/888
kıl olmus, tüy bitmişlere gecmişten avuntulara, stat yakmalara ragmen tartısmasız 2011-2012 sezonu sampiyonu takımdır. sonuna kadar hak etmiştir. kimsenin bosuna zırlamasına gerek yoktur. gecmişe mazi, sikilmişe fenerli denir...
kendilerinin ligi 10. bitirdiği yıllardan bihaber fenerbahçeli taraftarların, şampiyonluğuna çamur attığı takım.

marifet her sene şampiyonluğu kıl payı kaçırmak değil marifet 8. bitirdiğin bir sezonun peşinden şampiyon olmaktır.

ama sizden bunu idrak etmeniz tabiiki beklenemez.
averajla kümede kalma başarısı göstermiş takım melislerinin bir sezon 8. oldu diye bok atmaya çalıştığı türkiye'nin en büyük kulübü.
şike şike değil söke söke şampiyon.
seneye en güzel soruların muhattabı olan kulüptür. bizim maç bu hafta salı mı çarşamba mı?
taraftarı yüzünden yavaş yavaş gıcık olmaya başladığım kulüp ayrıca takımları antipatik kılan şey taraftarı ve yöneticileridir ana sebepler budur biraz daha aklı başında davranmalılardır aziz yıldırım başkanlığındaki fenerbahçe bile taraftarı yüzünden bu kadar itici hale gelmemiştir arkadaş *
kukla niyetine başına ünal aysal ın oturtulduğu, ama bir söylentiye göre fatih terim in yönettiği iddia edilen fakat aslında kimin yönettiği tam belli olmayan spor külübüdür.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20555315.asp

saraçoğlu nda kupa krizinin tüm ayrıntıları burda.
kupayı vermemek için yıldrırım demirören üvey babalarıyla beraber debelenen fenerbahçe yönetim ve taraftarının karalama kampanyasına devam ettiği kulüp.

ünal aysal da belirtmiş kupayı sahada almayı fatih terim değil yönetim kurulu olarak biz uygun gördük diye. hadi diyelimki bunu fatih terim istedi diretti diye soyunma odası yerine sahada aldık peki bundan siz nasıl nemalanıyosunuz kendinize pay çıkarıp burada konuşabiliyorsunuz utanmadan? siz kupayı vermemek için bugün bir çocuğun bile yapmaktan utanacağı hareketler yaptınız kupa merasimini canlı yayından izleyen milyonlar kör müydü de kupa verildiği an stadın ışıkları açıktı diyorsunuz? kameraların ışığında alındı kupa. stadın çimlerini sulamak hangi cin fikirlinin aklına geldi? sonra o yüksek sesle çalan fenerbahçe marşı? sen bunları yapmaktan utanma galatasaray'ın bu yaptıklarını unutacağını düşün, sonra kalk galatasaray'ı asla unutmayacağız de. galatasaray kendisini unutturmaz sen istesen de unutamazsın. kendinizden iğrendiriyorsunuz tiksindiriyorsunuz.

neyse sonuç olarak;
kupa saraçoğlunda alınabilir bu da nihat özdemir'i ağlatabilir.
kendilerine kupa ne şartlarda verildiği ortada, en başından beri fenerbahçeyi ligte tutmak için playoff saçmalığıyla puanının çalındığı ortada, fener'i kadıköy'de ağlattığı ortada hala bok atılmaya falan çalışıyor.

neymiş yekta isimli futbolcusu sırtına galatasaray bayrağı geçirerek fenerbahçe'yi tahrik etmiş.
neymiş maç sonu sevinçleri tahrik ediciymiş. ulan bu fenerliler ya ciddi gerizekalı ya da hiç dayak yememişler.

türk telekom arena'da fenerbahçe kutlama yaparken kimse bunları konuşmuyordu, hiç bir yöneticimiz böylesine çirkefçe ağlakça laflar etmiyordu.

fenerbahçe'den yönetim olarak kat kat asil ve akıllı takımdır.
israil kökenli , bir kulüp.
yok israilli yok fransız yok yunan gibi zırvalamalara maruz kalan türk kulübü. artık sıkıldık bunlardan biraz beyin jimnastiği yapın insan rakibinin bile zeki olanını istiyor.

bugün bir fenerbahçeli dahi 'fenerium' kelimesinin anlamını açıklayamazken galatasaray'ın israli kulübü olduğunu iddia etmek için insan artığı olmak lazım.
18 lig şampiyonluğu 14 türkiye kupası 10 Cumhurbaşkanlığı 5 başbakanlık 12 tsyd 1 tff 1 uefa kupası 1 süper kupa totalde 62 ( en yakın rakibine 10 farkla)

Dört sene üst üste şampiyon olduk
Avrupanın kralı olduk
Gercekleri tarih yazar
Tarihi de Galatasaray
ne beşiktaş ne fener nede trabzon
bu sene sensin şampiyon
haydi bastır haydi bastır hadi bastır galatasaray
ölümüne ölümüne ölümüne galatasaray.

edit: msj için teşekkürler düzeltme iyi oldu.
galatasaray ın israil devletinden önce kurulduğunu bilmeyenlerin eleştiri oklarına maruz kalmış türkiye nin en güzide kulübüdür.
https://www.youtube.com/watch?v=cE-F274xoAY

''galatasaray' da zenci beyaz yoktur, galatasaray' da kadın erkek yoktur, galatasaray' da türk kürt yoktur...''

galatasaray' da faşizm yoktur. dolayısıyla israil kökenli olmuş olsa bile, ermeni kökenli olmuş olsa da, fransız kökenli olmuş olsa da bu büyük güzelliği bize hediye ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz yine. olmadığını biliyoruz ama israil kökenli olsa dahi utanması gerekenler galatasaraylılar değil; onu bu yönünü ele alıp eleştirmeye çalışanlardır. tabii utanmanın ne olduğunu biliyorlarsa bu yüzsüzler. bu yüzsüzlerden kastım fenerbahçe taraftarı değildir. zira bu yüzsüzler fenerbahçe gibi bir takımın taraftarı olabilecek gerekli zeka, bilgi ve kültürel donanıma sahip değiller.
israil kökenli olduğu iddia edilen bu takımın ilk renkleri kırmızı beyazdır. daha sonra israil kökenli olduğu iddia edilen bu takım kendisi için en iyi rengin sarı lacivert olacağını düşünmüştür.
--bir juventus taraftarı--
"juventus, real madrid, dortmund, ajax, galatasaray. welcome back to 90's"
https://twitter.com/#!/na...status/201718701941198848
--bir juventus taraftarı--

(bkz: efsaneler geri dönüyor)
bir şeyi kurandan çok onu devam ettirenler önemlidir. nasıl ki cumhuriyet şu aralar ayak altında diye atatürk suçlanmayacaksa, galatasaray'ı şu ya da bu kurmuş diyerek taraftarlarına laf atmak komiklik olur. kimisi rengi için, kimisi başarıları için, kimisi baba, dayı, amca yadigarı diye tutar takımını. galatasaray geçmişteki ve şu anki başarılarıyla çoktan adını tarihe yazdı. gerisi fasa fiso, güneş balçıkla sıvanmaz. sözüm hazımsızlara.
kimse kusura bakmasın ama kürt takımıdır.
kimse kusura bakmasın ama asil türk takımıdır.

--spoiler--
"Maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."
--spoiler--
şimdi şöyle bir şey var, bazı insanlar "bırakalım da biraz onlar şampiyon olsunlar, bırakalım da onlar biraz sevinsinler, kaç senedir ortalarda yoksunuz, yeni yeni galatasaraylılar türedi." gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar. isterseniz son 20 yılı ele alalım 91-92 ve 11-12 yılları arasında galatasaray toplam 10 kez şampiyon olmuş fenerbahçe 6 kez. hadi son 10 yılı ele alalım 01-02 ve 11-12 arası galatasaray 4 kere fenerbahçe 4 kere şampiyon olmuş. hadi onu da siktiredip son 5 yılı ele alalım 06-07 ve 11-12 yılları arası galatasaray 2 fenerbahçe 2 * kez şampiyon olmuş. e şimdi sayın milletvekilleri burada da gördüğümüz üzere bi siktirip gidebilirsiniz.
fenerbahçe'den daha çok türk takımıdır.. en azından bir türk toprağında benzin istasyonunda araba yaktıkları görülmemiştir. *
Sonsuza dek sevilesi bir şey.
kuş kardeşliğinin ortaya çıkmasına sebep olan kulüp.
sike sike şampiyon olmuş türkiyenin en büyük futbol takımı.
sike sike o kupayı kadıköyde kaldırmıs türkiyenin en büyük spor klübü.
hep oyunlar senaryolar
sustuysak bir yere kadar
aklınızdan çıkarmayın
türkiye'dir galatasaray!
© copyright 2005 - 2026