bugün

/886
bir adet "aşşağılık adam" barındırır. senin allah belanı versin lan!

(bkz: sabri sarıoğlu)
Evi arabayi satip su takima dani alves alinabilirdi. Hadi o olmadi maxi pereirayi kapatabilirdik.

Stoperi de, santraforu da bir sekilde kotaracagiz belli de amina koyim su sag kanat ebemizi sikecek, bonservisi elindeyken kacan sag bekler de hata gibi, aptallik gibi degil ihanet gibi aq. Kaliteli bi sag bek hem savunmada hem hucumda inanilmaz bi pas alternatifi olurdu su takimda, buraktan alamadigimiz pas katkisini ayagi duzgun, dogru yerde bindiren bi bekten alabilirdik. Yazik oldu, simdi katkiyi birak amk sag bekin yedirdigi golleri cikarabilmek icin oynayacagiz. Bu sezon hazirlik maclarindan beri yedigimiz tum goller nerdeyse ordan geldi.
real madrid karşısında iyi top oynadılar. ikinci bile olsak kupa veriyorlar ne iş arkadaş olan var olmayan var. el insaf...
ülkemizin gururu.

görsel
her sene şaibeli puanlar toplar ama medya bunların üzerine hiç gitmez. ben de kendime görev bildim, galatasaray lehine en ufa bir şaibeyi bile not edeceğim. şu başlıkta galatasaray'ın bu sezon yaptığı şaibeleri, çaldığı emekleri takip edebilirsiniz.

(bkz: süper lig 2015 2016 sezonu gs lehine şaibeler)

ayrıca bu liste dolduğu zaman a spor, trt spor gibi galatasaray yalayıcısı kanalların gözüne gözüne sokacağım.
Buraya defalarca yazdım yine yazıyorum.

bakın haftaya cuma günü şmp.ligi grup kuraları var,yani yumurta kapıya dayandı.
geçen seneki gibi hezimet yaşatmamak ve kanatlıları kendimize güldürmemek için acilen

sağbek
stoper
forvet transferi lazım...
uğruna canımı feda edebileceğim tek varlık.
arkadaş her gün umutla bakıyorum stoper, sağ bek ya da sağlam bir forvet alındı mı diye, her gün hüsrana uğruyorum.
Bugün gördüm ki yarın bir gün Fenerin tokezlemesiyle şampiyonluğun en büyük adayı olan takımım.

yeter ki sağbek,stoper,forvet alsın....
Galatasaray bence Türkiye'de ilklerin takımı.
Muslera, sneijder, podolski gibi dunya yıldızlarının yanına jason, carole, jose gibi yetenekli gençleri transfer ederek bugune kadarki en doğru transfer politikasini gerceklestiren kulüp. Hepiniz adamsınız.
Osmanlı 'nın piçleri dönsün şaşkına.. tezahüratıyla kastedilen, Gökçek ailesi olduğunun farkında olan taraftar grubuna sahip takım.
Bugun gunlerden harbiden galatasaray. Hava guzel, atmosfer daha da guzel. Fener medyasinin yonlendirmesiyle camiaya kupalari, yeni yildizi yasatmayanlar, kulubu batiranlar, taraftari gaza getirenler geceden tirnaklarini yemis, derin derin uzaklara bakarlarken galatasarayimiz kendine adet edindigi uzere kara bulutlari dagitir, bizleri guldurur, hava tersine estirir insallah. Seviyoruz.
Bugünkü osmanlıspor maçına kuzey üstteki kombinemi isteyen bir renkdaşıma devredebileceğim takım. Şehir dışında olduğum için gidemeyeceğim, ilgilenen sözlükçüler mesaj kutusunu şenlendirebilir
sezonun en iyi mücadelesinden birini verip gol atamayan takım.
Kanser oldum amk.
Radyodaki spikerde galatasarayın hücumlarını anlatmaktan nefes kalmayan maç. Olmayınca olmuyor lakin
geçen senede kötü başlamıştı.baştan avans veriyoruz sanırım?
Belediye takımını yenemeyen saray takımı.
Cokusun baslanhicindaki takimim, malesef. Iki uc sezon kadar bu takimdan bisey beklemeyin, yine ilk 3e oynar ama sampiyonluk falan imkansiz.
dursun özbek gibi vizyonsuz ve hedefsiz bir başkandan kurtulmadığı sürece bu sene şampiyon olması çok zor! hamza'nın yerine de şimdiden gelecek yeni yönetim lucescu ya da bielsa gibi biri ile anlaşmalı! dursun'u alaşağı edip işleri rayına koymalı.
geçen seneki balkes maçı başlangıcına benzedi bu osmanlı mağlubiyeti... umarım bu haftayı aramayız ilerde zira bjk kaybetmiş, fb berabere, kazansan tadından yenmeyecek ama nerde!
içinde hala aysal-terim çatışmasını sürdüren kulüp.olan taraftarına oluyo.
biraz daha zamana ihtiyacimiz var.
Sezon boyu böyle sikik oynayacak olmasına rağmen yarışta tutulacak takımdır.
''idrak-i maali bu küçük akla gerekmez,Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez'' diyerek andığım takımım. Niye güzel şeyleri bu kadar çabuk harcıyor bu takım anlamak mümkün değil.
tatilden dönememiş takımdır , ayrıca yönetim absürt işlere imza atmıştır zira ne düzgün transfer yapabilmiş nede sponsor bulabilmiştir yetmez gibi sportif hezimete de uğramıştır 1-2 aya istifa sesleri yükselir.
© copyright 2005 - 2026