bugün
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez7
- hangi sözlük kızısın7
- erkekler neden evlenmek ister9
- mazotun yarım litresi 50 tl16
- para yok huzur var4
- ateist5
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- kürdü sevin21
- hangi winx kızısın4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya10
- boğazını tutamayanların sır da tutamaması3
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek3
- hukukun üstünlüğü ve türkiye2
- güne almanca bir cümle bırak11
- arabesk sefilliğe övgüdür ve teslimiyettir3
- boyun tutulması4
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı4
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı16
- kölelik yevmiyesi2
- mazot 100 tl oyunuzu hırsızlara verin2
- akın gürlek2
- saddam hüseyin8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- vermio6
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- hava muhalefeti6
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- yazarların öğle yemekleri3
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- tulumba tatlısı5
- çözüm süreci2
- gecenin korkunç yaratıkları7
- çakmak hırsızlığı2
- iblis'in sesini duymak14
- grup yorum uğurlama3
- vermio vs nervio3
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- çocukken en sevilen çizgi film2
- mazotun litresi 101 lira35
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- kanadalı ünlüler10
- 28 bine çalışmak9
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- ezik erkek psikolojisi2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- beni kaybettin diyen erkek14
- amerika5
dün akşam iki defa vurdurmuş fransız takımı.
yönetimdeki çakallardan, burak gibi oyunculardan sonra bin beter olmasını dilediğim eski futbol takımım. muslera da bırakıp gitse keşke şunları.
işlerin hiç de iyi gitmediği takım, takımım. büyük hedeflerin varsa, büyük düşünmek zorundasın. bu iş artık tek bir hava topunu dahi indiremeyen burak yılmaz ve rakip ceza sahasında topu ceza sahası dışındaki rakibe pas atan umut bulut ile olmaz. galatasarayın ezelden beri iki sorunu vardı. birincisi ön libero, ikincisi de santrafor. melo libero olayını tamamen kapatmış, sıkıntımız gol yollarında olmaya başlamıştı.
dün burak sakatlandı, ki ben zerre kadar inanmıyorum onun sakatlandığına. bonservis bedelini düşürmemek adına bıraktı maçı. galatasarayı gole götürecek adam yok. kalmadı, umut ve burak kendilerini yavaş yavaş bitiriyorlar. alternatif bir yabancı santrafor takıma şart. takımı ateşlendirecek tek bir futbolcu dahi yok bunu dün görmüş olduk. muslera'ya nazar falan mı değdi orasını bilmiyorum ama 15 lig maçında 20 gol yemek öyle her kalecinin harcı değil. eleştirilen tolga zengin dahi ligde 10 gol yedi. umarız ki, silkelenip kendine gelerek tekrar o istediğimiz oyunu saha yansıtabilir futbolcular.
ha bir de, sabri sadece koşuyorsun be kardeşim.
dün burak sakatlandı, ki ben zerre kadar inanmıyorum onun sakatlandığına. bonservis bedelini düşürmemek adına bıraktı maçı. galatasarayı gole götürecek adam yok. kalmadı, umut ve burak kendilerini yavaş yavaş bitiriyorlar. alternatif bir yabancı santrafor takıma şart. takımı ateşlendirecek tek bir futbolcu dahi yok bunu dün görmüş olduk. muslera'ya nazar falan mı değdi orasını bilmiyorum ama 15 lig maçında 20 gol yemek öyle her kalecinin harcı değil. eleştirilen tolga zengin dahi ligde 10 gol yedi. umarız ki, silkelenip kendine gelerek tekrar o istediğimiz oyunu saha yansıtabilir futbolcular.
ha bir de, sabri sadece koşuyorsun be kardeşim.
transfer dönemine geri saralım.
şu takımda telles, bruma, amrabat gönderilmemiş olsa ve bedava transferden de stephane mbia alınsa şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk.
kalede zaten sıkıntı yok, sağ beke koy denayer'i. stoper ikisi balta chedjou götürüyor zaten. sol beke en azından belli bi düzeyi olan alex telles'i yerleştir. yap orta sahayı selçuk-mbia. açıklara koy amrabat-bruma-yasin'den istediğin ikiliyi. sneijder'in yeri belli. forvette de podolski-burak dönersin nasıl istersen. taş gibi de takım olur. sabri'yi, tarık'ı, umut'u, olcan'ı çolak'ı, sepetlersin. bilal'ı, jem'i almana gerek olmaz zaten. yedek kulübünde de lazım olduğunda en kötü ihtimal bruma, burak, semih, sinan gümüş gibi hamle yapabileceğin adamlar olur. rahat. ama işte ne kadro mühendisliği, ne yöneticilik vasfı bulunmadığı için anca eşe dosta akrabaya peş keş çekerler bunlar.
