bugün
- yunanistan27
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı9
- sözlükten birinden hoşlanmak4
- sevişirken video çekmek10
- en son aldığınız iltifat13
- hırvatistan2
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- dekolteye bakar mısınız15
- cem küçük10
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- nebiye salat ve resule itaat4
- türk ateisti2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- la ilahe illallah2
- douglas adams okuyanların kanser riski taşımaması2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- borsa3
- adalet ve kalkınma partisi4
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- gürcistan26
- bir ayın daha bitmesi3
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- hayvan gibi acı salça yemek5
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- gelecek partisi'nin kapanması12
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- demet akalın'ın bacakları2
- daş göprü sarmsağ geldih4
- bik bikle yemek yapmak9
- ctrlx22
- aşka düşmek4
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- sözlük yazarı dövmek2
- gocu12
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
hiçbir taraftarının evham yapmasına gerek olmayan kulüp. sene sonunda daha doğrusu playoff sonunda kesinlikle şampiyonluğu alacak takımdır. bu sene eze eze şampiyon olacağız bunu aklınıza yazın.
ezeli rakipleri beşiktaş ve fenerbahçe'nin şike soruşturmaları yüzünden zor günler yaşadığı sezonda bile rakiplerinden zar zor puan alan takım.
öyle büyük takımdır ki, beraberliği, sanki 5 farklı yenilmiş gibi bir şok etkisi yaratmıştır sözlükte.. entrilerin yarısı kuşlara ait üstelik. *
normal sezonu lider olarak kapatmayı garantileyeli çok olmuştur. kuşların dikkatine.
Facebookta 6.600.000 üyesi, Twitter'da 1.089.000 takipçisi olup 55.000 kişilik stadını dolduramayan takımdır. 27.000 kişi gelmiştir derbiye işte bu kadar büyük takım. neden yaptınız 55.000 kişilik stadı zaten dolmuyor hemde en önemli maçta.
sezon başında fenerbahçe'den puan olarak gerideyken de play offu saçma bulan teknik ekibe sahip futbol takımı.
son üç maçında galip gelemeyen takım. iki beraberlik bir yenilgi aldı.
objektif olunduğunda haklı gururu ortaya çıkacaktır.
türkiye'ye ilkleri tattıran takımdır. Her zaman sonuna kadar seninleyiz.
Galatasaray-Antalya (Necati kadroda yok.)
Galatasaray-Manisa (Yiğit Gökoğlan kadroda yok.)
Haftaya: Galatasaray-Ordu (Culio kadroda yok.)
Hep Tesadüf Bunlar.
Galatasaray-Manisa (Yiğit Gökoğlan kadroda yok.)
Haftaya: Galatasaray-Ordu (Culio kadroda yok.)
Hep Tesadüf Bunlar.
--spoiler--
BJK ve FB cephesinin Culio isyanlarına gülüyorum çünkü iki kulüp özel maddeyle kiralık oyuncularını kendilerine karşı oynatmıyor bile *
https://twitter.com/#!/mu...status/184236847029952512
--spoiler--
BJK ve FB cephesinin Culio isyanlarına gülüyorum çünkü iki kulüp özel maddeyle kiralık oyuncularını kendilerine karşı oynatmıyor bile *
https://twitter.com/#!/mu...status/184236847029952512
--spoiler--
resmi sitesinden fenerbahçe bayan voleybol takımının avrupa şampiyonluğunu kutlamıştır.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/12962.php
taraftarı olmaktan gurur duyduğum kulüptür .
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/12962.php
taraftarı olmaktan gurur duyduğum kulüptür .
şimdiye kadar itin götüne soktukları erman toroglunu, şimdi baş tacı eden bir kulub. olum erman toroglundan bahsediyoruz lan.
(bkz: #14995359)
--spoiler--
Galatasaray Kayserispor Maç Özeti ve Golleri 11 Şubat 2012
MAÇTAN AYRINTILAR
GALATASARAY: 1 KAYSERiSPOR: 0
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Özgür Yankaya
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Ujfalusi, Riera, Engin (Dk. 90 Yiğit), Selçuk, Melo, Emre (Dk 86 Ceyhun) , Elmander, Necati (Dk. 71 Sercan)
TEKNiK DiREKTÖR: Fatih Terim
KAYSERiSPOR: Navarro, Hasan Ali Kaldırım, Eren Güngör, Zurab, Abdullah Durak,Amrabat, Nunez, Furkan Özçal (Dk. 69 Sefa), Kamil Ahmet Çörekçi, Troisi (Dk 76 Biseswar), Kujovic (Dk. 63 Gökhan)
TEKNiK DiREKTÖR: Şota Arveladze
GOL: Dk. 31 Melo
SARI KARTLAR: Engin, Zuban, Riveros, Melo, Riera, Troisi, Eren
--spoiler--
bu sezon oynadığı iki maçta da amrabat' a rakip olan takım.
--spoiler--
Galatasaray Kayserispor Maç Özeti ve Golleri 11 Şubat 2012
MAÇTAN AYRINTILAR
GALATASARAY: 1 KAYSERiSPOR: 0
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Özgür Yankaya
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Ujfalusi, Riera, Engin (Dk. 90 Yiğit), Selçuk, Melo, Emre (Dk 86 Ceyhun) , Elmander, Necati (Dk. 71 Sercan)
TEKNiK DiREKTÖR: Fatih Terim
KAYSERiSPOR: Navarro, Hasan Ali Kaldırım, Eren Güngör, Zurab, Abdullah Durak,Amrabat, Nunez, Furkan Özçal (Dk. 69 Sefa), Kamil Ahmet Çörekçi, Troisi (Dk 76 Biseswar), Kujovic (Dk. 63 Gökhan)
TEKNiK DiREKTÖR: Şota Arveladze
GOL: Dk. 31 Melo
SARI KARTLAR: Engin, Zuban, Riveros, Melo, Riera, Troisi, Eren
--spoiler--
bu sezon oynadığı iki maçta da amrabat' a rakip olan takım.
şikeyi göstere göstere yapan kulüp.
bir de temiziz diye geçinirler. bu ülkeye şikeyi getireni de şikeyi gerçekten kimin yaptığını da herkes biliyor.
https://twitter.com/#!/gk...26566617088/photo/1/large
bir de temiziz diye geçinirler. bu ülkeye şikeyi getireni de şikeyi gerçekten kimin yaptığını da herkes biliyor.
https://twitter.com/#!/gk...26566617088/photo/1/large
nedense bu ülkeye avrupadan başarı ve kupa getiren kulüp olduğu gözardı edilir. şike dedin mi akla sadece fenerbahçe gelir. şu metrisin önü bir uzun saha bir tek parayı sevdim gerisi yalan...
türkiye'nin en büyük kulubü. her iki kayseri maçında da nureddin ambrabat oynamıştır. stancu gençlerbirliği maçı öncesi sakatlanmıştır. culio ben galatasaray'a dönmek istiyorum demiştir. ordu yönetimi ise acemilik yapıp (culio zaten galatasaray'ın futbolcusudur) gel oyna sonra geri dön diyeceğine sözleşmesini fesh etmiştir. her iki tarafında yaptığı hatadır.
sezon başındna beri galatasaray cephesi sezon sonu culio bizde dedikçe, nedim türkmen galatasaray sözleşme şartlarını bilmiyor diye atıp tuttu. culio' nun kendilerini seçeceğindne çok emindi. şimdi culio görüşünü açıklayınca laflarını yemek zorunda kalmı ve hazmedemeyip kadro dışı bıraktı culio' yu.
hırsızın hiç mi suçu yok kısmına gelirsek evet var suçu. ulan culio! bu açıklamayı galatasaray maçından sonra yapsan ne olurdu? hem kendini hem galatasaray' ı zor durumda bıraktın şu an. ne diyeyim lan ben sana? aslında şu an galatasaray yönetimi almasa culio' yu hani bir yapabilse bu büyüklüğü bak o zaman neler olur da işte endüstriyel futbol altında ezilen yöneticiler izin vermez buna.
hırsızın hiç mi suçu yok kısmına gelirsek evet var suçu. ulan culio! bu açıklamayı galatasaray maçından sonra yapsan ne olurdu? hem kendini hem galatasaray' ı zor durumda bıraktın şu an. ne diyeyim lan ben sana? aslında şu an galatasaray yönetimi almasa culio' yu hani bir yapabilse bu büyüklüğü bak o zaman neler olur da işte endüstriyel futbol altında ezilen yöneticiler izin vermez buna.
gerizekalı süzgeci şanlı takım. bir kere bak canım yiğit gökoğlan 21 aralık 2011 galatasaray manisaspor maçı'nda oynadı bu bir. amrabat kadro dışı kaldıktan sonra uzun bir aradan sonra sırf iyi oynasın diye kışkırtılarak 11 şubat 2012 galatasaray kayserispor maçı'nda kadroya alınıp oynamış ve hayvani bir performans sergilemiştir.
gelelim culio olayına. arkadaşım tamam dertlisin başkanın içerde takımın top oynamıyor içinde kendine itiraf edemesen de şampiyonluğa dair en ufak bir umut dahi yok sus biliyorum. bak karşim bu adam galatasarayın sözleşmeli futbolcusu bak anladın mı galatasaray diyorum bak galatasaray. orduspor nere galatasaray nere bak tekrar ediyorum galatasaray. hatta gizli bakınız vereyim de tıkla bilmiyosan öğren galatasaray. şimdi bu culionun sezon sonunda galatasaraya dönmek istiyorum demesi abes mi a benim sivri zekalı kardeşim. gazetecinin biri sormuş sezon sonu ordusporda kalacakmısın diye. bu da hayır galatasaraya dönmek istiyorum demiş. bak gitmek istiyorum değil dönmek istiyorum demiş. yani neymiş ünal aysalabaşkanım beni al dememiş zaten istediği an galatasaraya dönme hakkı var adamın. sırf sen hadi biz yandık bari galatasaraya da bok atalım kafasında olduğun için seneye şampiyonlar liginde oynamak varken sikindirik ordusporda kalmak zorunda değil biliyosun dimi bunu.
edit: stancu'yu unuttum. o da 2 hafta önce sezonu kapattı.
gelelim culio olayına. arkadaşım tamam dertlisin başkanın içerde takımın top oynamıyor içinde kendine itiraf edemesen de şampiyonluğa dair en ufak bir umut dahi yok sus biliyorum. bak karşim bu adam galatasarayın sözleşmeli futbolcusu bak anladın mı galatasaray diyorum bak galatasaray. orduspor nere galatasaray nere bak tekrar ediyorum galatasaray. hatta gizli bakınız vereyim de tıkla bilmiyosan öğren galatasaray. şimdi bu culionun sezon sonunda galatasaraya dönmek istiyorum demesi abes mi a benim sivri zekalı kardeşim. gazetecinin biri sormuş sezon sonu ordusporda kalacakmısın diye. bu da hayır galatasaraya dönmek istiyorum demiş. bak gitmek istiyorum değil dönmek istiyorum demiş. yani neymiş ünal aysalabaşkanım beni al dememiş zaten istediği an galatasaraya dönme hakkı var adamın. sırf sen hadi biz yandık bari galatasaraya da bok atalım kafasında olduğun için seneye şampiyonlar liginde oynamak varken sikindirik ordusporda kalmak zorunda değil biliyosun dimi bunu.
edit: stancu'yu unuttum. o da 2 hafta önce sezonu kapattı.
itiraf etmeliyim ki uefa şampiyonluğu zamanları ben bu takımın iyice güçlenmesinden korkuyordum şimdilerde bu kadar taşşak geçeceğim aklıma gelmezdi.
Galatasaray Spor Kulübü'nün ilk renkleri kırmızı-beyaz'dır. Bayrağımızın renklerinden esinlenerek seçilen bu renkler, dönemin baskıcı ve paranoyak yönetimi tarafından kuşkuyla karşılanmış ve futbolcular sıkı bir takibe alınmışlardır. Bu nedenle, sarı-siyah renkler gündeme gelmiş ama bunlar da kalıcı olmamış ve Galatasaray bugünkü renklerine kavuşmuştur. Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim: "Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu." Buna karşılık kuruculardan Bekir Sıtkı, söz konusu renklerin Gül Baba'nın II.Beyazıt'a verdiği sarı ve kırmızı güllerden esinlendiğini ileri sürer.
http://www.turkcebilgi.co...rin_%C3%B6yk%C3%BCs%C3%BC
http://www.turkcebilgi.co...rin_%C3%B6yk%C3%BCs%C3%BC
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar