galatasaray

ağır taraftarı olduğum kulüp.

ama anlamadığım bir şey var arkadaş, bir türlü zihnim almıyor... neden hep sürekli galatasaray konuşuluyor, tartışılıyor ki... galatasaray başlığında her gün mutlaka onlarca entry giriliyor.

başkanımız mı içeride? şike mi yapmışız? ikinci lige mi düşeceğiz? sezon başında futbolcularımız mı kaçıp gitmiş? ikinci başkanımız korkudan istifa edip geri mi dönmüş? şampiyon olmadığımız halde şampiyon olmuş gibi mi sevinmişiz? en büyük rakibimize son maçta şampiyonluğu mu vermişiz? son derbi maçını biz mi kaybetmişiz?

noluyo yav!

fenerbahçe başlığında 6667 entry dururken galatasaray'ın başlığında 7467 tane entry duruyor. ben aslında olayı şuna bağlıyorum sözlük;

galatasaray fenerbahçe maçı öncesinde iki takımın en büyük sayfalarına baktım, biri antu biri ultraslan...

antu : sikicez, sokucaz, 237593259832 tane atıcaz, öleceksiniz v.s.
ultraslan : arman için, forman için, bizim için, saldır galatasaray!

kimin, neye hizmet ettiği zaten ortada. kulüp başkanları bu ülkenin en sıkıntılı (!) ne olduğu, kim olduğu, yer altında kaç tane adamı olduğu herkes tarafından biliniyorken şike soruşturmasında bu adamı az daha nurlu hacı dede ilan edeceklerdi...

sözün özü : siz galatasaray'a saldırmaya devam edin koçlar. sonra gidip hâlâ yöneticilerinizin masallarına da inanın.

bu arada, şike yasası düzeltilmiş olarak aynen geçti. demekki neymiş? kimsenin kimse üzerinde bir planı yokmuş.
© copyright 2005 - 2026