bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- sarapci koala73
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- rafael leao31
- legacy kod2
- salih mirzabeyoğlu5
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- antipanik12
- menzil cemaati ne üretiyor7
- aleksey batrakov9
- arkadaşlar hesabı silicem14
- radyo mavi2
- tai lung36
- para harcamayı sever misiniz6
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- günün sözü24
- fenerbahçe23
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- bir şey soracağım5
- velvet23
- melih gökçek6
- hayatı dar eden aile4
- futbol9
- galatasaray8
- birader bay beyler3
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- türkiye18
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- s'i l v'e r m'i s t4
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- kapadokya27
- deccal7
- ateistlerin yaşama amacı28
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- victor osimhen3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
burdaki yazıları okuyup çok yüklemek istediğim halde sınavlardan dolayı yükleyip yükleyip sildiğim oyundur.
al vaclav kadlec'i gol sıkıntısı yaşama bide yanına rondon'u alabilirsen tadından yenmez.
2013 versiyonundan sonra gözden düşecek olan oyun.
ajax psv gibi takımların u18 kadroları kesinlikle takip edilmelidir. manu nun genç forveti sanogo alınabiliyorsa kesinlikle alınsın. orta düzey bir takimsaniz kiralayıp gol kralı yapabilirsiniz. komple forvettir kendisi.
çoğu futbol severin geri dönüş yaptığı oyun.
football manager serisinin 2013 ü çıkarmasıyla birlikte geride bıraktığım oyun.
biraz önce manchester city ile bi kariyer açtım. allahım yok böyle zevk. bak yaptığım transferlere:
gareth bale
thiago silva
maicon
sneijder
de rossi
neymar
hazard
cavani
taktiğim: 4-2-3-1
4lü defansım: bale-silva-kompany-maicon
2li orta saham: sneijder(oyun kurucu) de rossi
3lü aml,amc,amr: neymar-agüero-hazard
forve: cavani
yedekler: tevez,yaya toure, nigel de jong falan. dzekoyu sattım.
gareth bale
thiago silva
maicon
sneijder
de rossi
neymar
hazard
cavani
taktiğim: 4-2-3-1
4lü defansım: bale-silva-kompany-maicon
2li orta saham: sneijder(oyun kurucu) de rossi
3lü aml,amc,amr: neymar-agüero-hazard
forve: cavani
yedekler: tevez,yaya toure, nigel de jong falan. dzekoyu sattım.
eylül transfer yamasını indirip yeni takımıma kavuştuğum oyun. takımım tabiki arsenal. şampiyonluk sözüyle yola çıktık ve 83 milyon euro transfer bütçemiz var.
van persie ve alex song un yokluğunu felliani ve cavani lye doldurmaya çalışıyoruz. ek olarak ise gökhan gönül ü aldık.
van persie ve alex song un yokluğunu felliani ve cavani lye doldurmaya çalışıyoruz. ek olarak ise gökhan gönül ü aldık.
her yerde aramam rağmen hala neden bazı futbolcuları çalışma izni nedeniyle neden alamadığımı ögrenemedıgım oyun.
Birde bu transfer gizli yada basınla birlikte yapma seçenegi yok translfleri nasıl gizli yürütebilirim.
Birisi bana cevap verirse çok makbule geçer. Yardım eden arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.
Birde bu transfer gizli yada basınla birlikte yapma seçenegi yok translfleri nasıl gizli yürütebilirim.
Birisi bana cevap verirse çok makbule geçer. Yardım eden arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.
liverpool'u o eski günlere geri döndürmeye çalıştığım oyun. 4 sene içinde 2 lig şampiyonluğu, 1 lig kupası, 1 fa kupası ile 2 Community Shield kazanarak ingiltere'de düşman korku verdim. avrupa kupasında ise verilen mücadeleyi kupa ile taçlandıramadık. şampiyonlar liginde bir çeyrek final, bir yarı final ve bir final oynadık*
uefa kupasında fenerbahçe ile final oynamak çok mu kolay yoksa bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama elimi kolumu sallaya sallaya uefa kupasında finale çıktım lan. hem de o kadar kolay oldu ki. bak şimdi;
şampiyonlar liginde real madrid, man. city ve dortmund'un olduğu gruba düştüm. amk ölüm grubu. neyse zorla bu grupta 3. olup uefaya gittim.
