bugün

galatasaray

gerizekalı süzgeci şanlı takım. bir kere bak canım yiğit gökoğlan 21 aralık 2011 galatasaray manisaspor maçı'nda oynadı bu bir. amrabat kadro dışı kaldıktan sonra uzun bir aradan sonra sırf iyi oynasın diye kışkırtılarak 11 şubat 2012 galatasaray kayserispor maçı'nda kadroya alınıp oynamış ve hayvani bir performans sergilemiştir.

gelelim culio olayına. arkadaşım tamam dertlisin başkanın içerde takımın top oynamıyor içinde kendine itiraf edemesen de şampiyonluğa dair en ufak bir umut dahi yok sus biliyorum. bak karşim bu adam galatasarayın sözleşmeli futbolcusu bak anladın mı galatasaray diyorum bak galatasaray. orduspor nere galatasaray nere bak tekrar ediyorum galatasaray. hatta gizli bakınız vereyim de tıkla bilmiyosan öğren galatasaray. şimdi bu culionun sezon sonunda galatasaraya dönmek istiyorum demesi abes mi a benim sivri zekalı kardeşim. gazetecinin biri sormuş sezon sonu ordusporda kalacakmısın diye. bu da hayır galatasaraya dönmek istiyorum demiş. bak gitmek istiyorum değil dönmek istiyorum demiş. yani neymiş ünal aysalabaşkanım beni al dememiş zaten istediği an galatasaraya dönme hakkı var adamın. sırf sen hadi biz yandık bari galatasaraya da bok atalım kafasında olduğun için seneye şampiyonlar liginde oynamak varken sikindirik ordusporda kalmak zorunda değil biliyosun dimi bunu.

edit: stancu'yu unuttum. o da 2 hafta önce sezonu kapattı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026