şu takımda telles, bruma, amrabat gönderilmemiş olsa ve bedava transferden de stephane mbia alınsa şu an bambaşka şeyler konuşuyorduk.
kalede zaten sıkıntı yok, sağ beke koy denayer'i. stoper ikisi balta chedjou götürüyor zaten. sol beke en azından belli bi düzeyi olan alex telles'i yerleştir. yap orta sahayı selçuk-mbia. açıklara koy amrabat-bruma-yasin'den istediğin ikiliyi. sneijder'in yeri belli. forvette de podolski-burak dönersin nasıl istersen. taş gibi de takım olur. sabri'yi, tarık'ı, umut'u, olcan'ı çolak'ı, sepetlersin. bilal'ı, jem'i almana gerek olmaz zaten. yedek kulübünde de lazım olduğunda en kötü ihtimal bruma, burak, semih, sinan gümüş gibi hamle yapabileceğin adamlar olur. rahat. ama işte ne kadro mühendisliği, ne yöneticilik vasfı bulunmadığı için anca eşe dosta akrabaya peş keş çekerler bunlar.
şike davasında rüşvet vererek tutuklanmayı önleyen asıl şikeci kulüptür. bunların böyle çalışması normal.
http://www.milliyet.com.t...kulubunun-gundem-2164308/
http://www.milliyet.com.t...kulubunun-gundem-2164308/
Bu kadro fatih terim, mancini, prandelli, Hamzaoğlu'nu harcamış ve inanıyorum nihayetinde Mustafa Denizli'yi harcayacak virüslere sahip. Bunu kimse göremiyor.
Burak, Selçuk, Sabri, Umut gitmedikçe bi bok olmayacak.
Burak, Selçuk, Sabri, Umut gitmedikçe bi bok olmayacak.
herkesi kıskandıran bi takım lalalaalalaaa ooo cimbombomm.
erkek basketbol takımı eurocup grup aşamasını lider tamamlayarak bir üst tura yükseldi.
Profesyonel gibi gozuken ama safkan amatorler tarafindan yonetilen sevmedigim bir camiya.
Son 20 yılda yaptıkları ile mükemmel bir takım olduğunu ve olabilecek yer yenilgi beklenti ile sorunları doğuran takım.
We are the best.
We are the best.
Devre arasında
bir stoper
bir ön libero
bir forvet
ve sağbek (grosskross,kalırsa gerek yok )
şikecilerin hepsini dağıtacak takımım..,
bir stoper
bir ön libero
bir forvet
ve sağbek (grosskross,kalırsa gerek yok )
şikecilerin hepsini dağıtacak takımım..,
seni seveni senden çok seviyorum galatasaray.
bugün de puan kaybederse yönetiminin ciddi sıkıntıya gireceği takım.
ha beter olsunlar o ayrı.
ha beter olsunlar o ayrı.
Garibim musleranın tek başına sırtladığı vasat takımdır.
Forvete damiao (ismi yanlış yazmış olabilirim).
orta sahaya ryan donk
stoper iyi biri
sağbeke grosskross olursa ,bjk ile puan farkını kapatacak hatta önüne geçip şampiyon olacak takımım...
orta sahaya ryan donk
stoper iyi biri
sağbeke grosskross olursa ,bjk ile puan farkını kapatacak hatta önüne geçip şampiyon olacak takımım...
hamza bu takımı enkaz halindeyken nasıl ilk üçe taşımış.Tebrik etmek lazım.
ya arkadaş 4 senede 3 defa şampiyon oldular, bildiğin anlamda kalecinin önünde stoper filan yok, resmen stopersiz oynuyorlar. sen anla ligimizin kalite!sizliğini... dediğimiz takımdır.
başkan özbek, (bkz: stoper al stoper)
başkan özbek, (bkz: stoper al stoper)
takim tutmaktan, fanatizmden, zerre hazzetmeyen sahsimin sempati duydugu spor kulubu.
Taraftarı hayal dünyasında yaşayan, Hala daha mustafa hocanın faydasını görmeye başladık, başkan stoper alsın falan dediği takım.
Galatasaray battı arkadaşım
Battı... Arslanı kurtarmak için feda yetmeyecek, ultrafeda falan lazım olacak. taraftar bunu ne zaman farkedecek bekleyip göreceğiz.
Galatasaray battı arkadaşım
Battı... Arslanı kurtarmak için feda yetmeyecek, ultrafeda falan lazım olacak. taraftar bunu ne zaman farkedecek bekleyip göreceğiz.
bir sezon şampiyon olamayacak diye iflası ilan edilen takım. bu takım ne badireler atlatmış bu ne ki. bakkalı da sepetler yolumuza bakarız yine.
Türkiye'nin en büyük takımı.
ooo cim bom alırım 4 da.... taam la taam yapmayacam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar