştı. selçuk iyice bitti ki ayakta kalabilmek için kendisine fazlaca yükleniyor, bu yüklenme de oyun zekasını düşürüyor. ortada çok yalnız. geri dörtlü evlere şenlik. ayakta kalan tek adam hakan, o da kırkına merdiven dayadı. umut veren denayer oynayamadı bile, sezon sonu zaten gidecek. sneijder hala taş gibi ama o da yaşlandı. yasini falan saymıyorum bile. podolski fena değil ama işleyen bir takımda el freni olarak karşımıza çıkabilir.
melo'yu sattıkları gün şampiyonluğu da sattılar. bu takımın, bu kadronun bir artısı vardı. o da kupa canavarı olmaları, turnuva takımı olmalarıydı. geçen sene bizi şampiyon yapan da buydu. fenerdeki lider futbolcular sıçtı sıvadı. emre volkan caner, medya önünde iyice yıprandılar. ki melo da iyi oynadı onlarla. şampiyonluk motivasyonlarını devam ettiremediler. halbuki oldukça rekabetçi topçulardı. beşiktaşsa ligin en iyi futbolunu oynayıp tecrübesizlikten sonunu getiremedi. ama bu bence beşiktaş için umuttu. genç kadrosu işin tadını aldı, ama ağzının payını da aldı. akıllandılar. bu sene sezon sonuna doğru çok daha dirayetli olacaklardır. geçen seneki gibi haybeye puan kaybetmeceklerdir ki kaybetseler bile ertesi haftaya daha bilinçli çıkacaklardır.
selçuk, burak, melo, şino, muslera, hakan, kepaze de olsa sabri hep şampiyonluğu bilen, o yolda defalarca yarışmış adamlardı. fener ve bjk'nin sıçıp sıvadığı yerde ipi göğüslemeyi iyi becerdiler. ama götüm götüm. belliydi ite kaka olduğu.
tamam şampiyon olmayalım, ilk üçe girmeyelim. ama şu kadroyu bi yenileyin amk. hamiti, umutu, sabriyi bi satın siktiredin. 10 milyon euro maaş alıyor bunlar. aytaç kara'yı, okay yokuşlu'yu bolluğa rağmen trabzon alıyor. galatasaray niye almıyor. beşiktaş 21 yaşındaki çocuklarla şampiyonluğu kovaladı. galatasaray niye denemedi bunu. genç almazsın, bonservisi elinde star almazsın hiçbir bok almazsın, almadığın gibi bi de elindekileri satarsın e ne bok bekliyon amk bu takımdan. oyuna tarık giriyor ya. tarık giriyor. forvet yoktu pino oynadı. mustafa sarp şimdiki selçuktan aşağı değildi. sneijder, muslera, poldi gibi yıldızlara bu kadro yakışmıyor abi, insaf. devre arası transfer yaptılar yaptılar. tutmazsa işimiz gerçekten çok zor. gelecek sezonun hamlelerini şimdiden planlayıp transfer edilecek oyuncularla görüşmelere hemen bugün başlanmalı. yoksa gelecek parlak durmuyor.
ikinci yarıda denayer ve donk'un katılımıyla ve eğer bulunabilirse kaliteli bir forvet ve kaliteli bir kanatla yine futbol oynamaya başlayacağız. ama bu kadroyla gitmeyeceği en başından belliydi. daha kadrosu oturmamış, doğru düzgün top oynayamayan fener bile bu takımı ezdi sezon başında, sahaya gömdü. kaleye şut atamadık. 3 kupalı kadro bu... beşiktaş zaten sikti attı. mesele şampiyon olmak değil. derbilerde bu kadar ezildikten sonra şampiyon olmayalım bence.
yönetim ve teknik heyet bu takımın bir sezonunu göz göre göre sattı. ama kayıp bir sezon olmayacak. beşiktaş 4 yıldır yapılanıyor. genç ve çok yetenekli bir kadrosu var ve işler iyiye gidiyor, kadroya takviyeler yapılacak. fenerbahçe gözünü dünya yıldızlarına dikebiliyor, alay edercesine cimbomla. ki bi iki star daha alacaklardır diye düşünüyorum yeni sezonda.
bizde ise iş yapan adamlar neredeyse tükenmenin eşiğine geldiler. burağın zaten psikolojisi kırılgandı şimdi yaşla beraber fiziği de iyice kırılganlaştı. selçuk iyice bitti ki ayakta kalabilmek için kendisine fazlaca yükleniyor, bu yüklenme de oyun zekasını düşürüyor. ortada çok yalnız. geri dörtlü evlere şenlik. ayakta kalan tek adam hakan, o da kırkına merdiven dayadı. umut veren denayer oynayamadı bile, sezon sonu zaten gidecek. sneijder hala taş gibi ama o da yaşlandı. yasini falan saymıyorum bile. podolski fena değil ama işleyen bir takımda el freni olarak karşımıza çıkabilir.
melo'yu sattıkları gün şampiyonluğu da sattılar. bu takımın, bu kadronun bir artısı vardı. o da kupa canavarı olmaları, turnuva takımı olmalarıydı. geçen sene bizi şampiyon yapan da buydu. fenerdeki lider futbolcular sıçtı sıvadı. emre volkan caner, medya önünde iyice yıprandılar. ki melo da iyi oynadı onlarla. şampiyonluk motivasyonlarını devam ettiremediler. halbuki oldukça rekabetçi topçulardı. beşiktaşsa ligin en iyi futbolunu oynayıp tecrübesizlikten sonunu getiremedi. ama bu bence beşiktaş için umuttu. genç kadrosu işin tadını aldı, ama ağzının payını da aldı. akıllandılar. bu sene sezon sonuna doğru çok daha dirayetli olacaklardır. geçen seneki gibi haybeye puan kaybetmeceklerdir ki kaybetseler bile ertesi haftaya daha bilinçli çıkacaklardır.
selçuk, burak, melo, şino, muslera, hakan, kepaze de olsa sabri hep şampiyonluğu bilen, o yolda defalarca yarışmış adamlardı. fener ve bjk'nin sıçıp sıvadığı yerde ipi göğüslemeyi iyi becerdiler. ama götüm götüm. belliydi ite kaka olduğu.
tamam şampiyon olmayalım, ilk üçe girmeyelim. ama şu kadroyu bi yenileyin amk. hamiti, umutu, sabriyi bi satın siktiredin. 10 milyon euro maaş alıyor bunlar. aytaç kara'yı, okay yokuşlu'yu bolluğa rağmen trabzon alıyor. galatasaray niye almıyor. beşiktaş 21 yaşındaki çocuklarla şampiyonluğu kovaladı. galatasaray niye denemedi bunu. genç almazsın, bonservisi elinde star almazsın hiçbir bok almazsın, almadığın gibi bi de elindekileri satarsın e ne bok bekliyon amk bu takımdan. oyuna tarık giriyor ya. tarık giriyor. forvet yoktu pino oynadı. mustafa sarp şimdiki selçuktan aşağı değildi. sneijder, muslera, poldi gibi yıldızlara bu kadro yakışmıyor abi, insaf. devre arası transfer yaptılar yaptılar. tutmazsa işimiz gerçekten çok zor. gelecek sezonun hamlelerini şimdiden planlayıp transfer edilecek oyuncularla görüşmelere hemen bugün başlanmalı. yoksa gelecek parlak durmuyor.
2015-2016 sezonu ilk yarısını lider beşiktaş'tan tam 11 puan geride bitiren vasat takım. üzerinde sarı kırmızı forma olmasa seyredilmeyecek kadar ruhsuz oynayan bir zamanların avrupa fatihi. muslera ve sneijder hariç komple yenilenmesi gereken beceriksizler topluluğu. eskiden gol yediği zaman daha hırslı oynayıp yenmek için elinden geleni yapan futbolcular, şimdi ne bok yapacağını bilmiyor.
tarihinde bu kadar saçma bir kadro görmedim. gol yedikten sonra ne yapacağını şaşırıyorlar. anında moralmen çöküyorlar. bir de profosyonel olacaklar;
örneğin beşiktaş golünden sonra santra;
http://www.gfycat.com/EsteemedShamelessIbizanhound
beceriksiz herifler.
tarihinde bu kadar saçma bir kadro görmedim. gol yedikten sonra ne yapacağını şaşırıyorlar. anında moralmen çöküyorlar. bir de profosyonel olacaklar;
örneğin beşiktaş golünden sonra santra;
http://www.gfycat.com/EsteemedShamelessIbizanhound
beceriksiz herifler.
her sezon istediği transferi yapan, manchester city" nin ingiltere" de, psg" nin fransa" da sebep olduğu, maddi avantajdan kaynaklanan, dengesiz rekabeti getiren fenerbahçe ve 4 senedir zorla sempati kazandırılmaya çalışılması artık kabak tadı veren beşiktaş" a ve maddi imkansızlıklara rağmen yine de savaşmaya devam eden kulüp.
tahammülsüz, sabırsız, kötü günde kaybolan taraftarına, camiasına rağmen hala bir şeylerin savaşını veriyor olması güzel bir şeydir. kimse de aksini iddia edemez.
tahammülsüz, sabırsız, kötü günde kaybolan taraftarına, camiasına rağmen hala bir şeylerin savaşını veriyor olması güzel bir şeydir. kimse de aksini iddia edemez.
Biz bu takımı en kötü olduğu 2011'de bile sevdik. Bu basiretsiz yönetim gider , umut , sabri gibi para düşkünü emek fukaralarından da temizlenir.
Yine geriye Galatasaray kalır. O da bizimdir.
Varsın şampiyon olmasın.
Yine geriye Galatasaray kalır. O da bizimdir.
Varsın şampiyon olmasın.
Takımın komple revize edilmesi gerekiyor. Gelecek vadeden gençler, çeju, sino, poldi ve muslera hariç hepsi gönderilmeli. Özellikle su hamit denilen herif hemen defolup gitsin. Adam resmen kulubun kadrolu sakat personeli oldu.
11 puan geride olmasına rağmen dillerden düşmemekte. çünkü biliniyor ki 11 puan farkı kapatacak bir takım varsa o da galatasaray'dır.
bu sezon başarısız olması gerekiyordu. tüm planlar ona göre yapıldı. son 4 sezonda 3 şampiyonluk amk boru mu?
dışardan çok içerden bu çıkışın önü kesilmesi gerekiyordu. kesildi de.
şimdi sezon sonu bu tabloyu perde arkasında hazırlayanlar yeni kurtarıcılar tayin edecekler. her zaman yaptıkları gibi.
dışardan çok içerden bu çıkışın önü kesilmesi gerekiyordu. kesildi de.
şimdi sezon sonu bu tabloyu perde arkasında hazırlayanlar yeni kurtarıcılar tayin edecekler. her zaman yaptıkları gibi.
ekşi de kurtulamadık, burda da mı buldun bizi beach boy ! amınakoyim işsiz misiniz nesiniz ya.
önceliği tekrar potaya girene kadar şampiyonluk olmamalı. bence taraftarın anlayışlı olması gereken bir sene.
4 yılda 3 şampiyonluk gören bir takımın yorulması ve revizyona girme gerekliliği çok normaldir.
başında işinin ehli bir hoca var. 30 küsür yaşında adamların peşinde koşmuyor, önümüzdeki yılları düşünüyor.
sabredilmeli. fedakarlık yapan sadece galatasaray değil. beşiktaş ve fenerbahçe de ciddi konularda fedakarlıklar yaptılar.
biz sıramızı hep savdık. artık deniz bitti. bir takım idari hatalar olmasa bu sene de yarışta olurdu, iddialı da olurduk. ama bu hatalar yapıldı. bence yönetim de hamza da suçludur.
bunlara ağlamakla bir yere varılmaz. bu devir kapandı. dursun özbek allem edip kallem edip transfer için iş görecek bir kaynak buldu deniliyor.
halihazırda türkiye'nin en başarılı takımı galatasaray. karalar bağlayıp, duygusal takıntılarla veryansına devam etmektense hocaya güvenerek önümüzdeki yıl için yola erkenden çıkılması gerektiği kanaatindeyim.
imkansız diye bir şey olmasa da galatasaray'ın bu kabuk değişimine bir şampiyonluktan çok daha fazla ihtiyacı var.
önceliğimiz başarılı bir kadro mühendisliği, tekrar özgüven kazanma, sistemi oturtma, güzel futbol ve sonrasında başarı olmalı.
4 yılda 3 şampiyonluk gören bir takımın yorulması ve revizyona girme gerekliliği çok normaldir.
başında işinin ehli bir hoca var. 30 küsür yaşında adamların peşinde koşmuyor, önümüzdeki yılları düşünüyor.
sabredilmeli. fedakarlık yapan sadece galatasaray değil. beşiktaş ve fenerbahçe de ciddi konularda fedakarlıklar yaptılar.
biz sıramızı hep savdık. artık deniz bitti. bir takım idari hatalar olmasa bu sene de yarışta olurdu, iddialı da olurduk. ama bu hatalar yapıldı. bence yönetim de hamza da suçludur.
bunlara ağlamakla bir yere varılmaz. bu devir kapandı. dursun özbek allem edip kallem edip transfer için iş görecek bir kaynak buldu deniliyor.
halihazırda türkiye'nin en başarılı takımı galatasaray. karalar bağlayıp, duygusal takıntılarla veryansına devam etmektense hocaya güvenerek önümüzdeki yıl için yola erkenden çıkılması gerektiği kanaatindeyim.
imkansız diye bir şey olmasa da galatasaray'ın bu kabuk değişimine bir şampiyonluktan çok daha fazla ihtiyacı var.
önceliğimiz başarılı bir kadro mühendisliği, tekrar özgüven kazanma, sistemi oturtma, güzel futbol ve sonrasında başarı olmalı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar