bugün

/888
"sevgi eylem gerektirir" terimini basın mensuplarına saldırarak, polise taş atarak, maç esnasında sahaya girerek kısaca teröristlik yaparak gerçekleştirenlerin bok atmaması gereken kulüp.
felipe melo'nun akşam saatlerinde almanya kampına katılacağı söyleniyor, eboue ile anlaşılmış fakat arsenal 6 milyon euro'da direttiği için biraz zaman alıcak gibi, emanuel adebayor sesleri'de az çok geliyor bekliyoruz.

eskişehirden isportaci'nin aktaracakları şimdilik bu kadar gelişmeler oldukça haberdar etmeye devam edeceğiz hoşçakalın.

an itibariyle juventus felipe melo transferini resmi sitesinden açıkladı.

https://www.facebook.com/...f5&id=118325551540898

resmi site : http://www.galatasaray.or...futbol_as/haber/10675.php
--spoiler--
bizim yeğen öndü, tatile afrika'ya gitti. eşiyle.. safari turuymuş..
dün bir mesaj geldi.. mtombu diye bir köyde, kahve gibi bir yerde oturmuşlar.. hizmet eden tanzanyalı ile, üç beş kelimelik konuşmaları olmuş.. bana mesajladı..
"american?.."
"turkish!.."
"hasan şaş!.
--spoiler--
(bkz: türkiyedir galatasaray)
hala sağ bek, sol bek, stoper ve sağ açık transferine ihtiyacı olan takım. balta, çağlar, sabri, kazım ve aydın'la olmaz bu iş.

http://this11.com/boards/1311353406723145.jpg

gibi bir iskelet çıkartılabilir. daha kenarda yekta, ceyhun, kazım * , elmander gibi futbolcular var.
tutmakta gurur duyduğum takımdır. alnımız ak önümüz açık.
her yerde dövme desenini aradığım güzel bir galatasaray yazan dövme deseni bulamadığım için yaptıramadığım eğer bulan gören bilen arkadaşlar varsa yardımlarını beklediğimi belirtmek isterim. *

tanım: sokakta yürürken onurlu, şerefli ve başı dik yürümenin sebebidir.
--spoiler--
kazım kazım, ayhan akman, selçuk inan, arda turan ve milan baros beşlisinin aykut erçetin’in kalede olduğu sabri sarıoğlu, tomas ujfalusi, servet çetin ve hakan balta beşlisine karşı hücum etmesiyle başlayan çalışma, yeni gruplar hâlinde tekrarlandı.
--spoiler--

şeklindeki antrenman haberine bakılarak, ilk 11 i tahmin edilebilecek olan takım.
muslera gelince kaleye o geçecek, melo da aynan'ın yerine geçecek gerisi bu şekilde gibi.
yeni sezonda şu onbirle mücadele etmesini istediğim takımım:

muslera
eboue ujfalusi servet çağlar(?)
kazım(?)melo selçuk arda
elmander baros (?)

stopere bir yabancı, bir yerli futbolcu ihtiyacı olduğu aşikar sanırım. artı iki seçeneğinde kullanılabilecek bir yabancı stoper, ve servet'i yedekleyebilecek hatta onla rekabet edip zorlayabilecek bir yerli de çok ihtiyaç duyulan bir durum. gökhan zan bu konumda bir oyuncu değil malesef, olmayacak da. benim önerim bursa'daki serdar aziz ama görünen o ki böyle bir düşünce şuan mevcut değil.

eboue gündemde, çok isterim sağ bekimize artık adam akıllı, hücuma katkı yapabilecek bir oyuncunun gelmesini. ofansif üretkenlik açısından kısır olmamızın bence en büyük sebebi hücum varyasyonu olmayan beklere sahip olmamız.

sol bek için keşke düşünseler ve imkanları zorlayıp hasan ali kaldırım'ı alabilseler. imkanları zorlayıpdan kastım kayserispor'un oyuncu transferi konusunda bize yaşattıkları zorluklardır.

kazım'ın yerine volkan şen, fatih terim tarafından mental olarak iyileştirilebilirse eğer iyi bir seçenek olur.

baros'un yerine de en az 25-30 maç garanti edebilecek sağlam bir forvet oyuncusu alınması şart,
zira son 2-3 yıldır, çok çekmiştik o bölgede devamlılığı olmayan oyunculardan.

biraz lüks ihtiyaç olarak gözükebilir bu sene ama, selçuğun yokluğunda kullanılabilecek o mentalitede yerli bir orta saha, ve forvete de yerli bir yedek oyuncu da takım olgusu için çok önemli hamleler olur fikrindeyim.
man. u, barça, real madrid, milan, liverpool, arsenal gibi takımları yenmiş kulüp.
ne ujfalusi, ne melo, ne elmander; bu seneki en iyi transferi açık ara muslera ile yapmış takımdır. taffarel ve mondragon dan sonra özlenen kaleci umarım muslera olur. kendisi de sinyallerini vermektedir az çok. merakla beklemekteyiz.
önümüzdeki sezon yine şampiyon olamayacak takımdır.sen git felipe melo gibi bidon bir oyuncuyo yıllık 3.3m euro garanti para ve maç basına 30bin euro ver, takımdaki maaş dengelerini boz ondan sonra şampiyonluk bekle. ahanda buraya yazıyorum bu melo'nun performansı yerlerde olacak ve aldığı ücret takımdaki huzuru bozacak.
(bkz: rezerved)

not: galatasaraylıyım.
şu günlerde eboue, adebayor ve drenthe ile ilgilenen takım.
brezilyalılar, melo transferi nedeniyle galatasaray'a son derece kızgınlar.

sarı - kırmızılı kulübün verdiği ücretlerle piyasayı yükselttiğini ileri süren sao paulo kulübü, biz ne veriyorsak onlar üç kat artırıyorlar. meloyu da bu şekilde aldılar iddiasında bulundu.

sao paulo kulübü yaptığı açıklamada, melo ile anlaştıklarını hatta ona kalacağı bir ev bile bulduklarını belirterek galatasaray son dakikada devreye girdi ve futbolcuya bizim anlaştığımız rakamın 3 katı fazlasını ödeyerek bu oyuncuyu renklerine bağladı yorumu yaptı.
felipe meloyu taransfer etmiş. büyük başarılar hedefliyen. sarı kırmızı renklere sahip olan takım.
fenerbahçeye ne kadar yenilirse yenilsin her zaman fenerle alay edebilecek güzide bir türk takımı.
çocukluğumda sokağın karşı tarafında bir ağaçta asılı duran galatasaray balonunu almak için heyecanla ve istekle aniden fırlayarak bir arabanın çarpması sonucu ayağımın kırılmasına neden olan türkiyenin en büyük spor klübü, siz daha iyisini yapana kadar en büyük galatasaray.
bu sezon itibariyle tüm takımları tek geçecek bizi onurlandırıcak olan takım.
bu sene bu müthiş kadro ve fatih terim gibi bir kurtla taraftar zaten bahsetmek bile istemiyorum yeri göğü titretecek takım birde çekemeyenler varki takımı felipe melo gibi bir oyuncuyu kıskanmalar falan yapmayın q7 simao falan bırakın baba herkez herşeyi dile getirmeyip karşı çıksa bile türkiyeyi ve müslümanlığı en iyi temsil eden ve edecek takımın galatasaray olduğunu çok iyi biliyor .
sağ ve sol bek transferi mutlaka ve mutlaka yapılmalıdır.yarım akıllı çağlara sabriye yengeç yürüyüşlü hakan balta ya ben köpeğimi emanet etmem.
son dönemlerde adına yakışır başarılar elde edememiştir ve bunun çözümünü orta sahayı güçlendirmekte , hoca değiştirmekte, iyi bir forvet almakta , kaleci almakta veya en olmadı yönetimi değiştirmekte bulmaya çalışmışlardır. bu takıma skibbede, gerestde, frankta çok iyi hücum oynatmayı başardılar ama defans her defasında hayal kırıklığı yarattı .

ve yine yönetim değişti , yine hoca değişti , yine kaleci alındı , yine iyi orta saha futbolcuları alındı . ama defansta görünen o ki bu sene de servet, sabri, hakan balta üçlüsünü izliycez. ve yine kalecinin başarılı olmasını ,hocanın başarılı olmasını , yönetimin başarılı olmasını, takımın iyi top yapmasını bekliycez. geçmişten ders almamak bu olsa gerek. oysa ki bu takımda sorunun nerde olduğunu bulmak için sadece hamburg ve bordeux maçlarını izlemek yeterli .
geçen birkaç senede yaşanan başarısızlığın faturasını bu günlerde pahalı transferle ödeyen takımım. Yapılan transferler iyi de verilen paralar nedir öyle.
Melo'ya 3.2 milyon avro garanti para artı maç başı 20 bin.nerdeyse 4 milyon avro. Yuhhhh derler adama.Şu an türkiye'de oynayan en kral oyuncu alıyor mudur acaba bu parayı. Arda , alex, lugano, queresma ... oyuncu seçimi iyi de verilen para miktarları gerçekten düşündürücü.
artık forlan transferinden vazgeçmesi gereken takımdır. çünkü bu iş iyice, senden gönlü olmayan kızı ev arabayla kandırmaya benzemeye başladı. bırakalım, dünyada forvet mi yok.
hakkında bu kadar entry girilince galatasaray'a geldiğini sandığım futbolcu.

pardon lan. yanlış karıştırdım...
gassara gassara cimbom bom'dur.
Felipe Melo transferinde har vurup harman savurmuş olan klüp. Tamam iyi bir oyuncu alıyorsun, kiralamak da 1 sene durumu kotarması açısından mantıklı, opsiyon almışsın o da güzel.. Ancak arkadaş bu adamın sana 1 yıllık kirası 7milyona mal oluyor. Sen bu işin sonunu hiç düşünmedin mi ? O paraya millet bonservisiyle oyuncu alıyor. Yazıktır günahtır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026