bugün
- sarapci koala69
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın10
- düşen insana gülmek3
- dünün en beğenilen entry leri3
- pazartesi diyete başlamak4
- sözlükteki bot yazarlar3
- aşk-ı memnu4
- silver ile evlenecek erkek41
- el chadaille bitshiabu9
- teomancalmasur7
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak2
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- sabahları nefret edilen şeyler15
- yüzüklerin efendisi6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- avukat sevgili8
- günün sözü25
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- parayla saadet olması18
- nervio hamferdi10
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- ortama girince herkesin susması11
- amedspor19
- katatespizartmasi16
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sözlüğün toplam zekası6
- resmine 31 çektim de yattım3
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
entry'ler (964)
odun sobasının yanında okunmalıdır. ''Fareler ve insanlar'' okumanızı tavsiye ederim.
Her türlü ayrımcılığı yapanlar ve insanları kategorize edenler kafatasçıdır. Türkçülük bizi biz yapan değerlere;vatanımıza, bayrağımıza, dilimize, dinimize, kültürümüze ananemize sahip çıkmaktır.
ilginç olan, bu açıklamalar yapılırken hdp ve chp sıralara vuruyor ip çilerde ıslık çalıyor. Ne pkk imiş be! bütün muhalefeti birleştirdi.
Aslında chp liler pişman. Çünkü;
1-Parti içindeki iğrenç ilişkiler.
2-''Değil Mustafa Kemal in askeri, itleri olsanız ne yazar'' diyen Hdp ile ittifak yapılması.
3-Türkiye Azerbaycana silah gönderiyor diye Chp lilerin Avrupaya Türkiyeyi şikayet etmesi.( Ermenilerden Karabağın geri alınması)
Cumhur ittifakına sorgusuz destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü ideolojiye oy veriyoruz.
1-Parti içindeki iğrenç ilişkiler.
2-''Değil Mustafa Kemal in askeri, itleri olsanız ne yazar'' diyen Hdp ile ittifak yapılması.
3-Türkiye Azerbaycana silah gönderiyor diye Chp lilerin Avrupaya Türkiyeyi şikayet etmesi.( Ermenilerden Karabağın geri alınması)
Cumhur ittifakına sorgusuz destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü ideolojiye oy veriyoruz.
çiftçiler bütün işlerini torosla görüyor,küçümsemeyin. Küçük baş hayvanda taşıyor, odun da taşıyor.Yokluğu kötü.
Zengin olsun fakir olsun kendini bilen insan; para konusunda diğer insanlarla alay etmezler. Eğer aşağılık kompleksinde değilse bu tarz davranmazlar.
Sakin ol champ.
''Beni Türkçülük yaparak tahttan indiren 150 kişinin içinde bir tane gerçek Türk yoktu".! Sultan Abdülhamid Han.
Rte her gittiği yerde ayrıntılı konuşma yapıyor. Bu konuşmaları ezberlemek kolay değil. illa ki yardım alacaktır konuşma yapmak için. insan her şeyi tam olarak bilemez. Sonuçta her gün, bir çok yere gidiyor açıklama yapıyor. Bunlara konuşmayı bırak insan bünyesi dayanmaz.
Maalesef bizim gençler kısa yoldan popüler olmak için saçmalıkta sınır tanımıyor.Daha neler göreceğiz kim bilir.
Taciz edilen kadınların şikayetçi olmamaları için, hem kadına hem de kocasını sus payı olarak devlet kasasından para verenler elbette bunların hesabını verecek. Ancak taciz ve tecavüz edilen kadınlara yollu diyerek işin için yine çıkacaktır bu kirli zihniyet.
Bu memleket, 3150 tl şarap açtırma parasını millete ödeten başkan da gördü.
Yüreğimiz yandı. ulke dingonun ahırına döndü. Göz gore göre ülkemiz elden gidiyor.
Ne tür kitaplar hosunuza gidiyor ilk önce onu belirleyin.tabi okuma ortamida önemli.
iplemediğim durum.
mersinde; suriyeliler ve kırolardan illallah ettik valla.
eskiden, eşek pazarından kısrak satın alırken dişlerine bakarlarmış.
havalar yine sıcak ama deniz soğumaya başlamış. o da normal güz geldi artık.
rus kızlarının hiç olmazsa ruhu oruspu değil.