bugün

galatasaray

Ben 2000' li yıllardan beri aynı şeyi düşünüyorum. Dünyanın hiçbir yerinde Galatasaray taraftarı kadar sabırsız ve tahammülsüz taraftara rastlanmıyor artık. Yanlış anlaşılmasın, bu son birkaç senedir güçlenen ama temeli 2000' Li yılların başında atılmış bir yanlış: Sezon başında teknik ekip, kadro ve transferleri yerden yere vuran, Podolski gibi bir dünya yıldızına bile yüz ekşiten bir zihniyet var. Tahammülsüzlük, iyi gün taraftarlığı var. Ben ki " Galatasaray iyi gün taraftarıdır " diyen Fenerbahçeli ve beşiktaşlıya kızardım ama artık hak veriyorum.
Takımın iki kupada şampiyon olmuş, kadronu Podolski gibi son dünya şampiyonunun yıldız forvetiyle güçlendirmişsin, kadrodaki futbolcuyu beğenmiyor, hakarete varan eleştirilerde bulunuyorsun. Hollanda ya da Çin' den Türk Futbolu' nu bilmeyen bir adam getirsek bu anlamsız, zamansız, ölçüsüz eleştirileri görse " 5. Mi bitirdi bu sene Galatasaray ? " diye sorardı.
Gelecek sezon başarılı olursa sadece rakiplerini değil çoğu taraftarını da mağlup edecek takımdır.
Unutmayın arkadaşlar, sadece bir tane Galatasaray var. 10 tane yıldız almak da başarı ve kupayı garanti etmez. Sahip çıkalım kulübümüze, vazgeçmeyelim bu kadar kolay.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026