ilk tur: schalke geldi. dışarda 5-0 yendim. kendi evimde 3-1 yenildim. sonuçta toplamda 6-3 ile eledim.
ikinci tur: hereenven geldi. kendi evimde 2-1 yenildim. dışarda 4-0 yendim. sonuçta toplamda 5-2 ile eledim.
çeyrek final: aston villa geldi. dışarda 3-2 yendim. kendi evimde 4-1 yendim. sonuçta toplamda 7-3 ile eledim.
yarı final: valencia geldi. kendi evimde 4-1 yendim. dışarda 3-1 yendim. sonuçta toplamda 7-2 ile eledim.
final: chelsea geldi. henüz oynamadımç korkumdan oynayamıyom amk.
yemin ederim bi gram save as, hile falan yoktur.
edit: şimdi baktım şampiyonlar ligi finali real madrid - man. city lan. ikisi de benim gruptaydı. vay amk.
şampiyonlar liginde real madrid, man. city ve dortmund'un olduğu gruba düştüm. amk ölüm grubu. neyse zorla bu grupta 3. olup uefaya gittim.
ilk tur: schalke geldi. dışarda 5-0 yendim. kendi evimde 3-1 yenildim. sonuçta toplamda 6-3 ile eledim.
ikinci tur: hereenven geldi. kendi evimde 2-1 yenildim. dışarda 4-0 yendim. sonuçta toplamda 5-2 ile eledim.
çeyrek final: aston villa geldi. dışarda 3-2 yendim. kendi evimde 4-1 yendim. sonuçta toplamda 7-3 ile eledim.
yarı final: valencia geldi. kendi evimde 4-1 yendim. dışarda 3-1 yendim. sonuçta toplamda 7-2 ile eledim.
final: chelsea geldi. henüz oynamadımç korkumdan oynayamıyom amk.
yemin ederim bi gram save as, hile falan yoktur.
edit: şimdi baktım şampiyonlar ligi finali real madrid - man. city lan. ikisi de benim gruptaydı. vay amk.
ayrıca sol bek sıkıntısı olan oyundur. bi sol bek buldurun be.
en güçlü takımlardan birisinin napoli olması kuvvetle muhtemeldir. cavani, hamsik, gökhan inler, cannavaro (küçük cani) kalenizde ise yılların tecrübesi morgan de sanctis. geri kalan yerleri doldurmak size kalmış. pandev, behrami, gamberini gibi as takımınızda bulunacak kaliteli futbolcular var. en çok 4. senede şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kaldırabilirsiniz.
tottenham ile çok zevkli bir kariyer yapılacak oyundur.kulüp hem zengin hem de sezonu orta sıralarda bitirsen ses çıkaran olmaz(zaten her türlü ilk 5 e girecek kadroya sahip).ilk sezonumu bitirdim 4.olarak şampiyonlar ligine gitmeye hak kazandım ve ilk sezonda uefa kupasını kaldırdım.newcastle küme düştüğü için papiss cisse yi aldım.takım bomba kulüp bomba e lig tabiiki bomba.
yeni aldığım takımla yine yeni yeniden tutulduğum oyun. bu seferki takımım konyaspor sözlük. transfer yasağımız var ve maximum maaş 925 k. öncelikle transferlerimize bakalım:
görsel aliyev den çok verim aldık.
lige şok bir mağlubiyetle başlasak da sonra toparlandık hatta seriye bile bağlamıştık:
görsel .
amacımız süper lig e çıkıp ilk 8 de yer almak.
saldır konya!!!
görsel aliyev den çok verim aldık.
lige şok bir mağlubiyetle başlasak da sonra toparlandık hatta seriye bile bağlamıştık:
görsel .
amacımız süper lig e çıkıp ilk 8 de yer almak.
saldır konya!!!
13'ün crack sorunu devam ettiği için tekrar raflardan çıkan oyun.
an itibariyle manisaspor ile ilk senemi geçiriyorum. 26 hafta geride kaldı. ligde 9. sıradayım.
lincoln'u takıma alarak takımın dinamosu yaptım. nizamettin boş, at lincoln'e. mehmet at oğlum buraya lincoln'e...
daha sonra emre çolağı kiraladım. ama bir türlü forvet pozisyonunda dikiş tutturacak adam bulamadık. malum bütçede yok. bir kahe bir ariza bir kahe bir ariza, olmadı cık.
sezon sonu forvete bomba bir transfer yaparak takımı coşturacağım oyundur.
not: tavsiyelerinize açığım.
edit: manisaspor bank asya ekiplerinden rizesporun yıldız ismi jallow ile görüşmeye başladığını borsaya bildirdi.
an itibariyle manisaspor ile ilk senemi geçiriyorum. 26 hafta geride kaldı. ligde 9. sıradayım.
lincoln'u takıma alarak takımın dinamosu yaptım. nizamettin boş, at lincoln'e. mehmet at oğlum buraya lincoln'e...
daha sonra emre çolağı kiraladım. ama bir türlü forvet pozisyonunda dikiş tutturacak adam bulamadık. malum bütçede yok. bir kahe bir ariza bir kahe bir ariza, olmadı cık.
sezon sonu forvete bomba bir transfer yaparak takımı coşturacağım oyundur.
not: tavsiyelerinize açığım.
edit: manisaspor bank asya ekiplerinden rizesporun yıldız ismi jallow ile görüşmeye başladığını borsaya bildirdi.
her seferinde galatasaray'ı alıp geliştirmekten sıkılıp, radikal bir kararla yeni kariyerime başladığım oyun. napoliyi aldım. kadro zaten aşmış hayvan gibi. ilk sezon üç transfer yaptım . defansa bruno ecuele manga, sol açığa daniel sturridge, oyun kurucu ihtiyacımı da sejad salihovic ile karşıladım. takım bildiğin uzay takımı oldu. sezon başında şampiyonlar ligi vizesini alırız demiştim başgana. ligde baş başa bir mücadelenin ardından milanın 2 puan önünde şampiyon oldum. italya kupasını da aldık tabi bu arada. şampiyonlar ligi hikayem ise inanılmazdı. bildiğin destan yazdık. grubumda barcelona, slb ve kobenhavn vardı. ilk maç san paolo'da barçayla. 3-1 aldım maçı inanılmaz bir şekilde. son maça kadar bütün maçları kazandım. aynı şekilde barça da kazandı. son maçta nou camp'ta verdim bekareti. 5 tane salladılar. ardından sırasıyla valencia, man utd ve man city'yi eledim. valenciadan sonra her eşleşmede aha sikecekler dememe rağmen, deplasmanlarda aldığım şok galibiyet ve beraberlikler sayesinde finale çıktım. finalde kim gelse beğenirsiniz? tabii ki barça. neyse dedim finale kadar geldik bu da bişey. başladık maça. barça akın akın geliyor. bi messi yokluyor kaleyi, bi alexis. derken 39. dakikada cavani ayısı kırmızı kart yedi. ilk yarı 0-0 bitti. devre arasında takıma verdim küsküyü, saldım sahaya. aslanlar gibi savunma yapıp planlandığı gibi kontradan golü bulduk. barçanın en az 20 gollük şutunu çıkaran de sanctis reyiz sayesinde kaldırdık kupayı. bu müthiş sezonu tabi ki yaklaşık 35-36 gol atan cavani'ye, 20 küsür gol bir o kadar da asist yapan lavezzi'ye, asistleriyle müthiş katkı yapan hamsik'e ve süpriz bir şekilde 20nin üstünde gol atan ve 10-15 asist yapan sturridge'e borçluyum. ayrıca 2. sezon gyfli sigurdsson'u aldım. adam bildiğin hagi. paşa gönlünün istediği yerden yazıyor golü. her frikik penaltı gibi. takır takır atıyor adam durduramıyorum. mc oynatıyorum şamp. liginde çeyrek final maçı öncesindeyim şu anda ve 23 golü var. şiddetle tavsiye edilir.
editovo notovo: sturridge kiralıktı ilk sezon. 2. sezon sol açığa fm 2012'de değişilmezim olan andriy yarmolenko'yu aldım. tam bir hayvan ayısı. atıyor attırıyor. özellikle çok pis attırıyor.
editovo notovo: sturridge kiralıktı ilk sezon. 2. sezon sol açığa fm 2012'de değişilmezim olan andriy yarmolenko'yu aldım. tam bir hayvan ayısı. atıyor attırıyor. özellikle çok pis attırıyor.
tottenham kariyeri başka bir zevkli olan, oturdunmu başından kalkamadığın mükemmel ötesi oyun.
6 sezonda 3 lig şampiyonluğu 3 kupa ve son sezonda alınan şampiyonlar ligi kupasıyla şahsım tarafından sıkılan oyun. son sezonda üç kupayı oeehh dedirtmiştir.
galatasaray ile 3 sezon üst üste ligde şampiyon olup, son iki senede de şampiyonlar ligi'nde yarı final görünce cristiano ronaldo ve neymar'ı alabileceğiniz oyun. ikisine toplamda 70 milyon euro bonservis, ronaldo'ya yıllık 7, neymar'a 6 verdim, bonuslar hariç.
ronaldo transfer listesindeydi(ne hikmetse), ancak neymar'ı santos'tan parayı pastırıp aldım.
(bkz: i feel like ünal aysal)
ronaldo transfer listesindeydi(ne hikmetse), ancak neymar'ı santos'tan parayı pastırıp aldım.
(bkz: i feel like ünal aysal)
kendi keşfettiğim oyuncuları yazıcam dehşet oyuncular keşfettim;
reginaldo - aml/fc (özellikleri müthiş. ama çıkması için brezilya ligi açık olmalı)
sergio mellado - fc (harika bi genç)
arif abdi tutkun - mc (harika bir ctürk orta saha)
tolga cigerci - mc (bunu bilen çoktur gerçi)
allan - mc (brezilyalı harika bir orta saha. genç yaşına rağmen özellikleri dehşet)
dusan tadic - aml/amr (bunu da bilen çoktur)
süreyya uzun - dc (harika bir genç defans)
daha bi sürü oyuncu keşfettim ama şimdilik aklıma gelen bunlar. özellikle reginaldo, allan ve mellado müthişler
reginaldo - aml/fc (özellikleri müthiş. ama çıkması için brezilya ligi açık olmalı)
sergio mellado - fc (harika bi genç)
arif abdi tutkun - mc (harika bir ctürk orta saha)
tolga cigerci - mc (bunu bilen çoktur gerçi)
allan - mc (brezilyalı harika bir orta saha. genç yaşına rağmen özellikleri dehşet)
dusan tadic - aml/amr (bunu da bilen çoktur)
süreyya uzun - dc (harika bir genç defans)
daha bi sürü oyuncu keşfettim ama şimdilik aklıma gelen bunlar. özellikle reginaldo, allan ve mellado müthişler
football manager 2013 den kat kat daha güzel olan oyun.
türkiye ligindeki play off'ü nasıl kaldıracağımı merak ettiğim oyun.
fenerbahçeyle 3 yıllık bi dönem yaşadım 1 yarı final 2 çeyrek final oynadım şampiyonlar liginde . gerçekten yıldızlar topluluğuydu takım fernandinho , james rodriguez , gaitan , doumbia ,samba gibi futbolcularım vardı . bigün neden olduğunu bilmiyorum ama bütün futbolcularımı sattım takımın en yaşlısı 22 yaşındaydı kaleye aldığım stegen den başka takımda yıldız yoktu ve o takımla bir sezon sonra şampiyonlar ligini kazandım.
bu oyunu seviyorum
bu oyunu seviyorum
bence handheld versiyonu androidteki en iyi oyundur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar