bugün

/888
fenerliler yine ağzına aldığına* göre yine biryerler de kupa almış takımdır, kupa mı aldı lan.
Türkiye kupasını kazanmasıyla beraber seneye formasında yine türk bayrağı arması olacak takımım'dır. ayrıca süper kupada yine fener'e koyacaktır.
kalplerde yıldızdır gönüllerde ay.

çok seviyorum çook...
son bir ay içinde sadece avrupa'dan 2 kupa kazanan kulüp.

yurtiçinde de kaç tane kupa kazanıldı açıkçası ben sayamadım eheheh
Türkiye'nin en büyük takımı ve camiasıdır. Kupa beyidir aynı zamanda. Kuşlara korku salar her daim.
bu sene şu ana kadar tüm branşlarda 86 Madalya, 17 Kupa ve 2 Avrupa Şampiyonluğu kazandı.

aziz'e, fbye sorun rekor mu değil mi diye?
(bkz: vergi kaçakcısı)takımdır.
kupa canavarı.

su katılmamış götlere inat türk sporunun en büyüğü.
2013-2014 sezonunda Tekerlekli Basketbol Takımı ve Kadın Basketbol takımı Avrupa Şampiyonu olan, bununla birlikte tüm branşlarda 17 kupa ve 86 madalya ile kırılması zor bir rekora imza atan türk takımı.
arena'ya geçtiğinden beri en düşük taraftar sayısı 17842'dir.

o da geçen haftaki gençlerbirliği maçı nedeniyledir. bununda sebebi passolig muhabbetidir.

ayrıca, g.saray taraftarı iyi gün taraftarı değildir. misalen, selçuk 2 sene çok iyi top oynadı, bağrımıza bastık, bu sene zerre kadar top oynamadı tepki gördü ama sorun başkasına "ama g.saray taraftarı iyi gün taraftarı yaa" derler...

sen o formayı giyiyorsan iyi oynayacaksın, mırın kırın etmeyeceksin.
türkiye'nin en rezil takımıdır.

(bkz: galatasaray takımının fenerbahçe ye küfür etmesi)
bu sene türkiye kupasını almıştır. ama bu başarı değildir. lig şampiyonu olsa da gs için bir başarı değildir. biz artık şampiyonlar ligi şampiyonluğunu istiyoruz.
Yönetimi kıvırayım derken iyice abartıp en sonunda taraftarını da satmıştır.

Futbolcularımız diyorki biz küfür etmedik, taraftarımız uçakta, aslında onlar küfretti bak.
forbes dergisinin hazırladığı dünyanın en değerli 20 futbol kulübü sıralamasında kendisine 347 milyon dolar ile 16. sırada yer bulmuş tek türk takımı.

3 temmuzdan beri ülke futbolunun namusunu kurtarmak için canla başla çalışmaktadır. aldığı tek karşılık ise ucuz, basit ve hayasızca bir saldırıdır.
Vergi kaçırmaktan ceza alan takım. Dünyanın en pahalı takımı olsa ne yazar haram olduktan sonra.
görsel
şampiyonlar ligine gidip gidemeyeceği son iki maçta belli olacak ancak avrupa kupalarına katılacak olan kulüp. bu bile önemli bir ayrıntı...
tarihi pislikle dolup taşmış kulüp;

(bkz: galatasaray hakkında unutulanlar bilinmeyenler)
bir takımdır ama ortadır güçlü, güçsüz. gibi gibidir.
Son iki yılın şampiyonluğunu, ufak bir kağıda değil, şükrü saracoglu'nun duvarlarina yazmış takım.
bu yıl şampiyonluğu çöpe atmış seneye fenerbahçe ile 20. kupa için kapışacak takımdır.
Şikecileri her kulvarda tokatlamış spor klübü.
sezon biterken ki yükselen formu tam çalışmaya başladım okul bitti diyen öğrenciye dönmüş takımım'dır. hep diyorum. ya fatih Terim'i göndermeyecektik hiç , ya da madem illa gönderecektik 2013 Mayıs'ta şampiyon olduğumuz gün fatih hoca'yı gönderip planını yapmış bir hoca ile ( bu mancini bile olurdu) bu sene rahatlıkla 4.yıldızı takabilirdik. ah ünal başkan ah.
Gelecek sezon ligde şampiyonluk, şampiyonlar liginde en az yarı final oynamak istiyorlarsa yönetim şunları bi okusun. he amk ünal başgan gelecek okuyacak

Yeni sezonda sneijderin ustune dayalı bi kadro kurmalıdır.

Drogba kesinlikle gitmelidir. Mancini yüzde 90 külupte kalacak oldugundan yeni bir sisteme geçilecektir.

hajrovic ve ontiveiro a2ye gonderilmelidir.

Selçuga bir ayar cekilmelidir.

4 - 4 - 1 - 1 oynanmalıdir.

onur kivrak kesin transfer edilmelidir.

Yerli sağ açık ve sol açık alınmalı , yabancı bir forvet getirilmelidir.

Söyle bi kadro ne şukela olurdu.

muslera

eboue (sabri) , semih , chedjou , telles

Hakan çalhanoglu , selcuk , melo , ( yerli bi sol açik)

Sneijder

Burak (ibovic).

Not: aşagı yukarı pes13teki kadrom lan.
kadrosunda sneijder ve rakipleri tarafından ne kadar nefret edilse de melo dışındaki hiçbir oyuncu profesyonel değildir. işin ilginci ''bonservisi alınınca yatar '' dediğimiz melo ve ''türkiye ligini sallamaz '' dediğimiz sneijder en önemsiz maçlarda bile götlerini yırtarak oynamışlar ve şampiyonlar ligi'nden elendikten sonra yatışa geçen futbolculardan olmamışlardır.
© copyright 2005 - 2026